lauantai 19. huhtikuuta 2014

I walk in the valley of the shadows of death (...or love..)Tämä päivä onkin mennyt kuunnellessa parhaimpia hittejä mitä kasari ja ysäri on voinut kuuntelijalle tarjota. Parasta Janissa on aina ollut se, että kuitenkin onneksi jaetaan muutamia ihan parhaita juttuja. Jostain syystä tänään on vielä sellanen superrakastunut fiilis, ehkä se johtuu noista kasarirakkauslauluista, päivänpaisteesta ja muuten vaan siitä, että tänään kaikki tuntuu olevan ihan hyvin. En oikeen tiedä mitä muuta tällä kertaa kertoa, mulla oli alunperin vaikka mitä hienoa sanottavaa, mutta kaikki energiat valui kuvien ottamiseen ja muokkaamiseen, selitinkin tässä just kanssabloggaajalle, kuinka uuvuttavaa tämä on, kun mikään ei pidemmän päälle tunnu kelpaavan itselle ja mulla on kovalevy täynnä blogikuvia joista on kaikista suurinpiirtein biljoona eri versiota. Sitä kun pitäs vähän hillitä itseään, mä olen niin innokas muokkailija, että pitäisi joko aloittaa kuitenkin alusta tai sitten päädyn korjaamaan kauheita sävyvirheitä tai ties mitä.. nyt ehdin jo laittamaan Faceenkin kuvia jotka ei olleet vielä valmiita, huoh.. Nälkä vaikuttaa ihan ihme asioihin.

Päivän asu lähti SirRoilta tilaamistani koruista jotka tuli tässä vähän aika takaperin. Olen aivan ihastunut linnunkallokorviksiin ja hommasin samaa settiä olevan kaulakorunkin, pitkän ketjun kanssa tulee tosi boheemi fiilis, kun voi laittaa koruja kerroksittain. Sydänkoru piti hommata myös uusiksi, edellisen annoin lahjaksi. En voi mitään sille, että tuppaan kavereille SirRoin koruja, ne on vaan niin hienoja ja sopii lahjoiksi!

Tänään oliskin vielä luvassa kokovartalotreeniä,  huomenna sattuu sitten kaikkialle, ainakin ois paree sattua, muuten en oo tehnyt tarpeeks hyvää treeniä. Sitä ennen voisinki tehdä vähän välipalaa, illalliseksi treenin jälkeen onkin perunaa ja savustettua silakkaa. Loppuillan aion pyhittää piirtämiselle, olisi monta keskeneräistä jotka olisi kiva saada tänään valmiiksi, ainakin yksi.

Translation:
This is one of those days when you just have to listen best of 80´s and 90´s, you feel nostalgic and happy that there are sunshine and everything seem so lovely, harmonic and and.. well today I am just so happy. Altough I had so many things to say and now I don´t have anything to say because I put all my energy taking the pictures and photoshopping them... I am so hungry. Anyway, today´s outfit and make up and jewelry makes me happy too, it is 10/10 day. Being in love with the perfect man makes me glow or something haha! 

I love my crow earrings and necklace. Heart necklace is super cute too, I love anatomic stuff in clothing and jewelry. And that´s that for my outfit. I still need to do my workout, I hope I can do a good one, I haven´t been exercising this week like.. not at all. So, food, here I came and then Jillian can kick my ass!
/Leena

5 kommenttia:

Hukutettu Nukke kirjoitti...

Kovin kauniita kuvia :) Ja hyvää treeniä sinne!

TITTA K kirjoitti...

Ihana meikki! Ja niin kauniina taas :')

Saija Sasetar kirjoitti...

Kaunis nainen ❤ ❤
Ootko laihtunu? Näytät jotenkin hoikemmalta, mitä jossain aiemmissa kuvissa. :)

Iiihanat nuo korut! ❤ Uuuh!

Bloggialu ei oo aina ihan helppoo joo..kuvia on kauheet kasat, sit niitä vielä pitää hautoa koneella, vaikka niitä ei käytä tai jotai. x)
Tossa jonkun aikaa sitten, kun oppi edes jotain tekemään photarilla, nii huomas, kuinka menee ihan hillitön aika yhden postausten kuvian kanssa, koko prosessissa. Nyt kun on taas vähän laiskistunu, ottanu kuvia ihan puhelimella ja editoinnit tehny photoscapella, menee paaaljon nopsempaa, eikä postaukset tuota niin paljon stressiä. :D

~ Frillycakes ~

Unknown kirjoitti...

I-ha-na meikki! Ja noi korut on kadehdittavan ihanat, oon kuolannu noita mut yritän pidättäytyä kun on jo samantyyppisiä, "ihan hyviä"...

Olis muuten kiva nähdä susta joskus kuvia, jossa sun suu ei ois raollaan, ja vaik hymyilisit kevyesti. Oon alkanu liikaa tuijottaa x)

Leena kirjoitti...

Hukutettu Nukke: Kiitos ihana! <3

kukkane_:Kiitos! Niin sinäkin<3

Saija Sasetar: Juu en oo varsinaisesti laihduttanut, mut jätin pois suurimman osan roskaruuasta mitä mätän normaalisti, paino laskenut koska turvotus on laskenut, eli suolanesteet kaikonneet johkin verran. Edelleenkään ei oo tarkotus laihtua, vaan jatkaa terveellisemmällä ruualla ja pitää liikunta osana elämää ^^ Ja hahaa, hyvä että joku tietää ton saman ongelman xD

Selene Srebro: Juu SirRoin korut on laadukkaita, kannattaa satsata sellasiin jos tulee tarvetta joskus ^^ Juu oon alkanu kiinnittää samaan huomiota ja oon alkanut tekemään eri ilmeitä xD Kiitos kun huomautit ^^