torstai 14. helmikuuta 2013

My hair history


/Leena

6 kommenttia:

Lightness kirjoitti...

Punainen ja vihreä tukka, nom nom nom.

Hukutettu Nukke kirjoitti...

Oot kyl tosi kaunis ja ilmeisesti aina ollut :D

Maija H. kirjoitti...

Oh hoh.. Ihme, että sulla on viellä tukkaa päässä kun niin pienissä ajoissa oot mustasta valkoseen vaihdellut. Ittellä tuntuu, että se piiska ottaa ainakin vuoden selviytyäkseen mustasta poistumisen. Hurjan hyvin näkyy sopivan vähän kaikki värit sulle.

Black bird kirjoitti...

Sulle sopii tosi hyvin tosi moni väri. Pidin paljon punaisista ja siitä yhdestä tummansinisestä, mikä sulla oli 2006 tai 2007 vuosina, en muista kumpana. Oletko muuten aina vaalentanut kotona vai kampaajalla? Itsellä mielessä radikaali hiusmuutos, katsoopi mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään ;)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ohhoh, ompas siulla ollu vaihteleva hiustyyli! :O Ihania kaikki jo senkin takia, kun oot uskaltanut monenlaista kokeilla! ♥ Miulla on tylsästi ala- ja yläasteella eri värejä päässä, kunnes värjäsin mustaks rippikoulun jälkeen, ja siitä lähtiin on saanu kasvaa sekä olla mustana. Kerran oli rastat, kerran letit ja muutaman kerran ollu raitoja sekä afrolettejä, eli ei nyt kovin vaihteleva hiustyyli miulla. :P

Leena kirjoitti...

Lightness: Niinpä noomm<3

Hukutettu Nukke: Kiitos <3

Maija H:Juu ihmettelen ittekkin miksen oo kalju xD

Black bird: Mun kaverit on mun kampaajia. Kävin viimeks varmaan ööö joskus voi en ees tiiä millon, 8 vuotta sitten kampaajalla? Leikkaan itte tukkani.

Vivian: Mä tykkään itte vaihtaa aina tyyliä ku mulla on tylsää xD