torstai 13. tammikuuta 2011

Suunta hukassa? - what is my style? vol 8

   Kesä-08 Omm. Se oli aika kiva kesä. Sillon innostuin olemaan kunnon cypergootti, tässä minun versiotani, eipä se normaalista kauheasti poikkea, paitsi että hiuksina toimi Lellulta ostetut (se teki ne mulle kiu<3) merinovillalisäkkeet. Ne on ihan täydelliset, isot puffpuff ja ei paina oikeestaan mitään, vois taas ens kesänä käyttää..

  Tässä kuvia, kun kävin Tampereella sillon kaverini (harmi, että ei enää olla)luona, otettiin musta kuvia ja käytiin Tampereen kirppareilla, juteltiin tolkuttomasti. Muistan, kuinka vaikeaa mulle oli syödä yksi leipäsiivu, kaveri halas mua, kun itkien yritin syödä sen päivän ainutta ruoka-annostani, sitä pahuksen leipää.. Muistan sen tunteen, kuinka kamalalta tuntu edes ajatella ruokaa, saati katsoa ja haistaa.. ja että piti vielä syödä. Vihasin itseäni ihan kamalasti. Saatan näyttää ehkä hyvinvoivalta noissa kuvissa, mutta oikeasti mulla oli ihan kamala olo, henkisesti ja fyysisesti. Mä olin aivan varma, että painan tonnin. Nyt kun katson noita kuvia huomaan, että olin sillon tosi laiha.. En laita numeroita, koska multa on pyydetty etten laita.

  Päällä mulla on kirpparilta ostettu toppi (näitä 1-2 euron normitoppeja löytyy varmaan miljoona mun kaapista) ja Nooralta ostettu hame, joka on aivan ihana! Nyt sitä pitäs vaan vähän muokata nykyisiin mittoihin, että voisin taas käyttää sitä..En muista mistä vyö on.. mutta ainahan mulla on tollanen samanlainen xD Pentagrammi koru on eksältä, kristallikorun ostin Porista joltain torilta, oisko ollu vapputori.. ja ihana niittipanta on kans eksältä :) Kengät on lainattu siltä kaverilta joka kuvasi.

  Kauhea hinku kuvattavaksi, kauhea hinku, että olisi jo kesä! No, enskuussa Tiinalle kuvattavaksi ja ehkä jopa saadaan Hemmun kanssa tehtyä se kuvaus mikä on pitäny jo tehdä puol vuotta.. Ja steampunk kuvaukset Harrin kanssa on kans jääneet varmaan yli puolella vuodella xD Voihan.. Nojoo, kroppa kesäkuntoon ja eikun menoksi. En kyllä halua enää ikinä sellasta nälkäkesää, kun tää -08 oli. Haluan nauttia kesästä, elämästäni ja pitää hauskaa.

Translation:
   Summer-08 Omm. It was quite a nice summer. Then I was inspired to be a decent cyper goth, here's my version, it´s not that different from the normal, except my hair. They are just perfect, big and does not weight  ctually nothing, I could use them again next summer ..


   Here are some photos, when I went to Tampere,  my friend (a pity that we are not anylonger), took pictures of me and we went flea market , talked about everything. I remember how difficult it was for me to eat one slice of bread, my friend hugged me when I was crying, when I was trying to eat my first portion of that day .. I remember of how awful was to even think about food, let alone look and smell .. and still needed to eat. I hated myself pretty awfully. I may seem healthy in those pictures, but really I had a really horrible feeling, mentally and physically. I really felt that I´m fat. Now when I watch these pictures I see I was really thin..


Kuvaaja Laura Kähkönen


/Leena

12 kommenttia:

Moira Hermione kirjoitti...

Oioi, ihanat rastat!! <3 Mistä hankit tms? :)

Nimetön kirjoitti...

Sulle sopii mun mielestä toi tyyli kaikkein parhaiten. Upea.

Leena kirjoitti...

Seamrog: Niinkuin tekstissä lukee, kaverini tekee niitä, jos haluat samanlaiset, voin pistää sulle sähköpostiosotteen ni voit tilata siltä? Noi on kyl ihanat<3

Ano: Voi kiitoksia :) Lisää siis cypergoottityylikuvia luvassa xD

Moira Hermione kirjoitti...

Okei, en lukenut tekstiä ennen kuin jo ryntäsin kommentoimaan. :D Hyi minua.. :D Joo, laita ihmeessä sähköpostiosoite tulemaan tänne päin, kiitoksia! :)

Leena kirjoitti...

Seamrog: Eli siis pistäpäs postia tähän osotteeseen: eliza.rask@laurea.fi

Leena kirjoitti...

Seamrog: Se on parempaa ku normi lampaanvilla, ku se haisee jos kostuu ja muutenki kutittaa ja
tolle harva on allerginen.. 1 lisäke 20e 2 lisäkettä 30e, ja ne tulee sellasina "nippuina".

Kylänmahti kirjoitti...

Ihana tyyli ollut. Luv it. c:

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: Kiitti :)

Emmi kirjoitti...

Kiitos ♥

* Kiri * kirjoitti...

Great photos, you look really pretty :)
And thank you for following, if you need any translations of my blog, please let me know ^^
Bai <3

Alternative indian kirjoitti...

Surullista lukea näitä sun postauksia. Niistä huokuu jotenkin niin vahvasti sama fiilis, joka itselläni oli vielä vuosi sitten.

Joskus sitä on itsensä pahin vihollinen. Mutta jos vain onnistuu ymmärtämään, että sitä ihan oikeasti kelpaa juuri sellaisena kuin on muille ihmisille. Eikä kukaan muu vaadi sulta noita asioita kuin sie ite, niin voi olla itellensä armollinen ja hyväksyä sen, ettei sitä tarvi muuttua.

Leena kirjoitti...

Kiri: Thanks you so much, and I really would like translations :)

Countess Bathory: Niinpä, mä oon aina ollu elämässäni se suurin vaatija, pitäisi opetella ottaa vähän rennommin..