lauantai 9. marraskuuta 2013

New hair & Today´s outfit


Onneksi talvi ei ole vielä kunnolla ehtinyt alkaa (vaikka onkin marraskuu), sain vielä tilaisuuden hetken hypetellä syksyä. Värjäsin tukkaa syksyn sävyihin, siitä löytyy keltaista, oranssia, punaista ja ruskeaa. Ja tietenkin mustaa suurimmaksi osaksi. Hyvä aviomies myös vei vaimonsa kirpputoriostoksille ja löysin itselleni tämän hetken lempparitakkini, tuo kaulus tekee takista niin ihanan. Ja se on vielä superlämmin, juuri sopivan kokoinen ja maksoi vain 2 euroa. Kyllä hyvää kannattaa odottaa. Kaikenlisäksi se on mitä punaisin punainen, jostain syystä mikään muu väri ei voisi minua nyt yhtä paljon innostaa.


Today´s outfit

Shoes: Kenkäpori, Blanco
Stockings: Second hand
Skirt: Flea market
Jacket: FleamarketTranslation:
Thank Gods it is still some kind of autumn, I have still a moment to hype it. I colored my hair to autumn colors, yellow, orange, red, brown and mostly black. I really like this. Jani was perfect husband and he took me on a fleamarket and I found a perfect jacket for myself! I wanted red one, because I always wear just black and the collar is perfect for up coming winter. And it is cutest ever! Buttons are big, I just love big buttons. Red is my favorite colors in clothing at the moment, can you blame me?

/Leena

6 kommenttia:

fit4m kirjoitti...

Jotenkin tosi ihana asu! :3

Mari kirjoitti...

Onko toi kaikki sun omaa tukkaa? Mietin, kun se oli niin lyhyt :O

Btw. Tuo siun välilehti kosmetiikasta on muuten vaikeeta luettavaa kun tekstin tausta on musta, blogin tausta harmaa ja fontti punanen :S heittää silmissä

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kaunis takki, hyvin sopii punainen siulle. :) Hihs, miun on muuten kans pitäny jossain vaiheessa taas kokeilla laittaa hiukset tuohon tyyliin, kun siulla on näissä kuvissa. ;) Viime aikoina on käynyt mielessä kokeilla pitkästä aikaa saparoita, nehän on vissiin just tulossa muotiinkin, vaikkei varmaan ihan heti Suomessa ilmiönä näykkään. :)

SarahWalrus kirjoitti...

Oh man this is so strange! I bleached part of my hair red/orange a few days ago and have also be adding more red to my wardrobe because all I wear is plain black! :3

Mawi kirjoitti...

Ompas kivat hiukset ja meikki! Tykkään :)

Leena kirjoitti...

FiN: Kiitos! ^^

Mari: Mulla on tossa kans mustat lisäkkeet ^^ Ja asiaa korjattu!

Vivian: Saparot on aina <3

Sary Walrus: Hahaa we are like reading each others minds!

Mawi: Kiitoksia! <3