torstai 30. joulukuuta 2010

Huoh..

Roosa oli pieni kissa, jonka elämä ei kauas kantanut.. tässä vähän tietoa, varsinkin Porissa asuville ja kissaa harkitseville/jo häneltä ostaneille.


Ja ranskalainen malli, joka tajuttuaan oman tautinsa, yritti auttaa muita parantumaan, on kuollut. Isabella vaikutti todella mukavalta. Toi on nyt kuudes anoreksiaan kuollut tänävuonna jonka tiedän (viisi on ollut suomalaisia, alle 30- vuotiaita, teinistä aikuisiin).

"Jos kärsimykseni menee hyvään tarkoitukseen, siitä ei tule tarkoituksetonta. Tiedän, että kuva sokeeraa, mutta niin sen on tarkoituskin. Se on varoitus, koska kyse on vakavasta taudista", hän sanoi.

Mulla on jotenkin kamalan surullinen olo tänään, sekava. Haluaisin auttaa kaikkia, mutta en mä tietenkään mitenkään voi. Ja se minkä me kaikki voidaan tehdä, on auttaa niitä joita vielä pystyy, muista läheisiäsi, tue heitä ja rakasta perheenjäseniäsi, oli ne sitten ihmisiä taikka toisia eläimiä. Muista, että ihminenkin on eläin, me ollaan kaikki tasavertaisia.

Mun uudenvuoden lupaus on taistella kahta kauheammin mun bulimiaani vastaan.

/Leena

Translation:

And the French model (Isabella Caro), which realizing her illness, tried to help others to heal, has died. Isabella seemed really nice. She was now the sixth person who died anorexia this year, which I know (five have been Finnish, less than 30 - years old, teenager to adult).
 

She made a campaign against anorexia, which took pictures when she weighed only 27 kilograms.
"If the sufferings goes to a good purpose, it does not become meaningless. I know that the image is shocking, but as it's supposed to be. It is a warning, because it is a serious disease, "she said.

I have somehow terribly sad feeling today, confused. I would like to help everyone, but I can not. And that's what we all can do is help those that still can, remember loved ones, support them and love your family members, whether they were people or other animals. Keep in mind that a human being is an animal, we're all equal.

My New Year's promise: I will fight even more against my bulimia.

5 kommenttia:

Jenni L kirjoitti...

Tuo Roosajuttu.. ei helvetti että pistää vihaksi. Pentutehtailijoille pitäisi laittaa pitokielto ja myös valvoa sitä.. Ja toivottavasti tuo toimii esimerkkinä myös rotukissaa kaipaaville.Ei saa ostaa paperittomia kissoja! Eikä varsinkaan sellaista jonka mukana ei tule edes terveystodistusta..

Mulle itselleni ei tuu yhtään kissaa ilman papereita ja todistuksia (ellen joskus sitten ota maatiaista,mitä en usko kun itikset vei sydämen), ostosopimus kun on aika iso valtti oikeudessakin jos sinne asti joutuu jostain syystä menemään.

Oon välillä piruuttani kysynyt paperittomien kissojen myyjiltä että kai pennut on rokotettu ja sirutettu kun hintakin on satoja euroja..niin yleensä vastaus on että ei kuulema ole ja näkyy juurikin hinnassa.. Ööh.

BrokenCinderella kirjoitti...

Voitat varmasti tän taistelun!!!:) Sulla on ihmisiä ympärillä tukemassa sua. Ja oma päätös voittaa bulimia on se tärkein:)

Anonyymi kirjoitti...

se, että taistelet oman itsesi takia on kaikkein tärkeintä! auttamalla itseäsi, autat samalla myös muita, joten elä ota liian suurta taakkaa koko maailman pelastamisesta. "pelkästään" se, että itse voi hyvin, auttaa jaksamisessa olla läsnä ja tukena muille, läheisille, tuntemattomille jne. olla olemassa - se on tärkeintä :)

toivon sulle erittäin ihanaa vuodenvaihdetta ja hurjan paljon tsempitystä taisteluun! minä ja moni muukin tietää ja uskoo sinuun. sä pystyt voittamaan tän taistelun! ♥

Usva kirjoitti...

Järkyttävä tuo Roosan tarina. Saatana, miten voi ihminen olla kiero!

Eipä mikään ihme, että se ranskalainen anorektikko kuoli. Ihmeen kauan hän hengissä pysyikin.

Leena kirjoitti...

Jenni L: Joo en kyllä tajua miten jotkut voi kutsua itseään kasvattajiksi, kun ei ota sitä vastuuta mitä siihen liittyy.. Mulla ei ole kuin Minnillä paperit, kun toiset on ns. kesäkissoja, joten niillä on vähän vaikea ollakaan papereita siinä vaiheessa.. =/ Onneksi silti terveitä on olleet!

Apprehensive: Kiiitos<3

satua: Tollanen luottamus tsemppaa enemmän ku mikään muu<3 Samaa sinne <3

Aurelie: Joo on sellanen järkyttävää, mutta niitä on niin monenlaisia jotka ei osaa arvostaa eläimiä.. Ja tosiaan, ihme että se kesti niinkin kauan!