lauantai 1. kesäkuuta 2013

You are frozen when your heart is not open

Pictures by Milla Kouhia
Madonnan inspiroimana päädyttiin Millan ja kuvausporukan kanssa louhokselle (lähinnä kärventymään hengiltä) ja leikkimään tuulen ja tunnelmallisuuden kanssa. Tämä olikin ensimmäinen  kerta Millan kuvattavana ja samantien pääsin kokeilemaan jotain itselle kokonaan uutta, nimittäin kankailla leikkimistä ja tuuli on kyllä erittäin haasteellinen käyttää hyväksi täytyy sanoa. Kuva ei onnistu, ellei ole sopiva tuuli ja jollei kangasta nostele. Nämä olivat silti yhdet lempparikuvauksistani, tiimi oli loistava, kuvaaja kannustava ja tunsin itseni luontevaksi asentojen ja ilmeiden kanssa. Luulenpa saaneeni uuden ystävän tuolta reissulta, ei siis kaiken kaikkiaan hassumpi kuvauskeikka. Lisäkuvia odotellessa.


Translation:
Frozen photoshoot was inspired by Madonna´s Frozen music video (which has always been very inspirational to me). We wanted dramatic positions, beautiful backround and lost of flowing fabric in the air. I really like the atmosphere on these and I can´t wait to see more. This was my first time seeing Milla and taking pictures together, but our team work was brilliant (like our whole team) and I think I made a new friend.

/Leena

6 kommenttia:

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Upeita kuvia <3 Näytät kauniilta! :)

ShaDow kirjoitti...

upeita kuvia!!!
Tuuli on kyllä haastava kaveri, on mukvaa kun hiukset ja helmat hieman hulmuaa mutta helposti sitä on tukka pystyssä tai huulikiillossa ja helmat korvissa x)

Nebula kirjoitti...

Go Leena!! <3 Ihania kuvia :) Tää Madonnan biisi on kyllä tosi hyvä!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihania kuvia, hyvin näkyy hameessa ja kankaassa liike! :) Kaunis ja kuvauksellinen olet. ♥

Shadow Self kirjoitti...

Oi wauh! Makea värinkäyttöä kuvissa. :3

Leena kirjoitti...

Lady Satin: Kiitos <3

ShaDow: Joo näinpä! Just se olikin ongelma, tukka suussa koko ajan xD

Nebula: Kiitos <3

Vivian: Mä kans pidän tosta liikkeestä <3 Kiitos <3

ShaDow Self: Voi kiitoksia <3