torstai 17. marraskuuta 2011

Our living room todayNyt on ollut vähän normaalia erilaisempi päivä. Aamupäivä alkoi lounaalla terapeuttini kanssa. Vähän niinkuin jäähyväislounas. Sain valita mihin mennään ja tahdoin Arnoldsin maan mainiota kylmäsavulohibagelin, nam! Ja sain vielä smoothienkin, oi herrrrkkua. Unohdinkin ottaa kuvaa mitä sain lahjaksi, noo ens kerralla. Annakin ilmestyi sinne ja saatiin pikaisesti vaihdettu kuulumiset.

Ylimmissä kuvissa näkyy uusin tuikkukipponi, Jani osti sen kirpparilta, jolta löytyi myös uusi lamppu olohuoneen kattoon, se on superihana. En vaan osaa päättää maalaisinko sen mustaksi. Mutta se on tuon värisenä ihanan steampunkmainen.. Pari lamppua ei oo päällä, koska toi valaisee vähän turhankin tehokkaasti kaikilla viidellä lampulla. Ollaan mietitty himmeälamppuja tai jonkinlaisia kupuja.. mutta mä en välittäisi kuvuista. Nyt ei kyllä kukaan voi väittää, että meillä olisi turhan pimeää! On se kauniskin. Tuikkukippo makso kolmisen euroa ja lamppu viisitoista. Eipä ollut kallis lamppureissu. Silti mun mielessäni olisi tähän olohuoneeseen erilainen kattokruunu, saa nähdä jos ostaisin sen, kun on enempi rahaa. 

Onpa myös tullut maalattua viime päivät. Luonnollisesti steampunk aiheella ja tällä kertaa hieman sneak peakia tämän hetkisestä maalauksesta. Siinä on sarjakuvahahmoni Violet. En tajua miksen maalaa useammin, rakastan sitä. Maalaus on vielä ihan totaalisen kesken, poden jonkinasteista sekavuustilaa päässäni, en osaa päättää taustaa ja miltä ilma-alukseni näyttäisivät, prhaahg.


This is how our new chandelier look like in our living room 

Cool or not cool?


Kirpparilta löytyi mulle myös uusia Need For Speedejä. Olen niihin totaalisen koukussa. Toinen maksoi 2,50 ja toinen 3,50. Suhteellisen halpaa myös. Luulisin, että tämä ilta meneekin näiden parissa.. Eteisen oveen olen länttässyt Alien vs. Predator julisteen. En ole tainut mainitakaan, että fanitan Alien elokuvia ihan henkeen ja vereen. 
Koulussa maalasin koristemaalausnäytökseni Nemin Ihmemaassa (kuinka kamalan yllättävää), se löytyy nykyään hyllyn päältä. Jani osti mulle Samhainina uuden tuikku.. sydeemin pääkallon muodossa. Se on söötti. Ja glitterinen.. Se löys kanssa pian oman paikkansa Moth Mouthin muotokuvan vierestä. Äidiltä ja isältä sain loppukesästä lahjaksi ihanan fantasiamaalauksen, jossa neitonen pitelee lohikäärmeen poikasta. Ignooratkaa kynttilän tuoma heijastusläntti.Translation:
Why I am always too tired to translate anything.. anyway, Jani bought me new lamp, candle holders, new Need For Speed games. I got my mom and dad lovely painting (I absolutely love that dragon baby!). I have been painting myself also. I made Nemi painting at school and now I am doing steam punk painting. And I am veeeery big fan of the Alien movies.

/Leena

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oon niin kade tosta Nemistä ja sun taidoista. Aivan mahtava!

Holbytla kirjoitti...

Ooi aevan ihana tuo ensimmäisen kuvan tuikkulyhty <3

Roosa kirjoitti...

Alienit ja Predatorit. ♥ Haaveilen myöskin jostain Alien leffajulisteesta kämppään, ehkä vielä joskus!

Nimetön kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
E kirjoitti...

Kattovalaisin on tietenkin hieno, vähän samanlainen kuin meidän uusin kirppisvalaisin ;) En maalaisi, musta se on ihananvärinen! Meidänkin valaisin valaisee vähän liian hyvin, joten mennään myöskin kolmella lampulla...

Ihania myös nuo vanhat ja repaleiset kirjat, jotka vilahtavat näkyvillä.

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, kaunis lamppu :) Piirustuksesi ovat todella hyviä!

jendina kirjoitti...

Tykkään tuosta lampusta! Mun mielestä ei kannata maalata, se on jotenkin älyttömän siisti juuri tuollaisena! :)

AC kirjoitti...

ihanaa että teille löyty lamppu, ja vielä halvalla! <3 mun mielestä tota lamppua ei tarvi maalata, vaan se on just tollasseena jo aika siistin värinen :) oon niin kade tosta fantasiamaalauksesta, ihana kuva. <3

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Kiitoksia! Siitä vaan maalailemaan, sillä sitä taitoa saa :)

Kolonrakentaja: On kyllä, iskin silmäni siihen heti!

Vampiric: Mulla on vielä tuolla toinenkin...voisin ehkä harkita sen myymistä sulle?

Kartanonrouva Elise: Lamppu on kyllä tosiaan ihana noin, en taida maalata sitä. Kirjat löytyi mökin ullakolta, ne onkin tosi vanhoja.

Maarit: Kiitoksia! Lamppu on kyllä nätti <3

jendina: Niin se kyllä taitaa olla, en maalaa!

Anna: Oot kyllä ihan oikeassa :) Ja on ihme, että äiti osas löytää mulle jotain noin siistiä!