maanantai 5. syyskuuta 2011

Theater for the play of life


En olekaan vielä esitellyt Nightwishin t-paitaa jonka löysin viime kirpparikäynnilläni. Tämä täysin uudenveroinen paita verotti minulta euron. Tämän päivän sana on ehdottomasti Nightwish, koska Jani laittoi mulle ennakkotilaukseen uusimman Nightwishin hihattoman Storytimepaidan. Luonnollisesti mulle kolahtaa kotiin myös NWn uusin sinkku, harmi vain se koittaa vasta pari viikkoa ennen syntymäpäivääni, eli marraskuun alussa. Paitaakin saa vasta ensikuussa. En voi silti sanoin kuvailla, kuinka paljon mä olen odottanut tätä uutta levyä. Ja uusia keikkoja! Aivan ehdottomasti pitää päästä edes yhdelle yötoiveen Suomen keikoista. Mieluiten menisin katsomaan useammankin keikan, kukaan tulossa mun kanssani? Olen aivan totaalinen Nightwish fani, vuodesta 2004 tämä ihastuttava bändi on pelastanut minut masennuksen synkimmistä syövereistä. En tiedä miten olisin jaksanut ilman sitä. 

Today's outfit. 

My hair at the moment
Tänään en päässyt taaskaan kouluun, heikotus vei voiton. Huomenna on silti pakko lähteä liikenteeseen, pitää käydä kaupungilla, tahdon kirpparillekin ja mulla on aamulla terapia. Jani on tehnyt taas kaikkensa mun piristykseksi tänään, se on pistänyt kuulemma toista sataa palamaan mun lahjoihini, olkoon ne sitten vaikka Samhain lahjaa ja synttärilahjaa ja kenties joululahjaakin. Tuskin Jani silti malttaa olla ostamatta mulle vielä erikseen joululahjoja. Käsittämätön mies. Olen luonnollisesti täysin täpinöissäni, että mitä kaikkea mä tuun saamaan, en malta odottaa enää! Nyt takaisin Puhallettu 60 sekunnissa elokuvan pariin ja pohtimaan mitä lahjoja tulenkaan saamaan..


Translation: 
Today is Nightwish day. Jani ordered more gifts more me! I will have new shirt and newest single.. as soon as they appear.. next month and two weeks before my birthday. Can't wait! And I will have even more gifts however I don´t have a clue what they are.
Today I was home because I felt so weak. Tomorrow I need to go school and I have therapy in the morning.

/Leena

6 kommenttia:

papercuts kirjoitti...

oot niin nätti ja toi sun tukka on kaunis :) koitapa sinäkin jaksella siellä<3

Nimetön kirjoitti...

Tuo paita on hieno! Jos muuten se paita ja sinkku on laitettu samaan tilaukseen niin kummatkin tulee vasta sitten kun se sinkku ilmestyy.

jendina kirjoitti...

Sulla(kin) siis aivan ihana mies siellä :) Toivottavasti saat kaikkea extra-hauskaa :)

Black bird kirjoitti...

Oi, hieno paita. On ollu jo jonku aikaa harkinnassa joku Nightwish paita, mutta saa nähä mitä teen. Evanescence paitaki olis kiva, mutta mistään ei oikee oo löytyny :/ Pidän ite Tarja Turusen aikaisesta Nightwishistä. Onpas sulla kauniit hiukset ^^

HajaMiel kirjoitti...

Nightwish <3.
Letti nättinä, mainio paita, ja, no, Nightwish <3.

Leena kirjoitti...

papercuts: Kiitoksia<3 Ja nyt menee taas paremmin!

Heaven Queen: Juuh Jani huomautti siitä mulle kyllä, huooohh en jaksais odottaaaaaaaa!!!

jendina: Juu aivan mahtava mies! Ja oon saanut jo vaikka mitä kivaa, siitä erillinen postaus tässä piakkoin :)

Black Bird: Juuh onhan se hieno. Ja Evanescencen paita kelpais tännekin, mutta eipä tuota rahaa tunnu kasvavan meidän kotona ainakaan. Ja mäkin pidän Tarjan aikasesta, mutta pidämpä uudestakin :) Ainahan sitä voi vanhoja levyjäkin kuunnella <3 Ja kiitoksia :)

HajaMiel: Kiitoksia<3 Ja Nigtwish on puhtaasti rakkautta<3