tiistai 15. huhtikuuta 2014

Blogger´s Inspiration day


Picture by Krista Luoma/Ready for fashion from Indiedays
Moni on varmaan jo kyllästymiseen asti ehtinyt jo lukemaan kaikkien versioita Indiedaysin Bloggaajat tapahtumasta joka oli Helsingissä Ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Mutta niin se vain pärähti käyntiin Suomen suurin bloggaajat tapahtuma viime lauantaina. Itse paikkahan oli todella kaunis, sisäpihalla oli vesiputousta ja tilan katto oli kokonaan lasia joten sisään tuli luonnonvaloa sisävalaistuksen lisäksi. Tosiaan, koska niin moni on ehtinyt bloggaamaan mitä kaikkea tapahtumassa oli, mitä purtavaa ja mitä juotavaa ja ties mitä, keskityin itse muutenkin vain ottamaan yhteiskuvia.. joten tässä niitä olisi muutama teillekin esiteltäväksi! Vielä olisi tietty voinut muistaa kuvailla, mutta neljä tuntia meni yhdessä hujauksessa ja meidän porukalla oli ainakin ihan mahtavaa.

Lähdin sinne Saijan aveccina ja meidän porukkaan löyttäytyi myös Oona (Oonan monta elämää blogista) ja Pietu (Pyörremyrsky pääni sisällä). Pukeuduin ihan arkivaatteisiin, koska en olluti han varma pukukoodista, mutta viime vuodesta tiesin, että pukujuhla on vasta illalla (vaikka en tosiaan viime tilaisuudessa ollutkaan). Jälkikäteen naamaan sattui kaikesta nauramisesta ja hymyilemisestä ja olin aivan tohkeissani, kun pääsin halailemaan Siniä ja Axl Smithiä. Kaiken kukkuraksi uusien ystävien saaminen on aina sitä parhainta. Käytiin osallistumassa kilpailuihin, juotiin, mussutettiin suklaata ja naurettiin ihan hervottomille jutuille. Kaikki oli tosi ystävällisiä, jutteli takaisin ja lähtiessä sai mukaan lahjapussinkin. Mulla on jo ikävä kaikkia ja varsinkin sitä, että sain koko viikonlopun olla oma itseni, eikä ketään haitannut kova ääni, äänekäs nauru, huonot vitsit ja turhankin paljas avoimuus. Vähän tuntuisi siltä, että olin todellakin tuon reissun tarpeessa, koska löysin taas itsestäni sen puolen joka uskaltaa vain heittäytyä, koska heittäytyminen on elämistä.

Indiedaysin videolla näkyy muuten Oona, oi että miten söppänä se olikaan lauantaina!Picture by Krista Luoma

Axl Smith is love


My little group


Chocolate lady had the cutest nails
Vastaan tuli tiivistettynä muunmuassa:
I saw:
Viivi, Helmi, Noora, Oona, Saija, Pietu, Sari, Arttu, Tuuli Maria, Sini, Jonna, Heidi

Translation:
 I went to Helsinki see my friends and enjoy Indieday´s Bloggers Inspiration Day event, which is Finland´s biggest blogger event. The place was packed with beautiful and interesting people, good drinks, cute little food and light came right trough glass roof. My face hurted after laughing and smiling for 4 hours, I met Axl Smith and many my favorite bloggers and I couln´t have better croup to hang out with. End of the event we had gift bags and lots of free stuff, we liked the chocolate the most! Lumene was sponsoring make up stuff (and doing make up in the event), there was sunglasses, watches, clothing, cameras, Vallila´s awesome decoration cornerand oh so much more. I took pictures only me including with other bloggers but I found a video for you to see what kind of place it was and all. I am making my own video this week so keep on tune!

/Leena

5 kommenttia:

Julia. kirjoitti...

Voi ei kun olisin itsekkin tahtonut tuonne, näyttää tosi kivalta!

Saija Sasetar kirjoitti...

Oli kyllä niiin ihana päivä! ❤ ❤
Kiitos ihanien söpisten ja kaiken muun upeuden! :D

~ Frillycakes ~

Unknown kirjoitti...

Näyttää ihanalta! Ai vitsi olen kade kun en saanut mitään kutsua <3 teillä taisi olla siellä niin kivaa!

Jenni kirjoitti...

Voi hitsi miten paljon mä ilahduin kun huomasin että mun henk.koht. lempparikuva susta on päässyt banneriksi! <3 Pienestä voi ihminen innostua ^_^'

Leena kirjoitti...

Julia: Ehkä seuraaviin sitten!

Saija Sasetar: Oli ihan mahtavaa <33

Frankie Savage: Juu oli kyllä! Ilmeisesti tänä vuonna oli vielä paremmat meiningit ku viime vuonna joten jei xD

Jenni: Joo pienet asiat on parhaita! Hyvä että nykyinen banneri miellyttää ^_^ Iteki tykkään siitä <3