sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Have a peaceful christmas

Katsottiin eilen Janin kanssa Rare Export, voi jumatsuikkeli se oli hyvä! Se oli jännä ja mielenkiintoinen, hiukkasen erilainen kuin normaalit jouluelokuvat. Ehdottomasti suosittelen kaikille. Btw pukki oli aika hurja. Vuosia sitten katsottiin Janin kanssa noi minielokuvat ja ihastuttiin niihin heti. Viime vuonnahan tuo varsinainen elokuva tais jo ilmestyä, mutta jotenkin sen katsominen sitten vaan jäi.. mutta nyt ennen joulua se olikin mukava katsoa. Naama melkein kiinni ruudussa.
 Innostuin sitten joulusta sen verran, että kaivoin meidän joulukynttelikön esiin kaapin perältä. Ei olla koskaan edes käytetty sitä, nyt tulee kyllä sitäkin suurempaan käyttöön.

Movie trailer


Rare Export Inc.


The official safety instructions 
Haluatko saada tylsistä jouluvaloistasi hienommat?
- Tarvitset mustaa maalia (tietenkin), tosin omani oli niin vähissä, että loppui kesken kaiken, toinen kerros pitäneekin tehdä myöhemmin, kunhan saan lisää maalia.
- Teippiä, mustaa tietenkin
- Sakset, jotta voit leikata sitä pahuksen teippiä
- Ja harvinaisen ruman joulukynttelikön jonka aiot kaunistaa

What you need for pimping your X-mas lights?
- Black spray paint (mine was almost bloody empty!)
- Tape, black of course, you are goth damn it!
- Scissors (how can you cut the tape without it?).. I need to paint them black also sometime..
- Electric candle thing, which is very ugly


Ensin käytä teippiä raitojen tekoon, näin minä ainakin tein. Ja pikku lamppuset kantsii poistaa. Täytin pohjan vessapaperilla, ettei maali peitä pohjaa ja kierteitä.

First you make stripes using the tape. And take out the little lamps and cover the bottom with something (I used toilet paper).


Ja valmiina se näyttää kutakuinkin tältä. Vaihdoin pöytäliinankin punaiseen, onpas nyt pirun jouluista sitten. Onkos kukaan muu jo valmistautunut joulun tuloon? Valot on aina hieno juttu, kynttilät palaa meillä päivittäin nyt tämän härpäkkeen lisäksi.

And this is how it look like when you are done! That's more like it. But my paint run out so I need to paint second layer some other time..

Translation: 
We watched Rare Export yesterday. It is so funny and exciting. I absolutely recommend this to everyone who is interested who Santa really is. Finns have the best sense of humor. And because I loved the movie so much I wanted little X-mas spirit in our home so I paint this chandelier thing more gothic style.

/Leena

10 kommenttia:

henni kirjoitti...

Rare Exports on kyllä ihan mahtava :) Me käytiin se viime vuonna kattomassa leffassa, ja mun oli sen jälkeen omistettava kokonainen postaus sille, vaikken yleensä sellaista teekään. Nyt kun se ilmestyi DVD:lle, ostin tietysti omaksi ja katsoin melkeen heti. Oli vieläkin yhtä hyvä :)

"Se on sitä joulun taikaa!" :D

Meillä on aika hillitysti koristeltu joulu, pari pehmotonttua, jouluvalot lasimaljakossa ja sellainen moderni kynttelikkö. Punaista meillä on sisustuksessa muutenkin, niin ei tarvitse mitään tekstiilejä vaihtaa. Jos sopiva muovijoulukuusi löytyy täksi jouluksi, niin semmonen pistetään myös silläkin uhalla, että se on jatkuvasti kaatuneena lattialle, kiitos kissojen :P
Pitäis tässä ihan just koht alkaa laittelemaan noita koristeita.

Noora Maria kirjoitti...

Hei, kiitti vinkistä, tosta kyntteliköstä tuli ihan mahtava ton tuunauksen jälkeen! Vois itekin toteuttaa:)

Leena kirjoitti...

henni: Se on parempi ku mahtava! XD Ois kyllä ollu siistiä nähä teatterissa, harmi etten mennyt. Hyllyyn on kyllä pakko toi myös hankkia! Kissat kyllä tekee koristelusta vaikeaa.. meidän Halloween koristeista ainaki puolet on järsitty ja viime yönä käytiin ton lampunkin johdonkin kanssa leikkimässä xD Katsotaan mitä koristetta mä keksin lisää joulun tunnelmiin :)

Leena kirjoitti...

Nona: Eipä mitään, itsekin keksin vaan yhtäkkiä ja oli kyllä toimiva idea, ei ees menny koko hommassa ku joku tunti :)

Kylänmahti kirjoitti...

Meikäläisen joulu menee muuttolaatikoiden ja riitelyn parissa :c

Hiidenneito kirjoitti...

Haha, kyntteliköstä tuli kieltämättä vähän särmikkäämpi, kun tuo mummonpunainen versio. Kiva idea x)

Tuo paljon kehuttu leffa on vielä näkemättä, mutta noiden miniversioiden musta huumori puree kyllä joka kerta! En tiedä onko tuo varsinainen elokuva kuitenkin vähän vähemmän kieli poskella tehty, kun nuo..?

Alternative indian kirjoitti...

Rakastuin tuohon kynttelikköön!!!! Pakko melkein varastaa idea :D

Mrs Munster kirjoitti...

Rare Export katottiin taallakin ja Brittimieheni kehui sita. Upian nakoseksi oot kynttelikon duunannu.

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: Miks just riitelyn parissa?

Suvi: Joo todellakin ei oo enää niin mummomainen xD Ja todellakin voin kyllä sanoa, että elokuva on aivan mahtava, eikä ole kieli poskella tehty!

Countess Bathory: Kiitoksii ja varasta toki idea xD

Mrs Munster: Kiitoksia! Ja kyllä Rare Export on vaan mainio!

Kia kirjoitti...

hei törkeen magee kynttelikkö! cool