sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Halloween calender Day 15: 5 facts about me


Shadow palkitsi minut Erittäin innostava bloggaaja palkinnolla, siihen liittyy myös haaste, jossa pitää kertoa viisi faktaa itsestään. Sain tämän kyseisen palkinnon myös parilta muulta bloggaajalta, mutta he ovat tänä vuonna jo ehtineet lopettaa bloggaamisen, joten linkkaus on aika turhaa..
Overdoze palkitsi minut Kaunis blogi tunnustuksella.
My little fantasy palkitsi myös inspiraatio palkinnolla.

Viisi faktaani:
This award contains a challenge to write 5 facts about myself.

01. Olen erittäin huono pitämään paikkoja siistinä. Tulipa jälleen huomattua, että kämppä on mennyt vähän rähjäseksi taas, kun Lisa mainitsi, että voisin tiskata..
I am very lazy person. Our home is always messy. I noticed that (again), when Lisa said that I need to wash dishes..02. Voin olla sisällä kuukauden, ennen kuin sekoan ja haluan mökkihöperönä ulos. Nykyään tämä laukaisee manian, koska innostun kaikesta ja kaikista ihmisistä ja puhun suurinpiirtein tauotta ja siihen ah niin kovaan ääneen joka saa useimmat ärsyyntymään. Introverttina on hyvä olla.
I can be inside for weeks. Maybe when a whole month come full I want to go outside and almost everytime I get maniaphase for that. Because I am just so exited about being somewhere and talking people. And never shut up.

03. Olen Lidsey Lohan fani. Tässä olis lemppareita. Georgia Rule oli oikeasti ihan sika hyvä, katsoin sen justiinsa. Siinä käsitellään paria aika kovaakin aihetta, varmaan vakavin elokuva Lindseyltä, todistaa, että pystyy muuhunkin, kuin olemaan vain nätti.
I am Lindsey Lohan fan. These are my favorite movies. Georgia Rule was really different from her normal movies, it has so hard things in it.


04. Kun aivastan, se ei ikinä jää yhteen, yleensä pärskin siihen asti, että niistän.
When I sneeze I normally keep sneezing until I can blow my nose.

05. En ole käynyt varmaan kymmeneen vuoteen kampaajalla.
I haven´t been in real hairdresser in 10 years..

Palkitsen..
I will give this to..


/Leena

5 kommenttia:

Louhakka kirjoitti...

Toi tiskivuori näyttää niin kovin tutulta... Ja meillä on tiskikone :DD
Jostain syystä ne paskaset astiat silti ei ikinä löydä tietään heti sinne koneeseen, vaan niitä pitää ensin hautoo pöydällä usean päivän ajan...

Neiti X kirjoitti...

Freaky Friday on kyllä hauska leffa. :) Itsekin niiskutan päivittäin, nyt vielä tuplasti enemmän kun olen flunssassa... :/

Leena kirjoitti...

Myrika: Voi olispa meilläkin tiskikone.. Olen kateellinen!

Ideal Irony: Täälläkin taas vaihteeksi jälleen niiskutusta, alan vähän kyllästymään koko hommaan xD

Tiina Kalla kirjoitti...

Oho! Menny aeva tälläne ohi. Kiitosta! :)

Leena kirjoitti...

Tiina: Hihii xD