maanantai 3. kesäkuuta 2013

The Clockyard


Tulipa vietettyä ihana päivä Lauran kanssa Porin Pohjoispuistossa. Kyseinen puisto sattuu olemaan yksi suosikeistani, koska joka kesä siellä on ihanat kukkaistutukset, tunnelma (yllättävän) rauhallinen ja seesteinen, puistoa reunustaa vanhat isot kauniit rakennukset ja näyttävä raatihuone kellotorneineen. Puistonpenkeiltä löytyy aina tilaa ja se on täydellinen paikka istahtaa hetkeksi, katsoa ohikulkevia kesäisiä ihmisiä (voi miksi tämä ysäri onkaan tullut muotiin taas..) ja vaihtaa kuulumiset (muumilimpparin kera tietenkin). 

Laura ihastui ikihyviksi Gloomy moonilta ostamaani kamerapussiin ja ei voinut olla paijaamatta sitä. Samaten ihasteltiin yhteistuumin uusia säärystimiä, jotka Suvi on itse tehnyt. Jos joku siellä halajaa samanlaisia säärystimiä(nilkkaimia) niin tsekatkaa linkki postauksen lopusta. Näitä sää tulevaisuudessa ostettua myös minulta. Lipparin hameen löysin aikoinaan kirpparilta ja voi miten rakastunut olenkaan siihen. Mielestäni elämä pitää täyttää kauniilla pienillä yksityiskohdilla, jotka saavat niiden omistajan hymyilemään ja iloitsemaan.


This little fellow keeps my camera safe. Gloomy moon rules!


Today´s outfit

Top: H&M
Corset: Second hand
Skirt: Second hand (Lip Service)
Shoes: Second hand  (Pleaser)
Bag: Second hand
Steam punk leg warmers: Made by Suvi
Camera bag: Gloomy moon


Today´s song
Translation:
Sometimes it is good to go to the park, sit down with a friend and catch up all the things that have happen. I love to watch people passing by with their summer look, smell the flowers and enjoy just being still. I love parks and how they are colorful, beautiful and this case, even to buildings are beautiful around the park. There is so few old buildings in my home town, but North park is pure architecture love. 
Other loves, my new leg warmers, or what you name those, are just pure awesomeness. My friend made them for me and they fit perfectly. I am going to wear them all summer and.. oh well, the whole year. You can buy them trough me in the future too.
And few other things I like at the moment is my camera bag which I found at Gloomy moon´s shop, you just can´t but like it. And my bag is an old find from my friends closet and it is my summer bag.
Well, do you like to go at the park?

/Leena

12 kommenttia:

Mortianna kirjoitti...

Misssstä sä oot hommannu tuon laukun?! Mä oon niiiiin monta vuotta haikaillu tollasta t-paitaa! :D

Fiona C. kirjoitti...

I absolutely love this look! It's wonderfully old school gothic, with classy modern updates.

5th Avenue Goth kirjoitti...

wow fabulous. and that bag is the greatest.

VictorianKitty (Sophistique Noir) kirjoitti...

Gorgeous look! And I love your little camera protector guy! :)

Can I ask you to please add the Red & Black icon to this post since it's linked up as part of Red & Black Week? We want to keep the circle complete by having everyone link back to the official event so everyone gets more exposure for their blogs! :) Thank you!!

E kirjoitti...

Ihan täydelliset säärystimet! Olen vuosien ajan (onko siitä tosiaan jo melkein 15 vuotta :O) suunnitellut tekeväni itselleni tuollaiset, mutten ikinä ole saanut aikaiseksi.

Nebula kirjoitti...

Ihania kuvia <3 toivottavasti sielläkin on ihanan kesäinen keli :) Täällä päin on ihan hirmuisen kuuma...
Ihanat nuo Suvin tekemät säärystimet! <3

Jenny kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, että pieni otuspörhelö on saanut ihailua osakseen! ^^

Silja`s kirjoitti...

Ompas nätit säärystimet!:) Ja ihana kaunis Leena♥

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihana asu, ja todella kauniit kuvat! :)♥ Sie oot kyllä tosi upea näissä(kin) kuvissa. ^^

Leena kirjoitti...

Mortianna: Ostinpa sen aikoinaan kaverilta :)

An Honest Drug: Yeah I like it too! I like to twist up a little bit with each style.

1666 X 30: Thank you so much <3

Victorian Kitty: It is so cute isn´t it <3

Kartanonrouva Elise: Ne on aiiiivan täydelliset <3

Nebula: Tänään oli onneks vähän viileämpi päivä jes!

Janey May: Se saa joka paikassa! <3

Silja: Kiuh kiitos <3

Vivian: Kiitos ihanainen <3

Marianna kirjoitti...

Upea outfit ja kivoja kuvia mutta pakko sanoa että tuo tupakka näyttää hyvin ikävältä kädessäsi :/ Mikäli haluat olla esikuvana nuorille (mitä mielestäni olet ainakin jonkun verran :)), vaikka sitten vain syömishäiriöiden vastaisesti, niin kannattaisi harkita uudelleen tupakkakuvien postaamista.

Anteeksi kukkahattuiluni, toivottavasti sain mielipiteeni esitettyä asiallisesti (:

Leena kirjoitti...

Feline: Kiitoksia! Kukkahattuilu ei haittaa, toivottavasti sua ei haittaa se, että mun blogini on alunperinkin ollut ikkuna mun todelliseen elämääni, en siis näin ollen karsi mitään pois. En sitä että olen sairas, työtön, herkkä, juon alkoholia ja poltan tupakkaa. Olen kasvissyöjä, noita ja gootti. Näistä kaikista seikoista kuulen juttua ja blogini pointti on aina ollut, että pitää vain olla oma itsensä, rakastaa itseään ja nauttii elämästään kuten itse haluaa. Mä poltan pari tupakkaa kuukaudessa, ja jos lääkärinikin sanoo, että ei se paha asia ole, niin en ymmärrä miksi se on paha asia kellekään muullekaan.