perjantai 3. joulukuuta 2010

Talvitakki- Winter coat

Köh köh.. Tänään tuli veronpalautukset. Ja ne menikin jo sitten melkein kokonaan xD Ostinpa itselleni uuden takin (tämän niin tuon tuossa).. tilasin sen netistä. Toivottavasti on oikeaa kokoa, onneks voi sitten vaihtaa jos ei sovikaan. Harvemmin ostelen mitään uutena, mutta nyt menee hermo, kun olen jo kolme talvea etsinyt itselleni takkia, tuloksetta.. Aina on liian kallista, väärää kokoa tai muuten vaan joku mättää. Tää vaikuttais tarpees lämpimältä (villakangastakki) ja ihan mun näköiseltäkin, eiks? Tää on mun joululahja mulle. 

Enempää en sitten oikeen ittelleni voikaan ostella tässä kuussa.. paitsi ens viikolla uutta tatskaa, kun menen Tampereelle moikkaa Suvia ja Joonaa. Pitäis vielä ostella joululahjojakin *huokaus*.. Onneksi ensi viikolla tulee lisää rahaa.

Ja sit ostin kaikkee kivaa pientä kaupungilta tänään, josta vois ottaa sitten huomenna kuvia. Otin niistä tänään jo kuvia, mutta kaikki luonnonvalo oli jo ehtinyt liiaksi hiipumaan, joten kuvista tuli enempikin, kuin surkeita..
Muuten yleisesti ottaen mun elämäni.. Jaa-a. Mulla on paha tapa. Kun mun elämässäni on kaikki hyvin, tuntuu, että etsin itselleni jotain ongelmia, jotain stressattavaa. Tai vähintään odotan koko ajan ongelmien tulevan ja saan siitä stressiä. Nykyään siis stressaan taas olemattomia, vaikka kaikki on ihan hyvin.. tai no niin hyvin kuin ne voisi olla.

Mua kyllä seuraa kumman paha karma, sellasia pikkusia asioita tuntuu koko ajan tapahtuvan, tai sitten olen vain huono-onninen. Inhottavin asia on se, kun pari viikkoa sitten kiireissäni kun juoksin rappusia alas, koska oli kiire töihin, kaaduin portaissa ja tietenkin suoraan takamukselleni. Kaaduin taitavasti portaan terävään reunaan, suoraan häntäluuhun. No, kipu on tässä vähitellen lakannut, mutta enkö mitä, taas eilen kaaduin. Olin juuri tullut suihkusta ja tietenkin märillä tassuillani kaaduin päistikkää lattialle, täräyttäen tietenkin taas häntäluuni. Ei pyhä Hera mä olen loistava telomaan itseäni aina jotenkin. Sattu niin saatanasti. Onneksi oli kipulääkkeitä.

Oon saanut kummallisesta stressaamisestani omituisia sydämentykytyksiä ja muutenkin välillä tulee kumma olo. Ei se mitään kummallista ole, keho ei vaan ole terve jos ei mielikään ole. Pitäisi varmaan alkaa taas meditoimaan kunnolla, alottaa tänään. Liikuntaakin pitäis taas lisätä, mutta en uskalla liikkua enää lainkaan, kun aina sattuu xD

Nyt väsyttää ja ajattelin mennä nukkumaan (kyllä, minä menen nykyään viimesintään yhdeksältä iltaisin nukkumaan, ihan siksi, että jaksaisin aamulla nousta ylös.. rakastan nukkumista, enkä tunnu selviävän ilman vähintään 9 tunnin unia). Jani on naapurissa kyläilemässä, toivottavasti tulee pian takaisin kotiin, on jo ikävä<3

Kuvat on lokakuulta. 

/Leena

Translation:
I ordered on the Internet myself a new winter coat. I've been looking for a jacket for myself for three years already. Now I got tired and I ordered a suitable jacket. I bought some nice stuff in the shops. More of them tomorrow.

General news: I have a bad habit. Now things are really great. But still I can not enjoy it. I expect only that something bad will happen. I get it much stress and I can not relax at all.

Some time ago I fell down the stairs when I was in a hurry. I hurt myself pretty badly. And yesterday I fell again. I came to the shower and I fell because the floor was wet. Of course, I hurt myself again in the same place ..

Now I'm tired and I could go to sleep. Jani is on a visit to the neighborhood. Hopefully he'll be home soon because I already miss him.

Pictures are from october.

11 kommenttia:

Kylänmahti kirjoitti...

Ihana takki ja oot älyttömän kaunis ! :3 <3

Tiina kirjoitti...

Taas niin ihania kuvia ! oot liian nätti ! <3

Sik kirjoitti...

Ihanaa kun tuuuut <33 Ja ihana toi takki!

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: Kiitoksia <3

Tiina: Khih no kiitos kiitos <3

Sik: Ihanaa mustakin et mä tuun xDD Ja takki on ihana<3

Seranelle kirjoitti...

Mulle tulee kanssa sydämentykytystä ja semmonen pieni ahdistus, jos stressaa tai ajattelen joitain huonoja juttuja. Kaikki lääkärit on sanonu että se on paniikkikohtaus, lievällä tasolla tosin :) :S

Jenni L kirjoitti...

Jos liikaa teloo itseään kannattaa ostaa ehkä sellanen topattu sumopuku :D

http://www.magicgames.net/service.cntum?pageId=111055

Sanna J. kirjoitti...

Muistaakseni tuo takki on fleecen tyyppistä kangasta... Mutta korjaa toki sitten kun saat takin hyppysiisi jos olen väärässä. Kaunis se kyllä on :)

Lady Grotesca kirjoitti...

Minäkin ostin tuon takin :) Odottelen kotiin saapuvaksi... Vähän tosin hirvittää noi ihme sydän judanssit että onko ihan omanlainen :D

Leena kirjoitti...

Sister Septemper: Mulla on ollu paniikkikohtauksia niin kauan kuin muistan, mutta yleensä ne tulee niin massiivisina, että noi pelkät tykytykset on jotenkin outoja.. Harmi että mä vaan aina jaksan stressata.

Jenni L: No tommonen vois ollakin mulle tosi sopiva xD

Sanski: No voihan rähmä.. no pääasia että se ois lämmin, toivottavasti on! Kerron sitten kun saan sen :)

Lady Grotesca: Mistä tilasit? Mäkin odotan jo kuin kuuta nousevaa<3 Joo sydämet vähän hassut, mutta oon nykyään muiden lailla ihastunut Liisa ihmemaassa satuihin, joten ehkä se ei ole niin paha.. varsinkin jos ostais vaikka sukkikset missä on sydämiä yms xD <3

aliish kirjoitti...

Onko toi Alice-takki? Muistan joskus katelleeni samankaltaista violettia. Hieno! :)

Leena kirjoitti...

Yellow Lizard: Sen nimi oli Minx jotakin.. en enää muista koko nimeä..