torstai 6. kesäkuuta 2013

Little black dress


Eipä tässä kai muuta, kuin että ehdin ottamaan pari asukuvaa tältä päivältä. Kuvissa näkyy mekko, jonka ostin kirpparilta ja tällä hetkellä se taitaa olla yksi vaatesuosikeista. Mekko päällä olo tuntuu luontevalta, juhlavalta ja melkein rokkistaralta. Nyt ei tarvitse kauaa miettiä mitä sitä baariin pistää päälle, saatika sitten jos kyseessä on jotkin juhlat. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on vain täydellinen. Joka tytöllä pitää olla vaatekaapissa pikkumusta joka sopii joka tilanteeseen ja jota voi muuttaa aina tyyliin sopivaksi erilaisilla asusteilla. 

Lukijatoiveena tuli hiuksille erilaista stailausta ja tälle päivälle tein hiuksiin kevyttä kiharaa, jotka kestivät onneksi edes kuvien ottamisen ajan. Uusia korujakin mulle on ilmestynyt, mutta kaulaan tuntuu aina vain päätyvän Death ja en varmaan pysty koskaan luopumaan siitä. Kengät on Andiamosta ostettu aikoinaan, ostin ne itselleni kihlajaislahjaksi, ha tarpeeksi hyvä syy ostaa kengät!

Tämän päivän suunnitelmissa on vielä oven entisöintiä, siivoamista, myyntijuttujen laittoa ja varmaan vaan yleistä chillailua. Mulla oli juuri monen päivän maniavaihe ja nyt se on mukavasti vaihtunutkin sitten masennusvaiheeseen. Pääasiallisesti tunnen oloni hyväksi, mutta yhtäkkiä tajuan, että nyt voisin vaikka purskahtaa itkuun ja tekee mieli valittaa joka asiasta ja olen taas kateudesta vihreä melkein jokaiselle millon mistäkin asiasta. Jos tässä siis vaihteeksi keskittyisi jonkin tärkeän tekemiseen ja pitäisi rentouttavan illan.


Translation: 
I have not anything special to say today, exept that I bought this beautiful little black dress on second hand and it fits on me just perfectly! I couldn´t be more happier for getting this, because it so nice to wear and I feel like a superstar when I am using it. So simple, so elegent, so the new me.
Readers wish was to see different hair styling on my new hair and today I wanted to try and make it curly. Such a cute look, I need to make this some other day again. Shoes I bought from Andiamo, as a engagement present for myself, it is a good enough reason to buy shoes!
Today I am going to.. restoration a door, relax, clean and maybe do some videoediting (subtitles for the new or some old video). I had a mania phase past few days and now I am going on a depression phase I man, this sucks so hard. I would like to be just happy me and do stuff and enjoy life but no, I need to feel bad for myself and whine stupid things. I hope this will pass soon.

/Leena

14 kommenttia:

Hiidenneito kirjoitti...

Håt ♥

Suski kirjoitti...

Tää mekko on ihan hiton makee! Yksinkertainen, mutta silti näyttävä. Katsoin tätä samaa goottikirpulla. Pakko varmaan ommella, joku vastaava =D

Saida kirjoitti...

Sun tukka näyttää ihan mahtavalta! Sopii tosi kivasti.

Katja kirjoitti...

Kaunis Leena! Ihana mekko, ihanat kengät ja ihana tuo vyö jos se on vyö eikä osa mekkoa :D)

Katarina kirjoitti...

Olet niin upea! Ja nuo hiukset <3

Maija H. kirjoitti...

Upean näkönen oot! Niin miljoona kertaa kauniimmin istuu tuollainenkin vaate kun on muotoja. Viime vkl näki kylät ja kaupungit täynnä koulunsa päättäneitä, vielä ihan pikkutyttöjen näköisiä riukuja jotka kulki samantyyppisissä vetimissä ja jouduin jo silloin sanomaan, että kyllä ne vaan kauniimmin istuu jo naiseksi kehittyneen päällä. Mielipiteitä tietty jokaisella ja kantajan oma viihtyvyys vaatteessa se tärkeintä toki on.

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Aivan ihana pikkumusta <3 Sopii sulle kyllä todella hyvin :)

Emilia Hämäläinen kirjoitti...

Siis puhuit mania- ja masennusvaiheesta. Paha kysyä tällänen henk.koht. kysymys, mutta maanisdepako sulla on ? o:

Leena kirjoitti...

Lady Selena: Puar<3

Suski: Joo toi on aivan mahtava! Oon aivan rakastunut ton leikkaukseen. Jos teet ni heti kuvaa!

Saida: Mäkin tykkään!

Katja: Kiitos ^^ Niitit on osa mekkoa, ne koristaa mekon etupuolta vaan.

Katzu: Pur <3

Maiju H.: Juu oon samaa mieltä. Ihmisten pitäisi tajuta, että pitää käyttää vaatteita jotka sopii omaan vartalomuotoon ja on myös oikean kokoisia. Mikään ei oo niin kamalaa, kuin nähdä liian pienissä vaatteissa kulkevia ihmisiä. Siis muotimielessä.

Lady Satin: Munkin mielestä, oon silti aika yllättynyt, koska mulla ei oo aiemmin ollu mitään tollasta!

Emilia: Ei ole henkilökohtainen kysymys, koska mun blogi käsittelee nimensä mukaisesti aiheita mistä ei yleensä puhuta, minun tapauksessani puhun bulimiastani, fobioistani, heikosta itsetunnosta ja bi-bolaarisuudesta. Mulla on diagnosoitu bulimia, vakava masennus, maanis-depressiivisyys ja vaativa persoona.

Satua kirjoitti...

Leena oot upea! Tuo uusi hiustyyli sopii sulle paremmin kun hyvin! Iskikö yhtään kaipaus pitkiin hiuksiin, vai opitko heti pitämään uudesta lookista?

ps. vaihdoin blogini osoitteen ja se löytyy nykyisin täältä: http://satumaailmasta.blogspot.com

Ali Horn kirjoitti...

That hairstyle is adorable! And the dress is so sex-kitten-ish. The perfect combination!

Hope the next few days aren't too bad for you. Praying that you will have contentment and peace. Take care, girl x

Leena kirjoitti...

Satua: Purr! No mulla on ollu enemmän lyhyt ku pitkä tukka mun elämäni aikana, eli ei tää mitenkään kauhean suuri muutos ollut. Toisin sanoen en kadu eikä tunnu mitenkään erikoiselta xD

Ali Horn: Thank you so much! <3 Take care you too <3

Eva kirjoitti...

Ihana mekko ja kengät! Sopii sulle superhyvin<3 :)

Leena kirjoitti...

Eva: Kiih kiitos<3