lauantai 23. marraskuuta 2013

Muffin dayJani on pelailemassa jätkien kanssa, joten meikäläisellä on projektipäivä, jotta keksin tekemistä koko päiväksi ja unohdan, että olen kotona yksin. Olen siis leiponut muffinsseja (niistä tuli hyviä!), tehnyt videoita, pitäny Masterchef Australia maratoonia, meikannut, ottanut asukuvia ja leikkinyt uusilla arskoillani. Päivän tyyli kuvastaa pitkälti tämän hetken mieltymyksiä, lyhyet pörröhiukset, niittejä joka käänteessä, uudet arskat, ankhia ja lepakkoa, uudet päntsyt ja Lipparin toppi on rakkaus. Tykkään myös erilaisista käsineistä, mutta käytän niitä nykyään vain talvisin, joten toivon mukaan saatte niitäkin nähdä tulevaisuudessa enemmän! 

Joulusiivous on vielä kesken (siivoan aina ennen sapatteja, tuleepahan muutenkin siistimpää) ja himottaisi jouluisat jutut enemmän kuin pitkään aikaan! Aamukahvini vetelen kanelin kera (kutsun sitä jouluajan kahviksi), jääkaappi on täynnänsä joulun alla aina sitrushedelmiä (mandariinit ja appelsiinit tms. on suosikkeja) ja tekee vain mieli kölliä sohvalla viltin alla kaiket päivät kaakaomuki kädessä. Mä niin rakastan talvea. Olen täällä hifistellyt aivan kympillä lunta (johon Jani, että ei se nyt todellakaan ole kiva asia -> se sentään ajaa autoa, toisin kuin minä) ja tahdon vain kuulla lumen narskuvan kenkien alla, saada jään rapisemaan ja ottaa lumihiutaleita kielellä kiinni. Tahdon tehdä myös lumipiruja, käydä nyt vihdoin ja viimein pulkkamäessä ja vain nauttia. Mm.. varotuksen sanasena, osa seuraavista postauksista taitaa olla Yule ja goottijouluaiheisia, hehee. On aina kiva saada DIY ideoita kiertoon, joten ilmotelkaapas mullekin kivoja goottijoulujuttuja!

Translation:
So.. Jani is out and playing with his friends and I am home alone and doing all kind of things so I don´t feel like am too alone. I made cupcakes, my make up, videos, some cleaning and I have a Masterchef Australia marathon going on. My today´s style is mostly full of things I like now. I feel like I am me. And I am already waiting for Yule, like so bad! I want decorations and more snow... I am putting cinnamon on my coffee, drinking cocoa under a blanket while watching TV, eating oranges and just being happy that I live in a country that has a real winter.

/Leena

7 kommenttia:

Sassy kirjoitti...

Awwww <3 you're so beautiful Leena! Love your outfit and your make up! and yummy for the cupcaaaaaakes XD

Anya kirjoitti...

Olet niin kaunis! Ja minä ainakin mielelläni luen Yule ja goottijouluaiheisia postauksia, Yule on itselläkin jo ajatuksissa ja on ihana päästä kurkistelemaan muiden sapattien viettoa. :)

Violette B. kirjoitti...

I hope you don´t feel alone, making lots of things to keep you busy is a very intelligent option. I totally see your point about it, as long as I tend to do do the same myself :)

By the way, you do look gorgeous on your elaborated makeup ♥

Ilta kirjoitti...

Odotan innolla tulevia jouluaiheisia postauksiasi, koska olen tapaasi ihan fiiliksissä juhlan tulosta. Olen etsinyt erilaisten jouluruokien reseptejä, siivonnut hullunlailla, ostellut joulukoristeita ynnä muuta. Joulumusiikkia kaipailisin kanssa, mutta valitettavasti monet perinteisistä joululauluista ovat aika kristillisiä... No, onneksi on olemassa muitakin tunnelmaan sopivia biisejä. ^^

Nimetön kirjoitti...

Preciosa como siempre, decirte que me encantas, un beso enorme desde Pamplona, España.

Sylwia VamppiV Błach kirjoitti...

You look great!

Leena kirjoitti...

Sassy: Thank you! They were really yummy! <3

Anya: Ahh oon kokonaan unohtanu nää joulupostaukset, pitääkin kyhätä tässä jossain vaiheessa!

Violette B.: Gladly I have lots of to do xD <3

Belsissa: Kuulostaa just kivalta ^^

hilaria garcia: Thank you so much <3

Sylwia VamppiV Blach: Thank you!