perjantai 8. helmikuuta 2013

Latex Leena

Photo: Maria Maunula

Sunnuntaina tosiaan ajeltiin Helsingin suuntaan jo heti aamulla. Oltiin Janin kanssa nukuttu tosi huonosti koko yö ja koko matkan silmiin paistava aurinko ei ollut mitenkään kauhean ihanasti herettelevä kokemus. Helsinkiin päästyämme paineltiinkin suoraan studiolle ja valmistautumaan ekoihin kuvauksiin. Meillä oli Marian kanssa ideana kuvata mun herkempi puoli ja vastapainona mun kunnon dominapuoli. Herkempiä kuvia on tullutkin aiemmin otettua (tosin ei tuulikoneen kanssa heh), mutta pvctä en käytä enkä muutenkaan ole mielestäni ollut ihan näin bitch. Mut meikattiinkin ja kulmakarvat näyttää mulla niin julmetun hyvältä, että pitänee opetella uusi tapa meikata nekin. Tuo jotenkin luuston esiin paremmin ja muutenkin kivaa vaihtelua. On myös jännä nähdä itsestä kuvia missä mulla on hiukset kiinni, se silti sopi tähän tyyliin tosi hyvin. 

Photo: Maria Maunula

Vaatteet löytyi ihan kaverien vaatekaapeista, eli kierrätys kunniaan! Näin makeita vaatteita saa siis superhalvalla ja kuntokin oli tosi hyvä. Paita on super ihana ja solahti päälle kuin mittatilaustuotteena. Hamekin vaan korostaa kurveja, kyllä täytyy vaan rakastaa merenneitohelmaisia hameita, ne on kuin minulle tehtyjä, kuten kynähameetkin. Eilen katselin muutaman vuoden takaisia kuvia joissa olin todella laiha. Vaikka niissä olinkin laihempi ja näytin joka kuvassa hyvältä, niin hemmetti, ei musta ois langanlaihana saanu näin hienoja kuvia. Mä olen niin tyytyväinen tän hetkiseen vartalomalliini (onhan mulla kuitenkin täydellinen tiimalasivartalo), että mietin mitä ihmettä eilenkin ajattelin, kun kärsin jonkinlaisesta läskiahdistuksesta. Mie olen helvetin naisellinen ja kyllä mulle kurvit sopii. Se jolle ne sitten sattuu olemaan ongelma niin olkoot sitten.

Kurvien mukana on tullut samalla itsevarmuuskin kohisten takaisin. Kai se johtuu siitä, että tunnen itseni vain kerrankin naiselliseksi ja sitä kautta kauniiksi. Tämän vuoksi olenkin sitten saanut monia kuvauksia kerrankin sovittua ja nautin siitä mitä suurimmassa määrin. Elämä on tehty elettäväksi ja jokaisen kuuluu tehdä asioita mistä nauttii. Mielestäni olen edistynyt mallina vuosien varrella ihan kiitettävästi ja haluaisin oppia vielä lisää. Onneksi sille ei tunnu olevan esteenä muu kuin oma pääni ja siellä asustava mörkö, joka on nyttemmin muuttunut säälittävän pieneksi.

Sitä vielä piti sanoa, että oli ekat kunnon kuvaukset Marian kanssa ja vaikka olikin pieniä teknisiä vaikeuksia, minua väsytti ja silmäpussit tuntu ulottuvan polviin asti, kuvaukset sujui todella hyvin, tunnelma oli tosi hyvä kaiken aikaa ja meidän kuvaustiimi oli kyllä aivan hulvaton, kiitoksia vaan heillekin. Ehdottomasti uudestaan! Vaikka jokaiseen paikkaan sattuikin kuvausten jälkeen, heh. Olen kaiketi masokisti. Propsit myös Janille joka jaksoi katsella ja odottaa kuusi tuntia, kun vaimo keikisteli kameroiden toisella puolen.

Translation:
So last Sunday we went to Helsinki. We were very tired and the god damn sun were shining all the way to Helsinki. Right after we got there we went straight to studio and start doing the make up. Photoshoot was the hardest and painful ever and last longer than any other photoshoot I´ve ever had but damn I look good on those pictures. Our idea was shoot 2 different sides of me, the bad dominate one and the fragile and beautiful. I think both of them went really well. But this pvc side is definately one of my favorite photoshoots because I look soooo hot and good. Look at my curves! I think my self-assurance is really coming back and that´s why I am coming better model. New photoshoots is only 2 weeks ahead! Clothes are second hand. Actually I found the shirt and the skirt from my friends, all hail my friends closets!

/Leena

23 kommenttia:

netteraven kirjoitti...

Olet upea muru! ♥

sarah kirjoitti...

Oi että varsinkin tuo toinen kuva on todella upea! Olet kaunis ja upea nainen, muista se niinäkin päivinä, kun peilistä tuntuu katsovan kummallinen mörökölli takaisin :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia, näytät upealta! ♥ Kurvit pisti miullakin silmään näissä kuvissa, kaunis vartalohan siulla on, ei ihme jos itsevarmuuskin on eri luokkaa, kuin aiemmin. :) Viime aikoina en ookkaan hirmuisesti kommentoinut, kun kerkeen aina käydä iPadilla lukemassa siun postaukset, eikä sillä oo niin hyvä kirjoittaa. :)

Varjosudenhetki kirjoitti...

Todella seksikäs olemus! Ja siis hyvällä tavalla, sensuellisti. Ole ihmeessä ylpeä noista kurveistasi, olet upea!

SarahWalrus kirjoitti...

OH MY GOD, YOU LOOK AMAZING.

Werewolf kirjoitti...

Vau miten upeita ja seksikkäitä kuvia!!;) Saat olla ylpeä ulkonäöstäsi!!!:)<3

Ilta kirjoitti...

Ja jälleen aivan upeita kuvia! Sähän olet oikein puhjennut kukkaan näiden mallihommien kanssa. Näytät todella hyvälle! Meikki ja vaatteet on aivan täydelliset. Kuten sanoitkin, niin kurvisi korostuvat kyllä oikein hyvin. Voi kun itsellänikin olisi paremmat mahdollisuudet malleilla, tällaisista kuvista tulee aina inspiraatiota!

Lightness kirjoitti...

Grauh, my sexy lady <3

Louhakka kirjoitti...

Hui, kun oot upea! Aivan mahtava tuo luukki ja pukee sua ihan tajuttoman hyvin! Ja tosiaan, kurvit tekee Naisen :)

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Ihan mielettömän upeita kuvia! Itse en myöskään hirveästi pvc vaatteiden perään ole mutta nämä vaatteet ja meikit näyttävät sinulla todella hyvältä :) Meikki on myös todella onnistunut!

JuliaJannina kirjoitti...

Nää on kyllä mielettömiä, aijai <3

Anonyymi kirjoitti...

*_* ihania nää kuvat!

Asvalttiunikko kirjoitti...

Aivan uskomattoman hienoja kuvia! Tosi hyvin sopii sulle tuo tyyli. Ja kiinnitin heti huomiota täydellisiin kulmakarvoihin :D Ite ku aina taistelen just kulmakarvojeni kans :D Olis kyllä kiva joskus päästä jonkun meikattavaksi ja kuvattavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

siis..vau :o

L kirjoitti...

Upea kroppa, kaunis nainen ja hienot kuvat!

E kirjoitti...

Olet upea!

papercuts kirjoitti...

Hienoja on kuvat, ihailin jo fabon puolella ja totta tosiaan pisti silmään että nuo kulmakarvat on superedustavat :)

Suwies kirjoitti...

Ihania kuvia!<3

HajaMiel kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia!

Nebula kirjoitti...

Upeita kuvia! <3 Näytät niin erilaiselta uuden meikin ja kulmien kanssa :) Olet kaunis!

Cherry jam kirjoitti...

Vau mitä kuvia! Näytät super sexyltä. Ja samaan aikaan jännästi et yhtään...itseltäsi?

Jenny kirjoitti...

Mikä nainen!! Kurvit todellakin kunniaan! Itsekin sellaisista haaveilen, vaikka pitääkin osata olla tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on. :)
Minäkin haaveilen malleilusta, mutta tilaisuuksia ei ole ilmaantunut. Mutta niinhän se äitikin aina ennen sanoi minulle kun työttömänä olin, että "ei niitä töitä kukaan tule kotiin tarjoamaan", eli itse pitäisi olla aktiivinen. Kanavat vain ovat hakusessa... :)

Leena kirjoitti...

Nette: Ihana kiitoksia <3

sarah: Kiitoksia <3 Ja muistan ^^

Vivian: Kiitoksia <3 Ja ei se mitään, kommentoi kun pystyt ^^

Varjosudenhetki: Kiitoksia, niin olenkin ;)

SaryWalrus: Oh, thank you *blush* <3

Werewolf: Kih kiitoksia <3

Belsissa: Siltä mustakin vähän tuntuu ^^ Mahtavaa olla inspiraationa <3

Lightness: Khihi <3

Myrika: Kiitoksia ihanainen <3 Niin tosiaan tekee.

Lady Satin: Kiitoksia, itsekin pidän!

JuliaJannina: Kiitoksia <3

Alice: Mustakin, kiitos <3

Asvalttiunikko: Kiitoksia <3 Itekin aina taistelen niiden kanssa, nyt oonkin opetellut tekemään noita useamminkin.

HANI: Kih <3

L: Kiitoksia ihana <3

Kartanonroua Elise: Kiitoksia <3

papercuts: Ne on <3

Banshee Blackify: Kiitos <3

HajaMiel: Kiitos ^^

Nebula: Juu se on jännä miten meikki vaikuttaa!

Cherry jam: Kih kiitoksia <3

Janey May: Totta, itse pitää tehdä töitä sen eteen mitä haluaa ^^Kiitos <3