maanantai 5. syyskuuta 2011

Happy unbirthday to me!Ajattelin tehdä vähän materiapainotteisempaa postausta tällä kertaa, ettei nyt ihan masentelun puolelle menisi. Grotescan blogikirpparilta löysin itselleni ihanat kengät, Pleaserin Secude Oxfordit, ihastelin niitä ääneen Janille ja päättipä mies ostaa ne minulle. Eilen satuin myös kuolaamaan Sugapillin meikkejä ja kuullessani ihanalta Rosetelta, ettei Sugarpill käytä laisinkaan eläinkokeita päätin Janille ilmaista erittäin selkeästi, että tahdon myös uusia meikkejä. Pistipä tuo ihana miehekkeeni tänään tilaukseen siis kolmea väriä, joita pidän itselläni suurkulutuksessa, eli valkoista, mustaa ja violettia.

Tako

Bulletproof

HystericJa Sannalta tilasin vihdoin ja viimein (ja on jo maksettukin) itselleni kauan himoitsemani Dead Lolita camee korun, valkoinen tyttö mustalla pohjalla, näkyy kuvassa alemmassa rivissä vasemmalla. Alempi kuva on se, jota ajattelin ensin ostaa, mutta päätinkin muuttaa väriä. Ja steampunk vaikutteinen takkini on myös tekeillä ja tuon sen kotiin ensi Helsinkireissullani tuon korun mukana, tuleepahan paikanpäällä tarkastettua, että on oikean kokoinen ja oikeanlainen. Se ei ole siis kuvan takki vaan saman tyylinen. Nämä ovat siis syntymättömyyspäivälahjojani, koska aina on syy juhlia ja aina on syy viettää syntymättömyyspäivää. Onko tämä sinunkin syntymättömyyspäiväsi?

Translation:
Because I love shoes and make up so much my boyfriend decide to buy stuff I really want. Soon I will have new Pleaser shoes and my very first Sugarpill eye shadow! I even had a dream Sugarpill last night..
I also ordered lovely Dead Lolita cameo necklace from Sanna. I will have my steam punk jacket when I visit Helsinki next time. It's not that jacket but it is very much alike. All of this is gifts for me because it is my unbirthday. Is this your unbirthday too?

/Leena

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kuola valuu noiden kenkien takia. Minäkin tahdon!

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Minäkin tahtoisin ne jo käsiini<3 Ja jalkoihin!

Suski kirjoitti...

Olen myös harkinnut Sugarpillsin luomivärien tilaamista. Tuolle valkoiselle ainakin olisi käyttöä, kun tämä nykyinen Rimmeli on sanonko mistä.

Saara kirjoitti...

En edes löydä sanoja kuvaamaan noita kenkiä, ihan mielettömät! ♥

L kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAHHHHH IHANAT KENGÄT!!!!!!!!

AC kirjoitti...

Hyvää syntymättömyyspäivää <3 upeet noi kengät!!

Leena kirjoitti...

Suski: Kyllä kannattaa, mä oon ainakin hurjan tyytyväinen tähän valkoiseenkin! Paljon parempi kuin mitä mulla on ollut aikasemmat..

Saara: Ne on livenä vielä ihanammat! Mä vaan paijaan niitä<3

Laura: Haha niinpä! Näkisitpä ne mun jalassa ;) Ehkäpä pian niistäkin uutta kuvaa..

Anna: Kihi sitä samaa! Ja neee oonnn ihanaattt<3