lauantai 2. maaliskuuta 2013

Who am I?


Tuntuu siltä, kuin vieläkin toipuisin Turun reissusta. Pää on täynnä vaikka mitä ajatuksia, mutta en saa niitä mitenkään ulos. Näen itseni sellaisena, joksi olen muuttunut, mutta eilinen vanhojen videoiden katsominen jätti mielen jotenkin oudon tuntuiseksi. Tälläisinä päivinä tunnen selkeästi, kuinka paljon matkaa parantumiseen vielä on ja itseä pitää etsiä näköjään vielä jokin tovi. Mikä on omituista, koska olen aivan sinut maailman kanssa, elämisen kanssa ja kaiken olemisen, mutta en silti vain ymmärrä, millainen loppuen lopuksi kai olen. Tai ehkä olen vain hämmentynyt vanhojen muistelemisesta, koska en tunnista videoista ja kuvista itseäni. Se on joku muu. Silti muistan tapahtumia ja tiedän, että se on minä. Kaikki muut paranevat varmaan tietävät tunteen. 

Turussa keskustelin menneistä tapahtumista Annan kanssa. Mietimme miten paljon olemmekaan muuttuneet, kuinka kauan olemme tunteneet ja sitä, että Anna ei oikein osannut edes kuvailla sen hetkistä minua. Vastasin siihen, ettei minusta olekaan paljoa muistettavaa. Viime terapiakäynti jäi välistä, koska olin silloin Helsingistä. Siitä on jo kuukausi. Enkä ole vieläkään muistanut varata uutta aikaa. Ilmeisesti kyllä kannattaisi.

Kaulakoru on lahja Marialta ja huivin sain viime Turun reissulta Tiinalta, ollut kovassa käytössä. Jotta sain mielelleni jotain muuta pohdittavaa, päädyin harjoittelemaan uusia tapoja tehdä kiharoita. Huoh.. kunpa huomenna runosuoni sykkisi.
Translation:
Today I feel so weird. I am remembering all the bad, old stuff and I really don´t see myself like that anymore. It makes me feel.. I don´t even know. When I saw Anna while I was visiting her, we talked about how we have changed over the years and how she saw me back then. She didn´t know how to answer. I said, well, there is not much about to remember me by (because I wasn´t me). I think I need to get new therapy session time. Pictures are from today. Necklace is gift from Maria and the scarf is from Tiina. And because I wanted to think something else than old and bad stuff, I learned how to do curls differently.

/Leena

2 kommenttia:

Shadow Self kirjoitti...

Tuo kuva tuossa tatskan vieressä on jotenkin upea. Rakastan sitä, miten ovela katse sun silmissäsi on. :) Ne ovat aina mielettömän eloisat ja yksi ehdottomista valttikorteistasi!

Olen todella onnellinen, että elämäsi on niin paljon paremmalla mallilla. :)

Leena kirjoitti...

Shadow Self: Kiitoksia ihana <33