keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Halloween calender day 2: Video diary
With subs

/Leena

2 kommenttia:

Meanidee kirjoitti...

Samaa mieltä olen kanssasi, en pysty mitenkään käsittämään miten jotkut ihmiset pystyy ihan kylmäviileästi huijaamaan toisia netin kautta ja sen ulkopuolella. Selittävät ummet ja lammet ihan kaikkea hölynpölyä. Hyi. Ei tulisi koskaan mieleenkään, oli se toinen ihminen ihan millainen tahansa. Huomaa hyvin tuossa Catfish ohjelmassa miten valheella on oikeasti lyhyet jäljet, ennemmin tai myöhemmin jää kiinni. Joskus olen pari jaksoa tuota sarjaa seurannut.

Katsoin tuon videopäiväkirjan ja se kohtaus missä olit kaveriporukalla menossa Saunan alueelle tai jonnekin sinne lähelle ja joku tokaisi ettei tiiä minne mennä vaikka onkin paikallisia. :D Mulle ja kaverille sattui joskus monta vuotta sitten samankaltainen juttu. Oltiin menossa Väinölänniemelle Kuopiorockiin, molemmat on ko.paikassa käyny aiemmin ja sitten yht'äkkiä molemmilla lyö tyhjää, "miten sinne pääsee". :DD Piti vastaantulevalta kävelijältä kysyä reittiä, ei osannut tosin neuvoa sanottiin vaan "joo no ei se mitään me ollaan paikallisia". :D (No, päästiin sitten perille, alueen lähellä oltiin jo).

Leena kirjoitti...

Aurora: Joo se on täysin käsittämätöntä. Ehkä ihmisten moraalit on vain erilaisia. Ja en mäkään varmaan osais ketään Porissa neuvoa mihkään, oon maailman huonoin ihminen suunnistamaan, saati neuvomaan..