maanantai 6. joulukuuta 2010

Littlechristmas party 5.12

Jarkolla vietettiin eilen vähän pikkujoulujuhlia ja samalla sitten, kun yö kääntyi maanantaille, juhlittiin itsenäisyyspäivääkin. Hieman humalassa sitä oltiin loppua kohden kaikki, mahtava tunnelma. Ensin en meinannu millään halunnut lähteä (masennus taas..), mutta onneksi Jani sai käännettyä mun pääni :)
 
In Finland we tend to celebrate Christmas in advance with a small celebration. Here are some photos from this year's celebrations.
In these partys we give each others little gifts.. Here´s everyones gifts :)
Yam yam
eating cabbage
Jere & Jarkko


Yeah they are my friends.. 0_o

Annina, Jarkko & Pauliina

good mood.. \m/ Im there too!

Jussi

Johannes

Me

Jussi & Johannes & Tontut(elves)

Riku and his gifts


Little bit of love<3


Yarrr!Me and my love<3


In Finland we drink glögi when it´s christmas

pipari on hyvä ( Gingerbread are gooooddd)

joulutorttu on jees (mince pie?)
 /Leena
Today is ours Independence Day!

10 kommenttia:

BLIX kirjoitti...

Looks like a lot of fun! Thanks for sharing the pictures with us. :-)

Anonyymi kirjoitti...

pikkusta natsimeininkiä?
tosi järkevää tollasia kuvia laittaa missä käsi ojossa ja hakaristit vilkkuu

Hele. kirjoitti...

Ensinnäkin, jossain oot kirjottanut että saa kommentoida jos englannissa on vikoja. Piparkakku on Gingerbread (eli inkiväärileipä), ei christmascookie :)

Toiseksi, en tiennytkään että olet natsi? Ja jos et ole, en ymmärrä miten ei-rasistinen ihminen kestäisi juhlia natsien kanssa... Sinuna poistaisin nämä kuvat missä on hakaristejä, ylösalas olevia ristejä (et nimittäin varmaankaan myöskään tue satanismia Wiccana?)ja kädet ojossa... Antaa helposti väärän kuvan. Sitäpaitsi ei muutenkaan hirveän kiinostavia tai mitenkään flattering kuvia ihmisistä... Ei pahalla, mutta reagoin vahvasti näihin.

Leena kirjoitti...

Blix: Yeah it was fun!

Ano: No omapahan on blogini, pistän kuvia kavereistani jos tahdon, jos ei miellytä, sanon samaa kuin edellisellekin valittajalle, lakkaa lukemasta blogiani.

Hele: No ensinnäkään en ole natsi. Eivätkä ole kaverinikaan, ne vaan tykkää sota-aikasista jutuista ja miehet ny on aina tyhmiä käytökseltään, noi varsinkin xD Ensinnäkin hakaristit (oli ne miten päin vaan) on symboleja monille erilaisille ryhmille/uskonnoille, olisi kiva jos ottaisit asiasta selvää, tässä hakaristin eri symboleista, senkus paat lukien tietämätön http://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaristi. Samaten esimerkiksi väärinpäin oleva risti oli esimerkiksi raamatussa harvinaisen tunnetun hepun symboli, luepas lisää tästä osotteesta : http://fi.wikipedia.org/wiki/Pietarinristi..
Jos ei kiinnosta kattoa kuvia mun kavereista ni sanon samaa ku edellisellekin, ei tarvi lukea mun saatanallista paskablogia. Senkus reagoit vahvasti, sama se mulle. Opetelle lukee tietoja ennenku pälpätät.

Anonyymi kirjoitti...

tuskin noi sun kaverit pitää hakaristiä mitenkään sitä muuna symbolina kuin "NATSI" symbolina.
"ne tykkää sota-aikaisista jutuista" nimenomaan natsijutuista?
Melko uskonnollista meininkiä :DD

Hele. kirjoitti...

Ohhoh, tulipas vahva reaktio!
Ei ollu tarkotus loukata, mä vaan ihmettelin noita juttuja. Ja tiedän kyllä että hakaristi on vanhempi kuin natsien käyttämänä, eli tuon melko hätäisen ennakkoluulon musta voit itse heittää menemään. Mutta hakaristi tossa punasessa lipussa ja kädet ojossa= ei hirveästi muita tulkintoja kuin "uusnatsismi".
Myönnän, että toi mun "en tiennytkään että olet natsi?"-heittoni oli tarkoitus provosoida, mutta heti sen jälkeen kirjoitin miten en YMMÄRRÄ (en sanonut etten hyväksy) että blabla. Halusin juuri saada sun näkökulman juttuun, itse en nimittäin jaksaisi hengailla rasistien tai uusnatsien tai super-kristittyjen kanssa (kokemusta on, sieltä tulee paljon juttua mikä on vastoin periaatteitani). Mutta kiitos että selvensit asiaa (vaikkakin näköjään melkoisen tunneryöpun vallassa).
Sun vikaan kommenttiin ja viimeiseen postaukseen, en sanonut etten halua lukea sun blogia enää. Ei kannata hiillostua niin vähästä (vaikka ymmärränkin että sun uusiutunut silmäongelma varmasti ärsyttää lisäksi niin ettei tee mieli rauhottua, saa purkaa meihin "ennakkoluulosiin blogilukioihin ^.^), tarkotin vaan sitä että noi kuvat on sinänsä ihan perus-juhlakuvasettiä, mutten itse laittaisi niitä blogiini. Tää blogi on kuitenkin susta, ja musta se on kivan "tyylitelty kuva" (et kerro kaikkea vaan ne tähän blogiin kuuluvat asiat, mikä on hyvä) joten noi kuvat tuntu vähä menevän asiasta sivuun... Itse laittaisin noi niille sivuille joita kaverit lukee, ei lukijat :) Pari kuvaa on toki aina kiva, mut noin monet bilekuvat ei kerro susta loppujen lopuks paljoa, ja mehän luetaan tätä blogia koska ollaan kiinnostuneita sun elämästä.

Joten take a deep breath ja yritä nähdä mut vaan kiinostuneena lukijana joka hätkähti joissakin kuvissa esiintyviä symboleja :)

Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestä on aivan helvetin tyhmää ja lapsellista tulla valittamaan jostain hakaristeistä toisen blogiin. Mitä vittua sitten vaikka kuvissa olisikin hakaristejä?? Vaikka ihmisellä olisi hakaristi jossain kotona, niin ei se välttämättä millään tavalla ole mikään uusnatsi. Ja eiköhän Leena saa omaan blogiinsa laittaa mitä haluaa ja juhlista tässä on kuvia otettu eikä hakaristeistä. Tuskin kukaan jaksaa juuri teitä varten ruveta kuvia sensuroimaan. Jos kuvat järkyttävät teidän pientä pääparkaanne niin siirtykää johonkin nukketalon rakennus blogiin ettei varmasti näy mitään joka saattaisi aiheuttaa teissä ärtymystä.

Hele. kirjoitti...

No voi huhhuh. Tarkoitukseni ei todellakaan ollut kiusata ketään. Jos ei pysty vastaanottamaan minkäänlaista kritiikkiä pitäisi ehkä miettiä pitäisikö pitää blogia ollenkaan. Enkä nyt tarkoita että Leenan pitäisi lopettaa, mielestäni kritikkiä pitää kuitenkin pystyä käsittelemään aikuisella tavalla.

Kertaan vielä: mielenrauhani EI ole järkkynyt (en ole mikään lapsi) mutta minua kiinosti kysyä mielipiteitä tuosta uusnatsiaiheesta ja muustakin. Valitettavasti kommenttiani kommentoineet eivät ole tehneet niin erityisen kunnioittavasti tai kypsästi, joten en varmastikaan kommentoi vastaisuudessa. Jos pieni kommenttini järkyttää teidän mielenrauhaanne niin paljoa, niin jätän kommentoimatta.

Pahoittelen jos tekstini ärsyttivät jotakuta, se ei ollut tarkoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia, lisää näitä!
Asiallista väkeä asiallisissa kamppeissa, etenkin tuo "antikommunistik aktion" paita on siisti. Kunnon vaihtoehtoista nuorisokulttuuria kaiken nykyisen harmaan massapaskan keskellä, vieläpä ihan hyvillä ajatuksilla terästettynä.
Kyllä nuo tyypit näyttää olevan kiinnostuneita asioista vähän laajemminkin, kuin toisen maailmansodan perusteella, mikä on siis varsin hyvä juttu.
Voitte lopettaa kaiken muun turhan tekopyhän lässytyksen, se on perseestä, kuten kaikki itkupillitkin jotka hurskaasti kauhistelevat kuvissa esiintyviä rehtejä tyyppejä.
Pointsit vielä tuolle "nojatuoliführerille", joka tuulettaa kainaloaan. Jatkakaa samaan malliin :) morjens.

Anonyymi kirjoitti...

"Pointsit vielä tuolle "nojatuoliführerille", joka tuulettaa kainaloaan. Jatkakaa samaan malliin :) morjens. "

Kuvistahan ei tule mieleen siis hauskanpito.. hahahahahah säälittäviä kuvia. HUH HUH