keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Style inspiration: Elvira


One of my favorite gothic inspiration; Elvira (Cassandra Peterson (born September 17, 1951) . This vegetarian became famous in her role at  horror hostess character Elvira, Mistress of the Dark. There is no one like Elvira, she has great humor, absolutely beautiful and perfect body and her style is just inspiring. 

/Leena

4 kommenttia:

mAlice kirjoitti...

Itse taidan taipua Maila Nurmen puolelle tässä vaikka onkin vähemmän muistettu :)

jendina kirjoitti...

Luulin jo, että olin liittynyt sun lukijaksi, mutta en mä näköjään ollutkaan... :P Tyhmästä päästä kärsii ja niin edelleen :)

Hele kirjoitti...

Mua jäi vähän kaivelemaan se goottius-vaihe-keskustelu ja ajattelin korrektata omia sanojani. Tajusin vasta äsken miltä se kuulosti kun sanoin että goottius on vaihe :D Eli sillä siis tarkoitin sitä että vaikka onkin gootti voi tietenkin välillä harhailla esim. heavyn tai blackmetallin tai miksei ihan normipukeutumisen puolelle (tyylillisesti). Olen samaa mieltä kanssasi, että goottius on enemmän kuin vaihe (en siis todellakaan tarkoittanut sitä niin että "kyllä sä tosta vielä kasvat ulos" :D), yritin vain pointteerata sitä että jos on kuitenkin rock/heavy/goth-ihminen henkeen ja vereen voi hyppiä noista kategorioista toiseen... Ja ulkonäöllisesti on tietty vaarallista alkaa kategorisoimaan ihmisiä, koskaan ei tiedä mitä alta paljastuu :)
Huoh, tulipas pitkä teksti, enkä tiedä saitko vieläkään selvää siitä mitä yritin sanoa :D Ehkä mä nyt jätän tän asian rauhaan :P
Btw: toi Elviran cleavage! Yum.

Leena kirjoitti...

mAlice: Mailasta on myös tulossa postausta, häntä ei ole unohdettu ;)

jendina: Kehe no tervetuloa :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Indiana: No pääasia on, että luultavasti ollaan asiasta samaa mieltä xD Ja yum todellakin<3