perjantai 15. maaliskuuta 2013

Videooo

Tässä nyt alkaa tulemaan näitä mun "elämäni videolla" meininki videoita.. On sotkusta, oon ilman meikkiä ja saatan olla joskus kännissäkin. 

/Leena

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mua on kiinnostanu alkaa tekee kans tämmöstä videojuttuu siitä lähtien kun näin ekan iholla-kauden ja sit vuos sitten talvella ja keväällä kuvasinkin monia videoita mut sitten totesin etten todellakaan kehtaa julkasta niitä, joten se juttu sit jäi :D. Joten hyvä et joku uskaltaa niin ehkä tää yleistyis ja joskus itekin uskaltais!

Louhakka kirjoitti...

Ihana tuo kissoille keskustelu. :D Onneks joku muukin harrastaa eläinystäville lässyttämistä ja juttelua. Mä joskus jopa laulan vammasia lauluja Remulle ja se kattoo mua kun hullua. :DD

Ja oon muuten huomannu ite ihan saman, et yllättävän moni eroo... Luulis että kevään tullen ihmiset pariutuu, eikä eroo. :P

Louhakka kirjoitti...

Ja ikäriisi! Nyt sit nainen! :D Meikäläinen on kohta 30, toukokuussa tulee 28 täyteen, eikä vieläkään oo iskeny ikäkriisi. ;)

Anya kirjoitti...

Ihana postaus, niin kiva katsella sellaista oikeeta elämää ja olemista, eikä mitään siloiteltua kiiltokuva-meininkiä jossa ollaan viimeisen päälle ja kämpän lattiasta voisi peilata. Kiitos!

Se on muuten kevät. Se tekee sen eroamis- ja vauvanteko-buumin. Ja joka vuosi sama juttu!

Aurinkoa päiviisi!

Carmilla kirjoitti...

Kisujaaaaaaa!! *-* <3

Leena kirjoitti...

Eveliina Lahti: Kiitoksia ihanainen <3 Kesti mullakin tosi kauan kerätä uskallusta tähän.

Myrika: Hahaa, kisuille tulee juteltua joka päivä ihan sikana xD Ja juu, en tiä miks mulla on ikäkriisi. Jani ei kärsi siitä vaikka on mua kuus vuotta vanhempi, pläh.

Anya: Nimenomaan halusin kuvata just sitä elämää millasta oikeasti elän, mä en elä todellakaan mitään kiiltokuva elämää xD

Carmilla: Juuuu <3