torstai 17. huhtikuuta 2014

Wintergarden

All pictures by Liisi Järveläinen

Indiedaysin tapahtuman jälkeen kipittelin minkä jaloistani pääsin suoraan kuvauksiin. Oli luvattu aurinkoa ja kuvittelin pärjääväni jo suht hyvin sen takia ihan paljain käsin, vaan toisin kävi ja päivä pysyi pilvessä siihen saakka, että kuvaukset jo loppuivat, ihan tätä tyypillistä tuuria! Välissä aurinko silti pilkahti ja saatiin Liisin kanssa ikuistettua pari otosta joihin kumpikin oli tyytyväinen. Mulla haisee reppu silti vieläkin ihan sellaiselta sammalmutaiselta, koska maa oli märkä ja oli aivan pakko mennä siihen tietenkin makaamaan. Mitä vain kuvien takia, niin kuin aina. Koska portfoliosta ei pahemmin löytynyt vielä rauhallisen eteerisiä, klassisen goottityylin tyyppisiä kuvia pahemmin, halusin ehdottomasti Liisin osaamisella kokeilla jälleen lievää tyylin muutosta. Piristi kovasti kokeilla jotain erilaista, kyllä sitä vaan tuntee itsensä aina jonkinlaiseksi prinsessaksi, kun on korsetissa ja koittaa näyttää elegantilta. Samaten lähikuvat oli ihan plussaa, nyt näkyy kuvissa Lumenen tekemä korjaustyökin. Ammattilaisilla on aina kiva käydä meikattavana, iho on suurinpiirtein lähellä täydellistä ja huulipuna pysyy huulilla siihen asti, että sen pyyhkii pois ennen nukkumaan menoa. Toisin sanoen, on pakko käydä ostamassa Lumenen punaista huulipunaa, joka hivenen taittaa oranssiin ja myös vaalein mineraalipuuteri, ai että sitä pelkkää tuoksuakin!

Translation:
After Indiedays event I almost run to my next photoshoot. It was supposed to be sunny day, instead I was freezing. And my bag still smells like moss and mud because I wanted to lay down on the wet ground, I must do my best when it comes to pictures, haha! But I think we got the classic goth elegance in these so I am really happy. It was a nice change for what I normally do and I got lots of eagerness to my next photoshoot which is next week, oh I can´t wait!
By the way, it is so great when you have a chance to do your make up with professionals, Lumene did some reform for my make up and my skin looked almost perfect and lipstick went of just before going to bed. And now I want to have that mineral bowder and the lipstick for myself. They even smelled good, oh...


Make up: Me and Lumene
Necklace: From Glitter
Corset: Sanna Von Steam
Skirt: Queen of Darkness, gift from Jani


6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niin upeita kuvia niinkuin sanoinkin jo, ai vitsit <3 olet niin kaunis

Matkatar kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia!

Leena kirjoitti...

Frankie Savage: Kiitos! <3

Matkatar: Kiitoksia! ^_^

Liisi kirjoitti...

Kiitos vielä kuvauksista!:):)

ShaDow kirjoitti...

Ihastelin näitä jo aiemminkin mutta pakko vielä kehua, ovat niin upeita :)

Leena kirjoitti...

Liisi: Sitä samaa sulle!

ShaDow: Aww kiitos muru <3