torstai 8. syyskuuta 2011

I'm so goth I make flowers wilt.


Tänään oli taas kauhea angstipäivä.. ei tietenkään mikään tuntunut menevän hyvin, vaikka mitä tekisi. Paitsi.. päätin sitten olla sosiaalinen ja nähdä Annaa, antaa lahjan (ostin kaulakorun, meni samantien kaulaan piu!) ja käydä kahvilla (joka olikin siideri Irkussa ja leipää Subwayssä). Oli ihana päivä, saatiin molemmat purettua toisillemme asioita mitkä painoi turhan paljon harmaita aivosoluja. Nyt olo on parempi ja innostuin ottamaan vähän kuvia päivän meikistä. Tämän viikon kova sana on luonnollisesti; Elvira, joten se on vaikuttanut meikkaukseenkin. Normaalisti en kauheasti käytä huulipunaa, jos on luvassa juontia ja syöminkiä, joten tämän päivän olin puhtain huulin. Ja kuvaili meikkiäni "friikiksi" ja "erikoiseksi". Noh, kaipa se hieman poikkeaa normaalista päivämeikistäni, kiva saada vaihtelua. Päivän asusta ei tietenkään tullut kuvaa, unohdin kysyä Annaa päivän hovikuvaajaksi, möhnä. Varsinkin, kun pidin tämän päivän asustani hurjasti, oli kivaa olla kaupungilla kerrankin muissa, kuin kouluvaatteista. Eläköön amispulsuasut!


Loppupäivän taidan uhrata kirjan lukemiselle (sain vihdoinkin kirjastosta lainattua jotakin, kun maksoin vanhat velkani, eipä siinä kestänytkään, kuin vuoden päivät) ja Hercule Poirotille, olen saanut katsottua taas melkein kaikki jaksot mitä tällä hetkellä löytyy. Jalat ovat väsyneet, sekä mieli. En yhtään tiedä millaisilla mielillä huomenna, toivottavasti pirteämmällä. Varsinkin, kun kämppä on jo aika kauheassa kunnossa ja pitäisi saada siivotuksikin. Kunhan Janin jalka paranee, laitetaan tätä sisustustakin uusiksi, menee pian hermo, kun ei näytä lainkaan minunlaiseltani. Pitäisi hommata uusi sohvapöytä, matot eteiseen, olkkariin ja keittiöön. Uudet keittiön tuolit, uutta maalia vanhoille huonekaluille.. Lista on aika pitkä ja en ole tyytyväinen ennenkuin se on tehty. Ainiin, tahtoisin kasveja jotka jopa eläisi meillä. En tiedä johtuuko se musta vai kissoista jotka syövät kaiken mikä muistuttaakin vihreää.


Translation:
I saw Anna today. We went to drink cider at Irish bub, eat Subway food and I borrowed book at library. This all made me much happier. Today's make up is very like Elvira's make up, she is THE thing this week.. I hate my English so I stop this crap now.

/Leena

3 kommenttia:

this and that kirjoitti...

Sun täytynee ilmeisesti ostaa niitä kattoon kiinnitettäviä kukkaruukkua, jotka roikkuvat ylösalaisin, että kukatkin roikkuvat maata kohti. niin ei kissat pääse koskemaan niihin :D
-Sohvi

Hele kirjoitti...

Mikä ihme kissoja vaivaa jotka tykkää syödä kukkia? Eiks niiden pitäisi olla lihansyöjiä prkl :D
Meidän kissa ei onneksi muita kasveja syö kuin yhtä ainoaa, ja sitäkin vain vähän... Mulla on ollut hoidossa yksi kissa (Rontti <3) joka sabotoi kaikki mun suojaavat ruukkuviritykset, mulla kun on koko ikkunalauta täynnä kasveja :D Öisin se kiipesi jollakin ihmeen tavalla ruukkujen luo ja nosti kirjat ja laudat pois ja kaiveli multaa ja pureskeli kasveja katki :D Ihme juttu...

Leena kirjoitti...

this and that: No itseasiassa mulla on ollu roikkukasveja, mutta jostain syystä ne kuoli, en enää muista miksi.. taisipa kissa närsiä niitäkin =/ mystistä! XD Tapoin tossa kesällä kaktuksenikin, kastelin sitä liikaa ja se homehtui sisältä päin, yök se oli kamalaa..

Indiana: Kylläpä sä kommentoit paljon! Kivaa xD Ja mä en kanssa ymmärrä miksi niiden pitää syödä aina kukkia, varsinkaan niitä mihin olen kovasti kiintynyt. Jos kukkaa ei syödä, niin kyllä se ainakin kaadetaan ja kaivetaan mullat ruukusta, huoh, en kestä enää. Ja kisut syö kasveja ruuansulatuksen takia.. mutta saamari, johan noissa pahuksen ruuissa pitäs olla tarpeeks kasvista, kun vaan 4 prosenttia lihaa..??