keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Autumn (second hand) haul
Elikkäs olen jo pidemmän aikaa ollut jonkinlaisella ostolakolla, että kerrankin olisi rahaa (elämiseen esimerkiksi). Ja nyt sitten kuun vaihtuessa päätin ostaa itselleni pari syntymättömyyspäivälahjaa, koska ei ole enää  kuin 22 päivää siihen, että täytän 25. Pitäähän sitä naisen nyt välillä vähän repästä vai mitä? 

Ensinnäkin löysin niittipannan, jota olen pitkään haaveillut, sitä tulee siis varmaan näkymään jos jonkin verran bloginkin puolella.. Ne oli kuutisen euroa postikuluineen. Ja olen toivonut löytäväni pyöreät, mustat perus aurinkolasit jo pienen iäisyyden, varsinkin kun tajusin niiden olevan superkäheät Morticialla, hintana 8 e postikuluineen. Vihreä korsetti oli pitkälti jonkinlainen heräteosto, mutta olen viime kesästä asti miettinyt värillistä peplum korsettia ja tähän tarjoutui nyt hyvä tilaisuus, pääsin vielä tekemään kauppoja ja sen hinnaksi tuli 22 euroa postikuluineen, joten olen suht tyytyväinen. Kaikenlisäksi vihreää ei meikän vaatekaapista paljoa löydy, joten odottakaapas vaan, kun pääsen kokeilemaan tuota! 


 Pitihän sitä sitten yhdet kengätkin hommata.. Nellyn Leopold köpöttimet siis. Eli kuten monet tietävät, tämän hetken kenkärakastuminen on ollut kiilakorkokengät. Niitä löytyy nyt kaiketi nelisen paria. On piikikästä, rusettista, mattaa, kuin kiiltävääkin ja nyt sitten nämä. En tiedä minkä hetkellisen sekaantumisen sain harmaisiin aivosoluihini, sillä mä en oikeastaan ole ikinä pitänyt leopardikuviosta. Itseasiassa en voi sietää sitä. Joten tämän lienee yllätys muillekin kuin vain minulle. Silti.. näin tälläiset Annalla vuonna nakki ja kivimuusi ja taisinpa ihastua niihin pahanpäiväisesti. Sori Anna, että oon nyt hirveä matkija, haha! Jostain syystä haluaisin tuon seuraksi vaikkapa takin, jonkasisävuori on samaa kuviota, taikka pipoa ja kynsiä tuolla kuviolla. Kengät heltisi silti viidellätoista eurolla, joten ei paha ei paha ja veikkaan, että mokomat popottimet tuovat kivan lisän aiempaan kokoelmaan, koska ovat niin erilaiset. Mitäs mieltä siellä ollaan..?

Translation:
So I haven´t bought anything in many weeks. Materia I mean. So now I wanted to buy myself nice things I really want and few Yule gifts too. So what I found? Rivet band was 6 euros, sunglasses 8 euros and corset was 22 euros. Rivet band is actually one of the things I have wanted for a long time. They are cute and simple and goes almost any outfit. Glasses was a must aswell. I just needed them. They fit in to my bohemian goth look and many photoshoots. And they just look cool. Look at Morticia, make it work girl! And the corset was.. well, I wanted some color and beplum so here it is! It is totally different than I normally wear and maybe that is the reason I fell in love with it. And oh, Nelly´s Leopold shoes.. Shoes goes to the same kategory, they are so different from my normal style and I have nothing that kind of pattern in my closet so, now I do! Damn they are cute. I saw these kind of shoes (maybe even the same brand?) at Anna´s house some years ago and I thought they were cutiest thing ever. So now I am a copycat, sorry Anna!

/Leena

2 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

Lovely finds! The corset with peplum is so cute, it would rock any black outfit and so do the leo-shoes.

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tosi kaunis tuo peplum-korsetti! :) En oo aiemmin tuollaiseen törmännytkään, hieno idea ja hyvännäköinen vaatekappale on. ^^ Toivottavasti saadaan nähdä toppi jossain siun asussa myöhemmin! :)