tiistai 1. marraskuuta 2011

Home sweet home

Hello my darklings! Olen tänään palannut Poriin Helsinki-Espoo-Vantaa kierrokseltani ja olen aivan puhki. Torstaista tiistaihin kavereiden näkemistä ja koko reissu päättyi eilisillä Halloween juhlilla rakkaan noitasisaren luona (jonka luota en olisikaan tahtonut lähteä). Meillä oli Janin kanssa hurjan hauskaa ja koko reissu oli kaikinpuolin erittäin antoisa. Kuvia tulee myöhemmin, kunhan saan niitä. Nyt oli taas niin hauskaa ja kova meno päällä, etten muistanut ottaa kuvia suurinpiirtein lainkaan koko reissulta. Onneksi bileistä on silti kuvia, tosin ei omassa kamerassa. Odottakaas siis kärsivällisesti (kun minä itse odotan jo ihan innoissani miten kuvat onnistui) niin näette, kuinka tänä vuonna juhlin uuttavuottani kultani ja ystävieni kanssa.

Kotiin tullessa aloinkin heti tiskaamaan torstaina altaaseen jääneitä tiskejä (aijai minua) ja muutenkin siistimään paikkoja, on kummaa tulla kotiin jossa paikat on rempallaan sen jälkeen kun on käynyt joka paikassa, missä kaikkialla on supersiistiä. Illan olenkin viettänyt blogeja lukien (viiden päivän blogit menee näköjään suurinpiirtein neljässä-viidessä tunnissa) ja rennosti oleillen. Huomenna alankin suunnitelemaan mitä kaikkea sitä tarvitaankaan lauantain juhlia varten, rahat on vaan taas huvenneet jonnekin, pirkule. Tuli taas ostettua Samhain lahjoja ja siskollekin synttärilahjaa ja naamiasutarviketta Punanaamiosta.. Ostoksista kuvaa vaikkapa huomenna jos saan aikaiseksi. Jos vielä joku kiinnostunut löytyy Halloween bileisiimme niin tervetuloa! 

Tälläistä musiikkia tänään (p.s musiikkivideo on nykyään yksi suosikeistani).


Translation:
I am back home! And so damn tired for all the travelling and yesterdays Halloween party. But I don't have pictures yet so you need to wait for a while! Tomorrow I am starting to make plans for our own Halloween party which is on Saturday. Happy Halloween everyone!

/Leena

4 kommenttia:

AC kirjoitti...

käykö torstai? <3

papercuts kirjoitti...

Wiu, huomasin juuri että blogini uus banneri muistuttaa kovasti sun banneria, toivottavasti ei haittaa :D Voi ku ois kerenny juhlii Halloweenia :(

Hele kirjoitti...

Ihuna sinä <3 Oli tosi kiva tavata, juttuna luisti kuin sinappinen skeitti :D
Hokaasin jälkeenpäin että olisi ollut kiva ottaa kuvia meistä mutta eihän siinä hauskassa kiireessä ehtinyt :) Ensi kerralla sitten!
Mites muuten meni Halloweenjuhlat?

Leena kirjoitti...

Anna: Nähdään lauantaina sitten <3

papercuts: Ei haittaa ja on kyllä hieno banneri sulla :) Ja joka päivä on Halloween!!

IndianaRex: Haha sinappinen? XDD Ja juu mäkin hoksasin vast jälkeenpäin, unohdin koko kameran, mutta se meinaa sitä että oli kyllä hirmu hauskaa! Juhlat meni hyvin ja seuraavia ootellessa!