keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Löysä verkkokalvo vittuuntuneella ihmisellä

This is for some readers from Finland.

Joo mulla on lääkärin mukaan löysä verkkokalvo.. mulla kestää normaalia kauemmin parantaa silmässäni olevat haavat, jes, iha mun tuuria xD Eli siis mulla on taas viikon sairasloma tän vasemman silmän takia. Ja myös sen takia ei taida täl viikolla tulla pahemmin kunnon merkintöjä..

Vielä sen verran, että kyllä mulle kommentoi kummalliset ihmiset xD Aina on joillakin valittamisen aihetta. Ilmeisesti olen itse natsi, koska kaverini leikkivät viime postauksen kuvissa (jo on pojat) ja se vielä, ettei natseja ole kyllä ollut vuosikausiin, ne on uusnatseja. Ihmiset on niin kamalan suppeamielisiä lokeroijia. Vaikka olenkin wicca, voin silti olla kenen tahansa kaveri. Enhän mä syö lihakaan, mutta olen silti lihaasyövän ateistin kanssa. Olen itse tosiaankin kyllä sotaa ja väkivaltaa vastustava ihminen, mutta mieheni rakastaa myös kaveriensa lailla vanhoja sotia yms.. onko pakko olla samanlainen kuin seuransa, kysynpähän vaan. Ja wiccoista vielä. Me ollaan wiccoja, me ei käännytetä ketään mielemme mukaan, saatana. Ja vielä sekin, noista kuvista.. (haha nyt on pakko paasata, oon liian mökkihöperö eikä Jani koht enää jaksa mun paasausta xD) oletko itse yrittänyt koskaan ottaa hyviä kuvia täysin kännissä olevista ihmisistä? Ja jos kaikki olisi kuvissa poseeraamassa, ei ne olisi tilannekuvia, daaahhh. Tilannekuvat on parhaita, missä vaikka osa on sammunu ja kuola valuu suusta. Juhlakuvien kuuluukin olla hassuja. Jos haluaa kauniita kuvia, voi mennä studioon, mutta en mä nyt välttämättä studiossa haluis bileitä viettää. Sainpas purettua.

Ja lukekaa ensin taustatietoja ennenkuin meette väittämään asioista joista ette tiedä yhtään mitään.

Jos vihaat blogiani, miksi hitossa luet sitä?!

/Jep olen turhautunut kaikkeen tällä hetkellä, koska en voi tehdä mitään, Leena

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ihmiset on ihme valittajia. Lopettais stalkkaamisen ja hankkikoot oikean elämän jollei ole mitään positiivista sanottavaa. :-)

Kettu Saarinen kirjoitti...

Oon samaa mieltä margain kanssa. :]

Nimetön kirjoitti...

kyllä kännisistä saa hyviä kuvia jos ei ole hakaristejä! :D mut se on hyvä et on noin hyvä kaveripiiri ja leikit :)

Kylänmahti kirjoitti...

Asiateksti. \,,/

Nimetön kirjoitti...

musta se on silleen et ei tarvii lukee jos niin kauheesti häiritsee..
ja miten se et jossain kuvassa on vaik natsilippu tekee automaattisesti uus natsin?
samalla logiikallahan kasvisyöjät ei voia ntaa kuvata vaik mäkissä ku niis tarjotaan lihaa..
miten voi olla noin suppeita ihmisiä?

Leena kirjoitti...

margai: Niinpä, ihan oikein sanottu xD

carrie: samma här..

Ano: Nimenomaan sitä mä tässä hainkin, hauskaa meillä oli kun pojat leikki ja kaikkee xD

Demoni: Kiitoksia :)

Ano: Niinpä, sitä mäkin olen tässä miettinyt päääivätolkulla.. *huokasu* Tommone jatkuva leimaaminen pienistä asioista ottaa mua aivoon.