lauantai 9. helmikuuta 2013

My tattoos


My first tattoo. It means "Goddess"


Ekan tatskani kävin aikoinaan ottamassa Tattoo Nationissa ja päivä oli 5.2.2009. Sattui ihan jumalattomasti ja rimpuilin ja valitin, vaikka tatuointi oli pieni ja sen tekemiseen meni alle puoli tuntia. Symboli kuvastaa wiccalaisen uskonnon filosofiaa. Jumalatar ja Jumala symboleilla kuvastetaan elämän kahta eri puolta. Jumalatar symbolissa on kolme kuuta, jotka esittävät Jumalattaren kolmea eri hahmoa eli nuorta naista, kukkeassa iässä olevaa ja sitten vanhaa akkaa.


Second tattoo says "Jani"


Loppuvuodesta 2009 kävin Suvilla Tampereella nakuttamassa sydämeni päälle Janin nimen riimuilla. Ei se Jani siihen muuta kommentoinut, kuin hymyili vain. Otin myös lohikäärmetatskaa eri kaverilla, jonka sitten päätin peittää myöhemmin ruusuilla.

Cover up tattoo. I love nature and rose are my favorite flower.


Keväällä 2010 sain peitetatskaa ja ruusuja perhosella käsivarteeni Suvin toimesta. Valitettavasti mokoma kehtasi tulehtua ja sitä piti värittää vielä uudestaan ja ilmeisesti se vaatisi vielä ruusujen päältä kolmannen kerran peittoa..Number 4; bats. I love bats.

Keväällä 2011 otin Suvilla jälleen uutta tatskaa. Tällä kertaa kuusi lepakkoa. Noh, ihan vain siksi koska lepakot on ihania, mukavan gootikkaita ja sattuu olemaan vielä ainoa lentävä nisäkäs. Kai siinä on jo syytä tykätäkin.

Number 5. "God"

Taisin ottaa samoihin aikoihin lepakoiden kanssa oikeaan käteeni symbolin Jumalasta. Musta on jotenkin ihanaa miten ne kertoo yhdessä enemmän.

Number 6. "Made in Finland" Because I love my home land.

Number 7. I love Disney and this is also a friend tattoo with my friend Suvi.


Kesällä 2011 palasin jälleen Suville tatskattavaksi ja sain niskaani ja nilkkaani uutta kuvaa. Tässä siitä postausta. Disney tatska tulee siitä, kun rakastan Disneyn elokuvia ja se päätyi sitten Suvin ja mun kaveritatskaksi, meillä on molemmilla samanlaiset. Walmistettu Suomessa taas edustaa rakkauttani Suomeen.

Number 8. Victorian key. I love keys. Anna has a lock and that is our friend tattoo

Number 9. Bride of Frankenstein. I love old horrormovies.

Number 10. Deathly hallowes. Who would not love Harry Potter?


Kesällä 2012 päädyin Jassin neulan alle ja sain itselleni kolme uutta tatuointia. Tässä siitä postausta. Avaimen otin siksi, koska kaikki vanha ja mekaanisiin juttuihin liittyvä kiinnostaa mua. Ja avaimet tietenkin käy lukkoihin jotka on ihania. Viktoriaaniset on kaikkein kauneimpia. Annalla on lukko ja minulla avain, se on siis myös kaveritatska. Bride of Frankenstein päätyi muumio liinoineen ja hämähäkkeineen siksi, että rakastan kauhuelokuvia. Harry Potterin Kuoleman varjelukset tulee taas siksi, koska olen hurja Potter fani ja tarina itsessäänkin on todella ihana ja opettavainen.

Seuraavaksi listalla onkin keväälle steampunk tatskaa ja kalloa. En malta odottaa! Kyllähän noita on jo kertynyt, mutta ei millään tarpeeksi.

/Leena

8 kommenttia:

Hele kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Saija Sasetar kirjoitti...

Iiih!! Tatskoja! ♥
Muistan ku ite nuorena spämmäilin tuota jumalatar-symbolia ja monia muita kaikkiin koulujuttuihin sun muihin, symboliikka kiinnostaa edelleen, myös mystiikka ja erilaiset voimat ympärillämme.

"Valmistettu Suomessa" ja "©Disney" on veikeitä. Tuli ihan mieleen semmonen, ku oon nähny jollain tuotteissa olevan nahka-symbolin iholla. :P Monta muutakin kivaa musteläiskää on. ^__^

Niin se taitaa olla, että nälkä kasvaa syödessä. Itellä on vaan yks, kohta 9v sitten otettu tatska ja aina himottanu lisää, mut en halua kuitenkaan et hommaan ihan liikaa, siks suosinkin ennen tatskoja, vaikka on niistäkin jääny poisotettua pari jälkee nassuun.

~ Frillycakes ♥ ~

Jenny kirjoitti...

Noi ruusut pn kyllä ihan superhienot!

Mrs.Blackify kirjoitti...

Ihania tatskoja! Kamala tatskakuume iski jälleen mutta kun on ihan peeaa niin jää myöhemmäksi :/

abortion kirjoitti...

Oi, Deathly Hallows! Itselläni komeilee kyseinen symboli kyljessä.

linnea-maria kirjoitti...

I love your bat tattoos. I have plans of batwings but I havent concluded where or how they will look.

Mellikatti kirjoitti...

Mulla on kans ollu kuoleman varjelukset vakavassa harkinnassa. :)

Leena kirjoitti...

DainteHare: Mullekin tulee taas kesällä lisää <3

Sasetar: Nälkä kasvaa tosiaan syödessä, kun kyse on tatuoinneista <3

Janey May: Ne on ihanat <3

Banshee Blackify: Siks mä käytänkin törkeästi hyväkseni kavereitani jotka tatskaa xD

abortion: Mahtavaa, samiksia!

linnea-maria: Oh bats are the best <3 they look good everywhere!

mellikatti: Ehdottomasti suosittelen <3