tiistai 19. marraskuuta 2013

I'm so goth, when I go outside, the sun sets.


Oon tässä käynyt läpi kesän kuvasaldoa ja nyt tässä vihdoin sain käsiksi ja muokkauksen alaisiksi kuvia, jotka oli tarkoitus laittaa jo Halloweenina esille, mutta sekä kuvaaja, että malli omaavat niin loistavan muistin.. (köh köh..) Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Tämän kerran kuvausmateriaali onkin vähän normaalista poikkeavaa, jotenkin näen näissä itseni kovin aikuisena, eikä se nyt niin paha asia ole, on ihanaa tajuta olevansa vihdoinkin (aikuineeenn nainneeenn määä ooon) nyt sitten se aikuinen joka olen halunnut jo vuosia olla. Enää viikko 25-vuotis synttäreihin, joten kaipa oli jo aikakin hah!  Kuvat on siis koekuvauksista viime kesältä.

Klassinen kasarigootti se vaan jaksaa ikuisesti tulla esiin tyylissä, pääsin itse vaikuttamaan pukeutumiseen, mutta setit oli kyllä gooteimmat tähän mennessä, pääsin jopa ryömimään sisälle ihka oikeaan ruumisarkkuun. Taisi kyllä katu-uskottavuus karista siinä vaiheessa, kun päädyin hihittämään hysteerisesti (kuin pikkutyttö uuden pehmolelun ja tikkarin kanssa).. Oli pääkalloa, kuunneltiin 60 eyesia ja ajattelin kuvattaessa Elviraa. Oli kyllä mainiot kuvaukset siis kaiken kaikkiaan.

Arkkutunnelmat tarjoaa Horrorshop.

Translation:
So, I had a chance to play being dead and I even got a chance to be in a real coffin, how cool is that! When I crawl in it I was like a little child with toys and candie, I giggle like a maniac.. I was planning to put these pictures here on Halloween but because the photographer (and the model) has such a bad memory, you are able to see this today. Photos are actually from test photoshoot.

I wanted to be little of gothabilly and I think I look really grown up in these. Well it is about time to look like an adult, haha! We listened 69 eyes, I was thinking about Elvira and we had such a lovely and nice time with a photographer.

5 kommenttia:

MadamNoire kirjoitti...

GREAT pictures! You look amazing! :D And that's a very cool collection of music videos as well. :)

Ali Horn kirjoitti...

I totally get what you mean about looking "grown up" in this shoot - you definitely have a vampy, vixeny vibe going on here. I love the one with the skull. That's my favourite :) x

Marianna kirjoitti...

Oonkohan mä jotenkin kukkahattu, kun olen sitä mieltä että nämä ovat hieman epäkunnioittavia kuvia :/ Ovathan arkut visuaalisesti vaikuttavia, mutta jotenkin keikistelevät kuvat niiden kanssa aiheuttavat jotenkin epämiellyttävän olon.

Oliko tuo muuten ihan käyttöön tuleva, "oikea" arkku vai vain koristeeksi tarkoitettu?

Leena kirjoitti...

Feline: No oot ehkä vähän kukkahattu xD Ihan koristeena tuo on ja kyllä tuon arkun kanssa on monet kymmenet muutkin mallit keikistelleet niin sisä- kuin ulkopuolellakin ^^ Mua ei haittaa keikistellä arkun päällä, jonkun haudan päällä onkin eri asia, mitä itseasiassa tosi monet gootit harrastaa.

Leena kirjoitti...

MadamNoire: I am glad you like <333

Ali Horn: Thank you! I like that one too ^^