sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

My favorite (challenge)

Aika taas tyhjentää kirjanmerkkipalkkia ja tehdä pois alta haasteita joihin mut on haastettu! Piruvie on kyllä kestänyt tähänkin vastata, nimittäin Sussu haastoi mut tähän kyseiseen haasteeseen.. viime.. lokakuussa.. köh köh. Minäkö hidas? Tarkoituksena oli ottaa saman päivän aikana kaikista vaatteista ja muista tuoreet kuvat mutta pläh, eipä siitä mitään ole vieläkään tullut joten länttäänpä vain tähän jotain kuvia joita varmaan muistatte jo nähneenne. Plah plah tylsä bloggaaja! Myös Jenni lykkäsi tän haasteen mulle. Kiitoksia teille!

I got this challenge from Insanity and yeah.. maybe it is time to do this because I got this on last October..

Esittele ylläsi rakkain/ arvokkain vaatteesi. Mistä olet ostanut/ saanut sen ja mitä se sinulle merkitsee? 
What is your most dearest/most prized clothing? Where did you buy it and what it means to you?

Apua tää on kyllä todella vaikea, mulla on niin monta rakasta vaatetta! (teen tän haasteen tosiaan ihan lennosta, eli nyt etin tästä koneen muistikammoilta jotain järkevää kuvaa tähän väliin..)

Oon kai megatylsä ja sanon mun hääpukunu. Mutta siis hei, lempisuunnittelijani toteuttama ja minulle suoraan suunniteltu, eipä siinä kai enää täydellisemmäksi mene? Oli muuten kyllä sitten se arvokkainkin, koska kallein asukokonaisuus kyllä varmaan mitä vaatekaapista löytyy. Asukokonaisuuteen kuului alushame, rypytetty päälihame, korsetti, huntu ja viitta. Korut on Alchemy Gothicia. P.s Asu on siksikin kaikkein parhain, koska siis katsokaa nyt miltä mun vartalo näyttää. Oli oikeasti ehdottomasti se päivä mun elämässä, kun tunsin itseni super kauniiksi koko päivän.

Of course my wedding dress! The skirt, corset, veil and the cape. Love love love and all of those was made by Sanna von Steam and they are only for me!
Ota kuva, jossa ylläsi on kallein maksamasi vaate /kenkä/ asuste. 
 Mistä ostit sen ja missä olet käyttänyt sitä? 
Take picture where you show your most expensive clothing/shoes/accessories.
Where did you buy it and where do you use it? 
No siinäpä tuossa oli juuri noita kalleimpia. Sen lisäksi.. hmm..
Kalleimmat kengät ovat nämä monesti näkyneet maiharini, sopivat joka säälle ja vuodenajalle ja nyt vuosien aikana on jopa vihdoin muotoutuneet jalkaani. Teräskärjet, nahkaa, täydellistä. Nämä ovat kengät jotka ovat kestäneet suuressa käytössä jo 8 vuotta, eikä loppua tunnu näkyvän. Maksoin aikoinaan Helsingin Kenkämarskissa 99 euroa ja näin ollen kalleimmat kengät mitä omistan. Ei varmaan vaikea uskoa, että en ole katunut senttiäkään.
Well yeah my wedding dress was all together expensive but by most expensive shoes are these leather boots I have had for 8 years and they are like new. I use them almost every situation and all year.

 Esittele suosikkikenkäsi ...
Show your favorite shoes..

Blancon niittikengät. Siis ainakin nyt tän hetken suosikit. Oli varmaan tämäkin tosi suuri yllätys. Mutta siis.. katsokaa nyt niitä.

This was a shock for everyone I guess.. (laughing)


  ..Ja suosikkiasusteesi 
And your favorite accessories

Ootteko te tosissanne? Äh näitä on niin monta.. perkeleen perkele. Yksikö tässä pitäisi vain valita? Vaikka olisin ilman kaulakorua, niin ulos ei lähetä kyllä ilman niittivyötä. Jotain niittiä pitää aina olla. Näin ollut jo vuodesta 2005. Ostan yleensä jotain halpisniittivöitä, mutta nyt mulla on käytössä kaksi nahkaista, jotka ovat kestäneet kyllä yllättävän hyvin.

I can´t go out without my rivet belt.  Esittele tämänpäiväinen asusi 
Your today´s outfit

Voi Luoja. Pistän eilisen. Huijaan siis vähän. Mutta sen sijaan saatte ihastella mua ilman photoshop muokkausta. Tuollasilta mörökölleiltä näytettiin viikonloppuna Lauran kanssa, mör!

I cheat and show my weekend outfit. I was so tired when we got out from Sauna Open Air festival..


Esittele max. 3 bloggaajaa joiden tyyleistä pidät tai ne inspiroivat sinua. 
Name 3 inspirational bloggers.

 Maksimissaan 3 yäh tää nyt on jo jotain julmaa pilaa. Laitan sitten vaikka ne jotka on tänään mua ehtineet inspiroimaan uusilla postauksillaan eli:

What only 3? Argh well this is my 3 people:
Haastan kolme edellä mainittua bloggaajaa sekä:
I challenge these bloggers:

Love you all!
/Leena

6 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

No hitsi, kiitos superisti! Tosi kiva jos oon ehtinyt jo muutaman postauksen perusteella inspiroimaan. :) Ja haasteen yritän tehdä mahdollisimman pian!

Silja`s kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Täähän on ihan mainio!:)

Nennu kirjoitti...

Oletko huomannut että "suski" -linkki, heittää myös Shadow self blogiin? ;)

Shadow Self kirjoitti...

Oi ihanaa! Erilainen haaste. ^^ Menee hetki tehdä tätä, kun napsin kuvat, mutta varmasti kivaa!

Cherry jam kirjoitti...

Sun kautta löytää aina kivoja uusia blogeja, kiitos siitä <3 Vielä kun ehtis lukea niitä kaikkia aktiivisesti....

Leena kirjoitti...

Roosa: Jei!

Silja: Eipä mittään!

Nennu: Kiitoksia huomautuksesta xD Vaihdoin sen ^^

Shadow seld: Ehdottomasti!

Cherry jam: Mahtavaa että on apua!