sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Christmas gifts 2010


  Juu tiedän, että joululahjaesittely tulee hieman myöhässä xD Mutta valo on aina ehtinyt katoamaan, kun olen herännyt, joten tänään vasta sain otettua kuvia. Meillä on aika turhaa ottaa sisällä mitään kuvia, koska meillä on niin himmeät lamput ja kuvista tulee aina kauheita pikselimössöjä.

  Eli ensin esittelyssä myöhästynyt synttärilahja (kyllä, vielä yksi!) Janilta. Se on tilattu Sannalta . Kyllä tulee tilattua pian varmaan lisääkin koruja ja vaatteita tulee Steam punk tyyliin (tietenkin!) myöhemmin, varmaan kevääksi onkin sitten hienot vaatteet ;) Odottakaapas vain.

  Mutta tosiaan, rakastan tota kelloa ja pieni sudenkorento mukana tuo siihen kivan lisän, olen aina rakastanut niitä<3 Sudenkorentotatuointiakin on luvassa.

  Päätin tänään samalla (kun eilen paasasin luonnollisen kauneuden puolesta kuvissa), että muokkaan kuviani nykyään mahdollisimman vähän. Joten näitä kuvia ei ole muokattu muuten kuin vähän varjon ja värin lisäämisellä.Kellosta yksityiskohtasempaa kuvaa Sannan sivuilta otetussa kuvassa.

  Ja joululahjaksi tuli tietenkin lisää puuttuvia Pottereita! Ja tosta varmaan huomaa, että Yola tykkäs Puoliverisestä prinssistä myös.. Tosin Jani oli mennyt sekasin mitkä kirjat mulla jo oli, joten Liekehtiva pikari on nyt kahteen kertaan (vien sen vanhemman luultavasti kirjastoon) ja Feeniksin kilta on enää ainut puuttuva osa. Suloista se silti oli aww<3

   Sain kans Tolkienin kirjan, jossa on Eddan runoista ilmeisesti jotain omaa näkökantaa.. en ole varma miten runot poikkeaa alkuperäsestä, koska en ole vielä ehtinyt lukemaan Eddan runoja itse. Erittäin mieluinen lahja silti ja mä olen sitä jo lukenutkin!

  Täydellisiä naisia on nyt kaikki jaksot ja sainpas Janin avustuksella katsottua kaikki seiska kauden 10 jaksoa, jotka on ilmestynyt jenkeissäkin.. heh. Jäi muuten jännään kohtaan!

  Ja tietenkin sain suklaata, ei olis joulua ilman sitä. Avattu laatikko on belgialaista suklaata (jota rakastan yli kaiken) ja se on Janilta. Panda suklaat on Janin äidiltä. Sain myös molemmilta Doven kosmetiikkatuotteita ja mä tässä tuskailen, että voinko käyttää niitä.. Jani lupautu kyllä jo käyttämään niitä mun puolesta, että eipä se kai mitään xD Eikä Jani tosiaan voi muistaa mitä kaikkea vastaan mä olen ja mitä en.

  Janille mä ostin kirjoja, sotasarjiksen, kokkauskirjan ja tilasin 12 numeroa Tieteen kuvalehteä, se oli oikein tyytyväinen :)
Yritäpä ottaa kuvia ilman kissaa..


  Ja tämä avain kaulakoru on ensimmäinen avain aiheisista koruistani, olen siihen aivan rakastunut, pidän sitä koko ajan. Sain sen lahjaksi Johannalta, joka kuuluu näihin uusimpiin ystävyyssuhteisiini. 

  Vietetiin Janin kanssa uusivuosi nimenomaan Johannan kanssa. Ei ollu tarkotus alunperin lähteä mihinkään, mutta mentiinki sitten paikalliseen baariin. Draamaa ei kyllä puuttunut ja oli kyllä ihan hauskaakin välissä, valvottiin koko yö ja mentiin vasta aamulla nukkumaan, eilen olikin ihan mukava krapula, hupsista.. Harmi, ettei tullut otettua kuvia, mutta ensi kerralla sitten :)

   Huomenna alkaa koulu, eiii, miten tää loma meni jo näin nopeasti?! No onneksi alkaa vasta kymmeneltä, ettei tartte kuudelta herätä, mulla on mennyt unirytmi jo aivan sekaisin, huh.. 

  Uudenvuoden lupauksiin kuuluu myös facebookin kautta saatu haaste, tammikuu ilman vaakaa. Toinen päivä nyt tosiaan menossa, saa nähdä ratkeanko, toivottavasti en! Muidenkin vaaka-addiktien kannattaisi kokeilla!

/Leena

11 kommenttia:

M kirjoitti...

Upeita koruja! Olen myös kuolaillut sieltä Sannan blogista koruja. Toistaiseksi olen ostanut vasta yhden sakset-kaulakorun. Joku tuollainen kellojuttu voisi olla seuraava. :)

Leena kirjoitti...

M: Juu ne on aivan ihania! <3 Ja kyllä kannattaa ostaa, noi maksaa ittensä takasin ihan vaan olemalla niin ihania xD

netteraven kirjoitti...

ihania koruja. :o ja niin nätti sinä!<3

Leena kirjoitti...

Nette: Kiitoksia hurjasti <3

Unknown kirjoitti...

oi miten ihania noi molemmat korut!

BrokenCinderella kirjoitti...

Ihana tuo kellokoru!!!<3:) Tykkäsin tosi paljon!

Saanko kysyä,että mitä nuo merkit sun rinnassa tarkottaa? :) Kiinnostais vaan tietää.

Leena kirjoitti...

Eveliina: Kiitoksia<3

Apprehensive: Joo mäkin tykkään siitä <3 Ja merkit on kirjaimia, ne on riimuja ja siinä lukee Jani. Sydämen päällä tietenkin<3

mAlice kirjoitti...

Lähetin juuri itsekin Sannalle sähköpostia <3

(ei tarvitse julkaista) Koska olen tarpeeksi omituinen uskallan kysyä tätä (lähes) ventovieraalta: tahdotko käyttämättömät (toista olen kokeillut jalkaan) ylipolvensukat? Taitavat olla nailonia, samanlaista mustavalkoraitaa kuin blogisi sivut ja minulle valitettavasti liian kapeat.

Kukaan kaverini ei ole niiden tyylinen mutta sinä saattaisit olla :) Ei maksaisi mitään, kunhan saisivat jonkun käyttäjän.

Jos jätän tänne sähköpostini, tuleeko se kaikkien näkyviin vai voitko jättää julkaisematta?

Unknown kirjoitti...

Vähän aiheen vierestä mutta mitkä on sun lempi kauhuleffoja? Ite tykkään myös kovasti..

Leena kirjoitti...

Niina: Sä voit pistää mulle suoraan sähköpostia leena.flinck@gmail.com, sori oli pakko julkasta ku en saanu sulle muuten vastattua

karmakills: Mä voisin tehdä siitä oman merkinnän, eli luvassa kauhuisaa tunnelmaa ;)

BrokenCinderella kirjoitti...

Voi miten ihana tuo tatuointi idea!:) Vaatii paljon rohkeutta ottaa jonkun nimi ikuisesti itseensä.