perjantai 14. joulukuuta 2012

Frozen

All pictures: Laura Takala

Kuten sanottua, tänään oli pientä kuvailua ja päädyttiin metsään. Onneksi tänään oli jo parempi olo, koska en olisi kipeämpänä tuolla ulkona pärjännytkään. Kunpa nuha kokonaan katoaisi, että pääsisin taas liikkumaan, olisi mitä kovin hinku päästä treenailemaan. Kenkien kanssa oli muuten hienoisia ongelmia kävellä lumessa, mutta onneksi Laura oli ihana ja tuki minua. En suosittele kiilakorkoisten kenkien käyttöä lumessa. Ikinä missään tilanteessa. 


 Päivänasusta sen verran, että kaikki on uutta, uutta pitkää tukkaa, kaulakoru on Jenniltä syntymäpäivälahja (ihana!), olen ihastunut pitkiin paitoihin (käytän niitä mekkoina) ja legginssit on vähän normaalia paksummat ja superlämpimät. Kengät taas.. muistatteko, kun tänne päivittelin, että on pakko saada niitilliset kengät? No jatkuva himottelu alkoi kyllästyttää ja ilmoitin Anniinalle, että nyt mennään kenkäosostoksille huomenna. Ja tälläiset tarttui mukaan. Kiilakorollisia ei kenkähyllystäni löytynyt vielä yhtäkään, joten ajattelin ottaa ne sitten vaihtelun vuoksi. Ja en kyllä ole lainkaan pettynyt, todella mukavat jalassa ja miten sievät ne ovatkaan. Taitaa olla ultimaattiset tämän hetken lempparit. Salkku näkyikin täällä aikasemmin, mutta taisi kadota nettisivujen puolelta. Löysin sen silti kaupasta ja se tarttui luonnollisesti heti mukaan. Pitäisi varmaan karsia pois noita huonompia laukkuja.. No, mitä tykkäätte uusista kaapin täyttäjistäni?



Piti muuten mainita sellaisiakin kuulumisia, kuin; olen ollut hurjan urheana taas. Kävin ottamassa jäykkäkouristus piikin (vuosien tuskallisen viivyttelin jälkeen) ja se meni paremmin kuin olisin voinut toivoakaan. Ikävä kyllä katsoin heti samana päivänä elokuvan, joka kertoi ihmisiä muuttavasta alienrokotteesta. Pari päivää sitten kävin myös verikokeissa, tahdon tietää onko kaikki arvot kunnossa. Poden jatkuvasti kaikenlaisia puutosoireita (sormien puutumista jne) joten on hyvä tsekata tämäkin asia kerralla kuntoon. Labratäti oli oikein mukava ja pysyin kerrankin rentona. En tiedä mitään kamalampaa, kuin piikit ja veri. On ihanaa, kun terveys on nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. On ihanaa välittää itsestään ja kehonsa kunnosta, jotta pystyy nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Pilasin jo terveyteni kerran, en halua tehdä sitä enää toista kertaa. 

P.s Kipeänä ei myöskään kannata katsoa Contagionia.



Today´s outfit

Necklace: Birthday present from Jenni
Bag: H&M
Shirt: Seppälä
Leggins: Seppälä
Shoes: KenkäPori/ Blanco



Translation:
Finally I got little money to spend for just for myself. I wanted new bag, my new favorite shoes (love them!), big new shirts (I wear them as a dress) and warm leggins which is pure awesomeness when it is winter. Couldn´t love my new style more than I already do. 
Thank to Gods I feel a lot better now, meds aren´t that bad anymore. I still hope my flu will go away and I can do my workouts again..
P.s when you have gotten your vaccinations, don´t watch movies where people change aliens by taking vaccinations. And don´t watch deadly virus movies (Contagion) when you have the flu.

/Leena

14 kommenttia:

Lightness kirjoitti...

Mieki kuolailin noita samoja kenkiä tuossa pari kuukautta takaperin. Täällä ei ollut miun kokoja ja jätin liikkeeseen yhteistietoni, että ilmoittelevat kun miun kokoa saapuu. Vieläkään ei ole soittoa tullut :D Yrittänyt ettii nettikaupoista tuloksetta. Noh, mutta kyllä cambpeleilla menee ;)

Mama D kirjoitti...

Nama kuvat on ihan todella upeita! Kaunis malli, kaunis lumisade.

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Kauniita kuvia :) Tuo villaneulemekko on ihana <3

Hiidenneito kirjoitti...

Kivoja talvikuvia^^
Saitko sä muuten edes sitä tonttulakkia mikä tossa paketissa oli? :D

Pahalapsi kirjoitti...

mielettömän ihania kuvia! oot hurjan kauniina päästä varpaisiin <3

Anya kirjoitti...

Upea sinä!!

Katri kirjoitti...

Hyii, verikokeet ja rokotukset sun muut ovat kyllä kamalimpia ikinä. Mutta nättejä kuvia! :)

Louhakka kirjoitti...

Jestas olet niin kovin kaunis. Nuo kengät on ihan tajuttoman makeet, mutta voin kuvitella miten hankala niillä on tallustella pehmeässä lumessa :D

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihana tuo asu, ja sie näytät ihan tosi, tosi kauniilta varsinkin nuin lumisissa maisemissa, ihana kontrasti.^^ ♥ Kiilakorot ei kieltämättä oo parhaat lumihangessa, saattaapi vähän keikata! ;)

GirlWithAnAttitude91 kirjoitti...

Voi että sie oot kaunis!! Hurja, että noin yksinkertainen asukokonaisuus voi olla noin näyttävä. Ehkäpä sitä pitäisi itsekkin harkita tyylin muuttamista hieman naisellisempaan suuntaan :) Mistä sie neitokainen olet kehittänyt tuon villapaidan? Olisiko muuten ihan kummallinen ajatus, jos josku tekisit meikkitutorialin? Mie oon jo PITKÄÄN ihaillut siun silmämeikkejä ja ois ihan huippua saada ohje ihan perus goottimeikkiin :)

Oikein OIKEIN hyvää joulun odotusta siulle!

Ilta kirjoitti...

Nämä kuvat ovat erittäin onnistuneita! Toka varmaan parhaita, joita olen sinusta nähnyt! Kenkiin ja laukkuun rakastuin. Meikistä olisi ollut mukava saada lähempää kuvaa, näyttää nimittäin aika kivalle. ^^

Nebula kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihanat vaatteet <3 Hih, oon myös itsekin kuolannut jo pitkään tuota H&M:n laukkua, se on niin kiva!

Vulcan_Butterfly kirjoitti...

Great outfit, perfect for an everyday goth look! I love the photos, the snow in the back is gorgeous!!!

Leena kirjoitti...

Lightness: Noita ei kyllä tunnu löytyvän ees netistä ja aika harvasta kaupastakin. Käy siis heti ostamassa ku ilmottavat, sillä ilmeisesti aika harvinaiset popot kyseessä!

Mama D: Kiitoksia! <3

Lady Satin: Kiitos <3 Ja se tosiaan on, olen aivan rakastunut siihen.

Lady Selena: Kiitos <3 Sain juu, kovasti oli jouluna käytössä! En muistanut ottaa kyllä kuvia =/

Insanity: Kiitos kulta! <3

Anya: Kiitoksia <3

Katri: Ne on kyllä ihan hirveitä, ei niihin ikinä totu. Kiitoksia <3

Myrika: Kiitoksia <3 Kengät on ehkä hienoimmat mitä mulla on tällä hetkellä.

Vivian: Kiitos ihanuus <3 Ja kieltämättä ei ollut paras valinta tohon säähän xD

GirlWithAnAttitude91: Kiitoksia! Yritän laitella aina asukokonaisuuksista noi paikat mistä olen ostanut ja tässäkin luki, eli Seppälästä tuo löytyi ^^ Meikkitutorialia on tulossa varmaan videona tai kuvina ^^ Kiitoksia <3

Belsissa: Se on munkin yks suosikeista <3 Kiitoksia ^^ Meikistä on tulossa tutorial piakkoin.

Nebula: Kiitos kultanen <3

Vulcan_Butterfly: Thank you so much <3 I love the snow too <3