torstai 15. syyskuuta 2011

Begin again

I love my new skirt <3

Today's outfit:
Necklace: From Jani (EMP)
Shirt: Fleamarket
Lip Service Gangsta Pranksta Under Bust Bustier: Jani bought from ChernoByl
Queen of Darkness skirt: From Jani EMP

My new Tarot cards


Päivä on mennyt taas harvinaisen sekavasti ja aamu oli ihan hirveä. Nukuin koko viime yön huonosti ja heräsin neljältä aamulla miettien, että kyllä sitä voisi vielä hetken nukkua, mutta en sitten saanutkaan unta. Argh. Panikoin liikaa ulosmenoa. Noh, sain onneksi itseni ulos asti, mutta jo bussissa itku kuristi taas kurkkua. Kolme varttia terapiassa, ehdin avautumaan ja pillittämään silmäni ulos. 

Otan kaakaota, kävelen rappusia alas, koska on kiire bussiin ja tsädäm, enkö kaadu ja ole persiilläni pitkin poikin lattiaa, kaakaot niskassa ja sekin pitkin lattiaa. Päivän eka nolaus, kun ystävällinen pariskunta tulee huolissaan katsomaan mitä mulle oikein kävi. Onneksi nilkka vain nyrjästi, sattu kyllä ihan pirusti silti. 
Koulussa vollotan uudemman kerran, kun olen ehtinyt olemaan siellä vain vartin, voi pyhä Hera. En kestä olla siellä ja näyttää kurjalta ja nolailla itseäni kaikkien nähden aina vaan itkien. Kotiin taas rauhottumaan. Lisää itkua, eikö se koskaan lopu?

King of Masks.. I love that man.. marry me?

I need to use these soon!

Nojaa. Iloisempiin aiheisiin, olen viettänyt päiväni katsoen Teininoita Sabrinaa, aivan ihana! Katsoin sitä ollessani pieni (ja jälleen mietin miten musta tulikaan se mitä olen..). Kaikki jaksot löytyy ja kyllä olenkin piristynyt. Samoin piristää kaikenasteiset lahjat mitä olen Janilta saanut.. nyt olen ylpeä Victoria Francesin lasien omistaja (sain vielä sen suosikkini) ja melkein kiljuin onnesta, kun näin uuden Varjojen kirjani ja siihen mukana tulleen sulkakynän. Tulipa liitteeksi mustettakin, jeah. Myös uusi hame on niin ihana, että se on ollut eilen ja tänään päällä, ihana ihana ihana.. Myös uudet Tarot kortit ovat tervetulleet ja uusin penta killuu kaulassa. Voiko niitäkään muka olla liikaa?

I'm so proud of these.

My new Book of shadows. Front.

Back.

Handmade paper!

Now I have 3 pentagrams


Translation:
Look what Jani have gave to me! Oh I love presents <3

/Leena

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kelpaisi miullekkin sulkakynä ja mustetta ja tuommoinen kirja! Oioi <3

Noora Maria kirjoitti...

Kirja on todella hieno, ei liian koreileva Varjojen Kirjaksi, mutta juuri sopivan nätti !

Aurora H. kirjoitti...

Ihanat tarot-kortit! Kelpaisi itsellekin, ellen omistaisi jo kahdet tarotit ennestään :D

Violet Séverine kirjoitti...

I love your book of shadows. So lovely. You look lovely as well. Blessed be. xo

Hele kirjoitti...

Oivoi, toivottavasti ahdistus helpottaa pian <3 Ihana kuva susta, ja ihanaa materiaa :) Oon itse saanut siskolta lahjaksi noi Francesin kuvat kirjanmerkkeinä (joissa on kalenteri, yksi kuukausi joka kuvassa) jo parina jouluna ja on aivan ihanat!

Tiia A. kirjoitti...

Multa löytyy samanlaiset Tarot-kortit kirjahyllystä, niissä on aivan ihanat kuvat! :) Näytät tosi hyvältä kuvissa.

mAlice kirjoitti...

Oih! Saako urkkia mistä noi Tarotit on, entä kirja (ymmärrän jos et voi paljastaa)? Aivan ihanaa hemmottelia, mulle kans! *tökkii miestä*

Sonja kirjoitti...

Pahimpia nuo päivät kun tuntuu että kaikki menee poskelleen aamusta alkaen. Tai eihän nyt sentään ihan kaikki, kyllä noilla lahjuksilla piristyisi kenen tahansa päivä. :)
Kiinnostaisi nähdä minkälaista jälkeä tuolla musteella ja sulalla saa? Varmasti ihan oma tunnelmansa kirjoittamisessa.

jendina kirjoitti...

Tykkään tuosta sun päällä olevasta mekosta *kuolaus*

Aivan upea tuo sun BOS, ja sulkakynät ja kaikki :DD

Jos sua masentaa ja panikoittaa jatkuvasti, niin äkkiä männyn juureen hakemaan puuenergiaa. Istut siinä selkä runkoa vasten, ja annat puun täyttää sut energialla.

El kirjoitti...

I love your new skirt too! And these presents are just amazing <3 I love Victoria Frances!!

Leena kirjoitti...

chrissie: Niissä on kyllä tunnelmaa kerrakseen.. vielä kynttilän valoa ja ulkona sadesää.. ahh..<3

Nora Maria: Sitä samaa minäkin ajattelin! :)

Ayuku: No onhan minullakin jo kahdet ennestään.. tosin yksi pakka on hukassa, missähän se voi olla?! Tarot pakat on ihania, mutta käytän yleensä vain yhtä pakkaa käyttöpakkana. Ja juuri se on se mikä on kateissa, huoh..

Violet Séverine: Thank you so much, it is a dream book <3 Blessed be!

IndianaRex: Nyt on vihdoin ja viimein helpottanut, koulunkäynti sujuu taas ja kaikki muukin! Mulla on kanssa Francesin kirjanmerkkikalenteri, oisko ollut viime vuoden, sain lahjaksi kaverilta, siinä on aivan ihania kuvia <3 Kovassa käytössä ;) Vilahtanut blogissakin itseasiassa.

Miss Angel: Kiitoksia<3 Ja juu on kyllä aivan ihanat kuvat <3

mAlice: Itseasiassa molemmat on vilahtaneet blogissa jo aiemmin, mun toivelistapostauksessa, eli clikkailepa http://luurankojakaapissa.blogspot.com/2011/08/my-wish-list-part-1.html :)

Sonja: Nojoo, varsinkin, kun noita huonoja päiviä tuntuu olevan välillä enemmän kuin hyviä, argh.. Pistän kuvaa jossain vaiheessa millaista jälkeä niillä saa :) Ja on kyllä oma tunnelmansa, ihana! <3

jendina: Mulla on päällä toppi, toinen toppi ja hame, mutta kiitoksia! Mäkin tykkään asustani hurjasti<3 Ja kaikesta noista muistakin. Ja kyllä energiansiirtoa on tullut kokeiltua aiemminkin ja se toimii aika hyvin :)

Ellone: Me too! And I love all my stuff.. my boyfriend is the best!<3

Tuulikki kirjoitti...

Siis lievä BoS! Aivan ihana ihana ihana <3 Myös tuo tarotpakkasi oli upeasti kuvitettu :)

Leena kirjoitti...

Tuulikki: Se on kyllä tosiaan lievästi sanottuna aivan loistava Bos <3 Ja kortit on myös hurjan kauniit <3