torstai 3. marraskuuta 2011

Halloween party

Me as a geisha, Irene (Ginger), Heidi (royal sugar skull) and Milla (woman devil)

Pk-reisulla kävin Lellun luona ja oltiin siellä yötä, porukoilla oltiin kolme yötä. Mielenkiintoista siellä ainakin oli ja siskonikin ehti tulla käymään. Noitasisartakin piti mennä moikkaamaan ja se tehtiinkin mahtavien Halloween bileiden yhteydessä. Olin pukeutunut Geishaksi. Lainasin puvun Lellulta ja Punanaamiosta ostin peruukin ja paperipäivänvarjon. Sekä uuden viuhkan jota en muistanut käyttää.. Jani oli Suomisotilas suoraan metiköstä ja aika hurjan näköinen naamameikkeineen. Sisällä oli niin hämärää, että miehestä näki lähinnä silmät, heh.

Me and my soul sister <3
Oli paljon ihanaa ruokaa, hurjan hyvää kasvisruokaa. Söin mahani täyteen ja sain kotiinkin mukaan suolenpätkää ja aivopateeta. Katseltiin mustavalkoisia mykkäfilmeja, kauhuklassikoita kuten Oopperan kummitus ja Korppi. Irene oli kaivertanut parvekkeelle hymyilemään pieniä lyhtyjä ja sisäpuolella oli jos minkämoista noitaa, kissaa, kurpitsa, haamu, lepakko ja ihmissusikoristetta. Meillä oli hurjan hauskaa ja tahtoisin jo takaisin! Varsinkin minun rakasta ystävääni katsomaan, mutta olen menossa takaisin Helsinkiin joulukuussa, eli silloin on taas absinttihuuruista tyttöjeniltaa tiedossa wuhuu! 

My love Jani <3

Why my face end up like that?

Onneksi Halloween ei ole meidän osaltamme vielä ohi, sillä lauantaina on vielä omatkin pippalot. Koristeita pitäisi vielä tehdä, puku on puoliksi valmis ja pääkin värjätty sitä varten. Taidanpa laittaa teille vielä illemmalla kuvaa tämän hetkisestä hiuslookista. Ehkäpä joku jo siitä arvaakin mikä aion lauantaina olla.. Mutta ei ole ikinä varmaan ollut näin hyvää uuden vuoden aloitusta. Wiccoille Samnhain on siis uudenvuodenpäivä. Tästä onkin hyvä aloittaa kaikkea uutta. Hyvää Samhainia vielä kaikille!

Me and Heidi <3
And today I have been watching old  Disney cartoons.. Halloween specials of course!

1929

1929

1933

1937

1952

/Leena

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Voisit polttaa noita Disneyjäkin DVD:lle taustalle pauhaamaan lauantaiks? :) En muista ees nähneeni noit!

Mrs.Blackify kirjoitti...

Tuo Aku Ankan karkki tai kepponen on ihana :D

Leena kirjoitti...

Anniina: No näinpä vois tehdäkin!

Banshee: Niinpä on!

Hele kirjoitti...

Oooh mikä asu :) Ja voin NIIN kuvitella ne Janin silmät, kuvailit ne aikas hyvin :D
Ja nuo piirretyt <3 Varsinkin toi Skeleton dance ja Donald on omia IKIsuosikkejani ^^

Leena kirjoitti...

IndianaRex: Kiitoksia :) Ja juu ne Janin silmät oli aika hurjat.. Vanhat piirretyt rocks <3