sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Boyfriend (husband) does my make up tag


Meidän normimeininkiä eilen.. Oli kyllä hauskin haaste tähän mennessä. Pienessä pöhnässä kaikki onnistuu hauskiten ilmeisesti.
Just being us yesterday.. This was really fun to do. And when you are little bit drunk everything is even funnier (because all the messing up).

Leena

8 kommenttia:

Mawi kirjoitti...

Olipas hauskaa katottavaa! :D

Louhakka kirjoitti...

Hahahahahaha! :D Aika mahtava pesukarhumeikki. :D Itseasiassa, oon täällä Tampereella nähnyt tuollaisia meikkejä muutamalla nuorella tytöllä. Tekeeks Jani enemmänkin meikkaajan hommia? :´D

Mortianna kirjoitti...

Voi vitsi :D Ei ehkä tuu meikkitaiteilijaa sun kullannupusta! Ihana video, kumpa voisin itekin toteuttaa tällasen mutta multa puuttuu jotain oleellista...

Rusty Myself kirjoitti...

Mukava viihdyke tylsään iltaan :D

Hiidenneito kirjoitti...

Ahhahhaa ihanat pöljät ♥ nauroin

Usva kirjoitti...

Kun katsoin tätä, niin en voinut olla tuntematta pientä kateuden pistosta rinnassani, kun teillä on noin kaunis suhde. <3 Ihanaa, että olette löytäneet toisenne! :') Näytti suloiselta, kun Jani hihitteli tuossa välillä.

Ei liity aiheeseen, mutta muistelen, että sinulla on paljon kissoja. Tahtoisin kysyä sellaista asiaa, onko sinulla kokemusta kissan astmasta? Käytin tänään pientä Hassea eläinlääkärissä ja röntgenistä selvisi, että kyseessä on melko varmasti astma. :( Joissain tapauksissa kissa kärsii niin paljon, että se on kuulemma melkein parempi päästää kärsimyksistään, mutta ei vissiin kaikissa.. Lääkitys aloitetaan pian.

Mearra kirjoitti...

Repesin tossa kohdassa 21:10 missä Jani nuolasee sormeaan ja nostaa sen pystyyn ja sit samalla siellä soi tollanen tosi dramaattinen musiiikki taustalla :D Tollanen jännitysmusiikki.

Leena kirjoitti...

Mavi: Olipas hauska tehdä sitä xD

Myrika: Jani nauro sun kommentille ja ei Jani ole ikinä ennen meikannut! xD

Mortianna: Joo ei kenties.. ;) Ja kyllä se toinen puolisko sieltä sullekin joskus kulman takaa tupsahtaapi <3

Rusty Myself: Oli kyllä, hyvä että lukijoillekin!

Lady Selena: Niin minäkin xD

Aurelie: Me ollaan Janin kanssa kyllä todella läheisiä. Mä uskon että kaikilla on mahdollisuus samanlaiseen onneen kuin meillä, pitää vaan odottaa kärsivällisesti <3 Oon todellinen romantikko. Ja ei ole kyllä mitään kokemusta kissojen astamasta.. kovin ikävää kisusi kannalta. Kokeilkaapa sitä lääkitystä, onkos tapahtunut jo jotain muutosta?

Mearra: Oli kyllä aivan mahtava musavalinta meikkaukselle xD