tiistai 8. lokakuuta 2013

Halloween calender Day 6: Mister H and animals week


Eläinten viikko

Eläinten viikko on vuosittain 4.-10. lokakuuta vietettävä teemaviikko, jonka ensimmäinen päivä on Maailman Eläinten päivä ja eläinten suojeluspyhimyksen Fransiskus Assisilaisen muistopäivä.
Eläinten viikon viettämisen aloitti Suomen Eläinsuojeluyhdistys vuonna 1959. Vähitellen siitä on tullut koko eläinsuojeluväen ja kaikkien eläinten ystävien yhteinen tapahtumaviikko, ja viime vuosina Eläinten viikko on levinnyt muuallekin maailmaan. SEYn jäsenyhdistykset ympäri maata järjestävät omia tapahtumiaan Eläinten viikolla.
SEY on tuottanut jo 23 vuoden ajan Eläinten viikolle maksuttoman aineistopaketin, jota voi tilata esim. opetustarkoituksiin. Lue lisää Eläinten viikon 2013 omalta sivulta.

---
Sanokaa hei meidän uudelle kisulle, Herra H:lle! H on vähän ujo ja kotiutui meille tänään, purr!
Pelasta sinäkin elämä paikallisesta eläinsuojelusta :) Herra H löytyi meille Raumalta, kun edellinen omistaja ei sitä enää voinut pitää. Freya ja Yola on kesäpentuja (pelastettuja) ja Minni löytyi Satakunnan eläinsuojelusta.
Itsekin kuulun Suomen eläinsuojeluyhdistykseen. 
P.s jos et halua liittyä SEY:n jäseneksi, voit aina lahjoittaa ruokaa tai rahaa hyvään tarkoitukseen!
---
SEY  on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläinlajit (tuotanto-, harraste-, seura-, turkis- ja koe-eläimet sekä luonnonvaraiset eläimet).

Liiton toiminta kattaa koko maan. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä 40 jäsenyhdistyksen ja noin 100 vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan ja –neuvojan voimin.


It is animal week 4.-10. October!

Say hi to our new kittycat, Mister H! He is very shy and we got him today! 
Save a life from your local animalshelter :) Mister H was found from Rauma, his owner couldn´t keep him anymore. Freya and Yola is summerkittens (rescued) and Minni was from SEY.
 I am in SEY too :)
---
Finnish Federation for the Animal Welfare Associations, SEY, is an animal welfare federation.
The federation is built upon the idea of respect for the individual animal and the promotion of animal welfare. The federation is working to protect all animals in the best possible way from pain, suffering, anxiety, harm and fear.

The federation wants to influence the political decision-making process so that all these animal welfare issues are taken into consideration.

SEY does practical animal welfare work through animal inspection work and information.
The federation has good working relationship with the decision-makers and authorities. SEY has been working for better animal welfare since 1901.

/Leena

4 kommenttia:

Sanna J. kirjoitti...

Voi mikä muruska! :x Kyllä Herra H siitä vielä reipastuu - mahdottoman komeakin hän on. :)

Ja kannatan itsekin ehdottomasti kisujen ottoa paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä. :) Mikäs sen parempi teko, kuin antaa pienelle elämälle uusi mahdollisuus. ^^

Saija Sasetar kirjoitti...

Oi mikä ihanainen pieni vaaleanpunaneäinen Herrä H! *lässyttää höpönä* x)

On aivan ihanaa, että tämmöinen viikko on ja silloin valistetaan ihmisiä erityisesti ja muistetaan rakkaita perheenjäseniämme, vaikka ovatkin eri rotua. ❤

Mun nimppari on 4.10., joten varmasti muistaa päivän ja viikon...hihi ^^

~ Frillycakes ♥ ~

E kirjoitti...

Mikä hurmuri! Nöpönenä ja suuuuret silmät :) Meillekin muuttaa ihan pian kissanpoikanen. Onko teille tullut siis uusia kissoja aikuisiässä, ja onko ollut ihan helppoa toisiin kissoihin sopeutumisessa?

Leena kirjoitti...

Sanski: Nyt ollaan kyllä kovinkin reippaita, ehkä liikaakin! Aina pahan teossa hehee ;) No ei, onse yllättävän helppo kisu ja aina pitäs antaa huomiota hihi.

Saija Sasetar: Mäkin vaan lässytän aina näille voi ei xD

Kartanonrouva Elise: Hän on kyllä kovinkin hurmuri! Ja Minni ja H on tulleet aikuisiässä, ihan yhtä hyvin sopeutui kuin nuo yhdet pentuinakin, ei ole ikinä ollut kisujen kanssa minkäänlaisia ongelmia.