perjantai 22. maaliskuuta 2013

New hair


Tervehdys! Pääsiäinen meni todella ihanasti, syötiin kuvut täyteen tekemääni ruokaa ja hedelmäsalaattia on vieläkin, vetelen loput kohta nassuuni. Ilta meni erittäin rattoisasti syöden herkkuja ja katsoen uutta Hobittia. Voi miten hyvä se olikaan. Musiikki sai sydämen sykkimään ja aiheutti ihanuus vilunväristyksiä. Elokuva oli erittäin uskollinen kirjalle monin tavoin, hahmoihin itsessään olen todella tyytyväinen. Paria kohtaa oli muutettu ja pari kohtausta lisätty, mutta mielestäni ne sopi elokuvaan hyvin. Kokonaisuudessaan erittäin viihdyttävää, enkä malta odottaa seuraavia osia! Thorin rakastan sinua, aina ja ikuisesti..

Sain myös kuvia katsellessa suuren tukka- ja tyyli-inspiksen, joten tuunasin vähän tukkaani uuteen uskoon. Varmasti lukijoita miellyttää, suurin osa kuitenkin vastasi galluppiin myöntävästi otsiksen suhteen. Mieli halajaisi uusiin raitoihinkin, ehkä sitten, kun on juurikasvun värjäyksen aika. Kyllä tuohon otsikseen silti menee hetki tottua, en sentään vuoteen ole leikannut otsatukkaani.. ja ei se ole ikinä noin lyhyt ollut.Minniltä ja Yolalta terveisiä!My new (ultimate) favorite songTranslation:
So I got inspired by looking photos on internet and I made my hair look new again. So this is my spring look and I actually quite like it. Do you?

 Easter went well, we ate a lot and when the darkness came, we watched the new Hobbit movie. Oh, I absolutely love it! Music made me shiver and charectors and all the Lord of the rings atmosphere made my heart warmer again. Can´t but wait to see the other movies! Thorin, I love you!

My kitty cats says hi!

/Leena

7 kommenttia:

Lightness kirjoitti...

Grauh!

Krista / Lukutoukan kulttuuriblogi kirjoitti...

Kaunis oot otsatukalla(kin)!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Oij, kun siulla on kauniin väriset silmät! ♥ Ihania kissakuvia, söpöjä ovat molemmat. ^^

Mortianna kirjoitti...

Mutta eihän pääsiäinen ole vielä mennyt? :o

Leena kirjoitti...

Lightness: Grauh sinnekin! <3

Lukutoukka/Krista: Kiitos! <3

Vivian: Aww ihana kiitos <3

Mortianna: Kyllä se meni mulla ^^ Kevätpäiväntasaus oli 20. päivä. Kristinuskovaiset viettävät pääsiäistä vissiin ens viikolla (?). Mä vietän alkuperästen tapojen mukaista pääsiäistä. Enemmän tietoa edellisissä postauksissa ^^

Nebula kirjoitti...

Wau mikä tukka!<3 Ihanat saparot, olet söpö :)
Odotan kanssa hobittia ihan hirveästi, ostan sen heti omaankin hyllyyni.
Voi minkä näköinen tuo Minnin kuva! ihania kisuja purr, terkkuja heille <3 Ja sinulle myös!

Leena kirjoitti...

Nebula: Khihii kiitti <3 Haleja ja pusuja sinnekin!