sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Missing my purple hair


Jos joku on ihana asia, niin se, että näköni on palautunut suhteellisen normaaliksi. Sen kunniaksi oon siivoillut kotona onnesta soikeana (ole itse viikon tekemättä YHTÄÄN MITÄÄN) ja siivoillut samalla myös tietokoneelle lisää tilaa. Myös vanhat kuvat on saaneet uutta ulkonäköä ja mä tässä kaipailen jo Halloweenia, vaikka kesä ei ole edes vielä tullut ja kaiken kukkuraksi jos minkä värisiä hiuksiani. On ikävä niin punaista, pinkkiä, vihreää, kuin violettiakin. Kunhan kipuilut tässä jossain vaiheessa ottaa jälleen loppuakseen, voisin huomenna ottaa uusia asukuvia ja kokeilla uutta meikkiä. Asuhaasteita varten olen lainannut vaatteita, tuunannut omiani ja oon tuunaillut jopa kenkiä ja pari laukkuakin odottaisi uutta ulkomuotoa. Pää täynnä idiksiä ja innosta piukeana yritän toteuttaa vaikka mitä.
Mutta hyvät ihmiset, pitäkää huolta näkökyvystänne.

Translation:
If there is a one absolutely awesome thing in life, it is my sight. I am seeing again! I hope my pain will go away soon and I can take some new outfit photos and try to learn new makeups. I have many challenge outfit yet to come, can´t wait to show them to you all! I am also have been cleaning the house. Even the cleaning is quite nice after a week when you haven´t done ANYTHING.
Please dear darklings, take care of your eyes, they are really important for.. anything really.

/Leena

4 kommenttia:

Little Gothic Horrors kirjoitti...

Oh, I seem to have missed what happened to your eyes, but I'm very, very glad you're better now! Eyesight is soooooooo precious!

Lightness kirjoitti...

Tuli mieleen et violetti tukka ois aika päheä meijän kuvauksiin ;)

netteraven kirjoitti...

ihana tukka ja sinä! nom! <3

Leena kirjoitti...

Little gothic horrors: It totally is! I have very dry eyes so they ripped off a lot and it cause a lot of pain =(

Lightness: Ois kyllä ollut, muah!

Nette: Kiih<3