keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Once upon a time there was a girl who loved Nightwish

Luonnollisesti myös tänään olen hehkuttanut Nighwishia. Ilmestyihan uusi sinkku nyt virallisesti kauppoihin, sekä uusin musavideo youtubeen. Ja hyvältä näyttää. Tunnelma musavideolla on sellainen, kuin ajattelinkin, odotan paljon koko albumilta, ei onneksi enää kauaa odotusta jäljellä! Tänään ilmestyi postiluukusta myös uusi Nighwishin t-paita sinkun kera, kuten olen aiemmin maininnutkin, ne on lahja Janilta.Sen verran vielä muuta asiaa, että tänään olen saanut paljon aikaiseksi, kävin terapiassa, koululla viemässä avaimet ja sanomassa heipat kavereille ja lempiopettajalleni (jonka työhuoneen sohvalle saan kuulemma milloin vain tulla löhöämään), työkkärissä ilmoittamassa olevani työtön (kuulostaapa kauhealta), olin siellä aivan totaalisen paniikissa, mutta onneksi Jani oli mukana, niinkuin tulee mukaani myös huomenna. Ja muistin vihdoin käydä hakemassa terveysasemalta itselleni aikaa naistenjuttuihin, kestipä siinäkin monta viikkoa! Täksi päiväksi olisi vielä luvassa harvinaisen tylsää pyykkien ja tiskien pesua, saa nähdä lähteekö kynnetkin siinä mukana..


Today's outfit


Translation:
Here is new Nightwish single Storytime, I looooooove it! And I got my new NW t-shirt which is very beautiful.. and on me of course.
I was in therapy today. And I went to school to give me keyes. Then we went the employment office and I even get new time on doctor tomorrow. And boring stuff today is cleaning dishes and clothes, blah!

/Leena

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Toi paita sopii harvinaisen hyvin sun hiusten väriin!

Ja Storytime <3

Hele kirjoitti...

Hmm, itse en oikein ole vielä vakuuttunut... Mutta yleensä Nightwish ei petä, eiköhän tämäkin levy tule omaan kokoelmiini :)
P.s. Oon ihan rakastunut noihin sun hiuksiin!

Tiia A. kirjoitti...

Itsekin hain tänään tuon sinkun postista, tykkään <3 Ja sun hiukset on tosi kivat :)

Mai kirjoitti...

Toi sininen tukka sopii sulle mielettömän hyvin! Oot tosi kaunis <3

HajaMiel kirjoitti...

Koska en vielä ole hiusväriäsi hehkuttanut, niin hehkutanpa nyt: aivan ihana sininen!

Ja Nightwish... sitä levyä kyllä odotetaan! (Ja elokuvaa myös >u>.)

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Joo huomasin saman xD <3

IndianaRex: Mä kyllä vakuutuin, tossa on aivan ihana tunnelma ja idea, saa nähdä mitä levy tuo tullessaan! Ja kiitoksia <3

Miss Angel: Kiitos <3

Sagu: Kiitoksia kamalasti! <3

HajaMiel: Haha aina saa hehkuttaa mun hiuksia xD Ne on nyt niin superihanat <3 Ja tosiaan kyllä odotetaan!