keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vali vali plaa plaa

Joo ei oo viime aikoina ollu kauheesti intoa kirjotella blogia. Syynä siihen on mm se, että ihmiset on keksiny millon mistäkin syyn valittaa mulle nykyään. Miks te ootte nii saakelin ahistunutta ja suppeeta porukkaa? Dude, missä on teidän elämänilonne? Onneksi edes muutama on piristänyt mukavillakin kommenteilla, kiitos siitä <3 Ja uudet lukijat tervetuloa! ( jee iloiseen maailmaan joo)

Enivei, kuvia vähän kämpästä sitten. Pia kävi meillä tänään ja piristyin jotenkin omituisesti, siivoamisen vimmalla xD Jani sai korjattua mun yhden lamppuni.. rotat on joskus närsineet sen johdon poikki, Jani vaihtoi sen uuteen ja nyt toimii taas. Päällinen on jonkiastaista paperia.. Se on kirpparilta (5 e) ja luo kivan punasta valoa ympärilleen. Se löysi uuden paikkansa mun tietokonepöydältä.

 Päivä on menny nyt siis lukiessa muiden blogeja, lukien Harry Potteria (oon lukenut nyt alusta asti taas, nyt vuorossa Liekehtivä pikari), siivoillessa ja söpöillessä Janin kanssa. Ainiin Jani teki mulle eilen sipsejä! Mutta en niistä sitten muistanu ottaa kuvaa, nojaa.. Jani on uudella innolla tehnyt nukkista, kunpa mullakin iskis kunnon inspis.

Mulle iskostu just päähän oikein kunnolla, ens viikolla on Yule. Onneksi siivoukset on hyvin käynnissä (niinku mulla aina sapattina) ja oon tässä kovasti pähkäilly lahjoja.. ja mitä ruokaa tekisi, saa nähdä sitten. Kaipa sitä sitten jotain joulutaikojakin voisi tehdä :)

Huoh. Sen verran voisin mainita kuulumisistani, että ystävät on jotain niin ihanaa. Irene soitteli mulle pari päivää sitten, huolissaan. On jotenkin omituinen tunne, kun joku ihan oikeasti soittaa kysyäkseen, meneekö mulla varmasti nyt hyvin. Ihana tunne, kun joku välittää niin, että sanoo ja näyttää sen noin <3 Koulussa mä hengailen lähinnä Anniinan, Pian ja Leevin kanssa. Eilen kaikki kyseli mun vointiani ja oli selkeesti huolissaan ja halus tietää mitä mul kuuluu. Leevi jopa kysy ruokalassa, että mikä mulla on. Masentuneena ei oikein osaa ymmärtää asioita niiden oikealta kantilta. Kaikki tuntuu normaalia vaikeammalta, pienetkin asiat.  Tänään aamulla varsinkin oli sellanen fiilis.. Mia on saanut otteensa taas mun päästäni. Kumma juttu, miten helposti sitä päätyy vanhoihin tapoihin, esim "normaalin esittämiseen" (mitä normaali sitten tarkoittaakaan). Ja kumma juttu, että se vie edelleen yhtä paljon voimia, kuin aina ennenkin.
Janin mulle ostama keiju haaveilee ikkunalla

Tiimarista ostettu luurankohemmo koristaa nykyään meidän olkkaria telkkarin yllä pikkuhemmojen kanssa

Kissoilla on nykyään uusi ruokailumattoalusta mikälie onkaan


Ja tässä uusin rottatulokas, vihdoin ja viimein kuvina.. Hannibal <3


Hannibal ja Baha

Suvilta ja Joonalta tulikin ensimmäinen joulukortti, itsetehdyt kortit on ihania.. viime vuotinen kortti lähti jääkaapin ovesta vasta nyt kun tää uusin tuli xD

Joo kädet on aina maalissa
/Leena
P.s kaikki lukemaan Katien blogia! Saatte vähän piristystä (varsinkin te suppeamieliset). Read this, then you feel better <3

Sorry Im too depressed to translate.

10 kommenttia:

AnneDeadly kirjoitti...

jätä ne mussuttajat omaan arvoonsa, ne ei tiiä mistään mitään! :D

Leena kirjoitti...

DeadlyDame: Kiitos, tsemppiä nyt tarvitsenkin.. mutta kyllä tää tästä :)

Valonia kirjoitti...

*Iso piristysrutistushali*

BrokenCinderella kirjoitti...

Voi ku ihana toi keiju :) Keijut on niin ihania kyllä!

Vaikka itselläni ei menekkään kovinkaan usein koviankaan hyvin,niin en silti halua muiden juttuja pilata.Sitä paitsi en ole löytänyt blogistasi mitään valittamista! Eilen tän sun blogin löysin ja tykkäsin tosi paljon!:)

Tässä on kaikki mitä blogissa pitää olla. Tää on monipuolinen ja käsittelee monia asioita. Ja muutenkin tykkään goottityylistä,vaikka en itse gootti olekkaan,niin on kiva kattoa sun ihania vaatteita täältä.

Toivottavasti jatkat blogiasi muiden mielipiteistä huolimatta<3

Ps. Sulla on lähes 99 lukijaa ja moni niistä varmasti pitää oikeesti tästä blogista ja kannustaa sua jatkamaan tätä!

Elina kirjoitti...

mäkin oon aika laiska kirjottaa nykysin, ei vaan jaksa kirjottaa :D mut en raaski poistaa ku poistin sillon kesällä ja kadutti, mut ihan hyvä et ne pahimmat kirjotukset katos, vaik ne kyl saiskin palautettuu mut en haluu ees lukee niit..
:) ja älä välitä tyhmistä ihmisistä, kyl must on ihan kivaa lukee sun blogia vaikken aina jaksa kommentoida!

Leena kirjoitti...

Frida: *piristyy selkeästi halista ja halii takaisin* <3

Apprehensive: Sun kommenttis sai mut melkei vollottaa ilosta xD <3 Kiitos ihan hirveästi noin ihanasta kommentista <33

fairy: Elä elä sinäkään poistele mitään xD Ja yritän olla välittämättä, teidän piristävät kommentit saa muiden masentavat jutut painuu iha unholaan xD <3

papercuts kirjoitti...

se on toi suomalaismentaliteetti, on helpompi keksiä valitukset aihetta kuin kehua :) mullekin tulee noita nimettömiä avautujia niin paljon ai että.

ps. kisu <3 (kova kissakuume täällä päin...)

epsu kirjoitti...

Et ainakaa lopeta kirjottamista, älä välitä niistä valittajista! Must on ihana lukea sun blogia vaikka oonki tosi laiska kommentoimaan..

Sik kirjoitti...

Aww ihana kun otit kuvan mun kortista <3

Leena kirjoitti...

papercuts: Joo niin varmaan onkin.. Miten sulle voi tulla sellasia, sä oot niin ihana? Ja kissat on namm<3

jenps: En mä lopeta ja yritän olla välittämättä valittajista xD Kiitos että säkin tykkäät! <3

Sik: Tietenki<3