lauantai 29. tammikuuta 2011

Legend of the Guardians

Pidätkö pöllöistä? Pidätkö animaatioista? No sitten sun on pakko nähdä tää leffa. Kaunein tietokoneella tehty animaatio mitä oon ikinä nähnyt. Juoni oli ehkä hieman ennalta arvattava, mutta silti piti otteessaan koko elokuvan ajan. En keksi muuta miinusta, kuin.. liian lyhyt. Tää ilmesty viime vuoden syyskuussa teattereihin jenkeissä, onko kukaan ees kuullu tästä?

Do you like owls? Do you like animations? You need to see this movie, right now!


/Leena

11 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

oii tän mä haluun nähdä!:)

Oona kirjoitti...

Oi kiitos paljon sun kommentista, piristit mun päivää! <3 Pienet voitontanssit on aina aiheelliset, naiseus on sen verran ihana juttu ;D

Lady Grotesca kirjoitti...

Oiiiijjj <3 Tuo on pakko kyllä päästä katsomaan ^^ Pöllöt ovat aivan ihania :P <3

Kylänmahti kirjoitti...

aw ! pakko nähdä tuo. c:

mAlice kirjoitti...

Eipä tullu käytyä katsomassa, vaikka mun mielestä pyöri Suomessakin, ainakin trailerit pyörivät viime vuonna... Tai sit se oli vaan kaikilla dvd-levyillä jota katoin :) Mut pitäis kyllä katsoa, hyvä kun muistutit!

Nimetön kirjoitti...

Selasin tässä ohimennen sun blogia ja huomasin tän postauksen, tuli viimevuoden puolella myös suomessa leffateattereissa, tosin vain viikon taisi pyöriä orginaalina ja sen jälkeen vaan dubattuna. Home Enterin sivuilta löysin tiedon että DVD julkaistaan maaliskuussa! Joten sitä odotellessa :)

HajaMiel kirjoitti...

Mhehee, todellakin kaunis animaatioelokuva. Mie kävin kattomassa, kun tuo tuli teattereissa :3.

Unknown kirjoitti...

kuolin nauruun kun näin tän trailerin joskus :D

Leena kirjoitti...

Eve: Miks ihmeessä? xDD

Anna Gramm kirjoitti...

Tuo leffa oli ihana, mahtava, parhautta ja ennenkaikkea osoitti miten hienoja juttuja kolmedeellä voidaan tehdä. Pyh joku Avatar, tuo oli huikaisevia määriä parempi! Harmi, ettei Suomessa ole julkaistu tuota DVDllä, leffan katsoisi varmasti tavisversionakin.

Leena kirjoitti...

Anna Gramm: Toimi tosiaan taviksenakin tosi hyvin <3