torstai 3. huhtikuuta 2014

Today´s outfit: April´s favoritesAjattelinpa esitellä tämän kuun suosikkeja asukokonaisuuden muodossa. Ensinnäkin tukkatyyli on pysynyt toispuoleisena ja nyt, kun sininen on haalistunut on väristä tullut taas vihertävä, eipä siinä mitään. Uusin vaateostos on upealta Elzyltä hommattu samettitakki, jonka olkayksityiskohdat saivat mut oikeastaan ostamaan sen. Takki on vähän löysä, mutta ainakin sitä voi käyttää kylmemmilläkin säillä; sametti lämmittää ja alle mahtuu pitkähihainenkin. Harkitsen silti pienoista sisäänottamista. Uusimmat farkut on paljon puhutut, kokoa pienemmät ja ihan hyvältähän nuo näyttää.  Kissankarvat vaan näihinkin tarttuu vaikka vaan otin ne puhtaina ja laitoin päälleni, kuvausvaiheessa huomasin jo kuinka karvainen olen, huoh.

Nimikorua olenkin käyttänyt jo koko vuoden, mutta en ole saanut sitä erikseen vielä esiteltyä, siinä siis tämän hetken pakkokäyttääjokapäiväkaulakoru. Koru on täyttä hopeaa ja ei se nyt niin hirveästi maksanut, kuin alunperin oletin. Tahtoisin vielä toisenkin version missä on sellasen timangiblingbling.

Mitäs muuta, niin, kengät! Hakusessa on ollut tässä jo jonkin aikaa löytää hevoskopottimet, aka korottomat korkokengät. Pohjan muotoilun ansiosta kävely on helppoa ja niillä on itseasiassa vielä helpompi mennä, kuin osalla korollisista. Vaatii vaan vielä hetken totuttelua, mieli ei meinaa aina sili uskoa, että sen painon voi laskea kantapäällekin ja mun meno saattaa viel jonkin aikaa näyttää aika etukenoiselta. Kenkäjumalille kiitokset, löysin poposet käytettynä, joten hinta oli paljon huokeampi, kuin uutena olisi ollut. Ja uuden veroisetkin silti ovat. Kärsivällisyys on toisinaan hyve.

Nyt katsomaan vanhoja James Bond leffoja!


Today´s outfit:

Jacket: Made by  Elzy Vomit
Necklace: nimesi.fi
Jeans: H&M
Shoes: Jeffrey Campbell/Second hand
Translation: 

My April favorites are the new jacket I bought from beautiful Elzy. It is velvet and not too fit, I can use longer sleeves under it. Shoulder details was the reason why I bought this, rivets and I like the look of ripped fabric. Spring is warm and full of opportunities and of course it is so nice to use summer outfits again. My jeans are new and one size smaller, wuhu! My weight hasn´t change much but I guess my shape is better then.

The shoes.. oh my. Jeffrey´s shoes are beautiful aren´t they? I found them in second hand, so I didn´t need to pay the full prize, couldn´t be more happie.They are very easy to walk with because the design but I still need to learn to trust that I don´t fall backwards. And what about my necklace. Name necklaces are always cool because they feel so personal. Mine is silver and I use it like every day, love love love I say.
 
Now it is time for old James Bond movies!
 
/Leena

4 kommenttia:

Saija Sasetar kirjoitti...

Näyttääpäs hyvältä! ♡ ♡ ^__^

Noi kengät~ oooohh!! :D~~
Kokeilin tässä ensimmäistä kertaa ite moisia kaviokenkiä, mutta huonon lestin vuoksi ei oikein istunu..on nii vänkyrä jalka, että vaikee löytää oikeasti mukavia kenkiä.

Mä oon joutunu sametista luopuun vuosia sitten, ei pysy mitenkään käyttökuntosena noiden kahden pitkäkarvaisen kämppiksen kanssa. ;)

~ Frillycakes ~

Mearra kirjoitti...

Yhyy, ihana tuo takki ja ihania yksityiskohtia! Miksiköhän tuollaista tuon tyyppistä kaula-aukkoa sanotaan, että se on tollanen "reikä?" Oon miettinyt ties kuinka kauan, mutten ole keksinyt mitään kuvaavaa sanaa (tai siis hakusanaa ebay:hin):D

Miss Alice kirjoitti...

I love your jacket, it's really unique and unusual =)
By the way I have been following your blog for a while and I always loved your photographs <3
***

Leena kirjoitti...

Saija Sasetar: Noi kengät on kyllä niin ultimaattiset ihanuudet että en itekää kestä <3 Ja voihan höh tossa sun tapauksessa! Onhan noita onneks moniaki valmistajia nykyään jotka tekee ton tyyppisiä kenkiä, toivon mukaan löytyis sulleki hyvät <3

Mearra: Mä en tiiä yhtään mikskä tollasta kutsutaan, mä kutsun sitä joksikin kurkistusaukoksi tai sellaseksi xd Koitan ottaa selvää ja ilmotan sit jossai postauksessa!

Miss Alice: I love it too <3 And thank you so much! I always try my best ^^