lauantai 9. helmikuuta 2013

Outfit task: Kate Moss


Photos by: Eliza Rask

Maanantaiaamu olikin siinä määrin mielenkiintoinen, että heti herättyäni Lellu päätti sukia hiukseni kuntoon, meikata minut ja laittoi mut vaikka kuinka moniin asukokonaisuuksiin. Kyllähän siinä väkisinkin tuli herättyä, kun pääsi talon katolle näkemään kauniin auringonnousun, viileä tuuli piristi ja tavisvaatteet veti naaman jonkinlaiseen virneeseen. Varmaan turha sanoa, että en ole käyttänyt tälläisiä vaatteita ikinä. Kate Moss oli siinä määrin hauska toteuttaa, koska kyseinen neitonenhan käyttää aika nykymuodin mukaisia vaatteita ja asusteita. Tuo alempi lähikuva sai meidät kyllä molemmat nauramaan jo tuolla katolla. Asuhaaste onkin ollut tähän mennessä todella hauska ja monta asua odottaa, että pääsen niitä toteuttamaan. Näin esimerkkinä olen miettinyt valmiiksi jo Lady Gagaa, Kat Von D:ta, vielä yhden Kate Moss asun, Rachel Zoen, lolitan ja toisen emoasun. Pissistäkin olen jo miettinyt valmiiksi.

Photo by: Eliza Rask

Translation:
Monday morning was little bit different than my normal morning. Right after getting up my friend wanted to do my makeup, my hair and make me use oh so many outfits. This one was funny because.. maybe it is needles to say that I haven´t use that kind of clothing, ever. So now you see how I would look if I was normal person.. Very odd I must say.

/Leena

8 kommenttia:

Louhakka kirjoitti...

Toi alempi kuva on ihan mahtava! :D Et näyttäis huonolta tuollasessakaan tyylissä. :)

ShaDow kirjoitti...

ihana muuttumisleikki <3 :D

Mari kirjoitti...

No ei se miusta kate moss tyyliä tee jos kiskoo varkut ja normipaidan päälle. Pitää olla särmää ja asusteita. Enkä nyt pahalla sano :)

aNightingale kirjoitti...

Missä viipyy Dita von Teese! :D

Unknown kirjoitti...

toi vika kuva on ihan mahtava!

Nebula kirjoitti...

Onpas hauskoja kuvia :D

Cherry jam kirjoitti...

Hauska muuttuumisleikki! Näytät kyllä paremmalta silti omissa kuteissasi :)

Leena kirjoitti...

Myrika: Kiitoksia, mustakin nää oli mahteja xD

ShaDow: Kiitoksia <3

Mari: Haasteen tarkoituksena mun oli kokeilla uusia juttuja ja hakea inspistä mulle annetuista ehdotuksista. Jos haluaa nähdä mut tietyn tarkassa tyylissä, sen voi mainita erikseen. Toisekseen en stailannut itseäni, mut jopa meikattiin ja tukka laitettiin. Ja en pahalla ottanutkaan ^^

aNightingale: Pian pian, kerään itsevarmuutta siihen xD

Eveliina Lahti: hehee kiitti xD

Nebula: Munki mielestä XD

Cherry jam: Joo tää on ollu tosi hauskaa, mutta viihdyn tosiaan parhaiten omassa tyylissäni :)