lauantai 5. maaliskuuta 2011

Blogimiitti Turussa

  Koska sain itseni viimein rauhoittumaan ja miettimään kunnolla miten noita käytetään (Ubuntu on ihan erilainen ku normi Windows..) niin sain pari uutta kuvaa laitettua julkaisukelposeen malliin, eli tässä pari lisää..

En ole moneen kuukauteen uskaltanut käyttää ripsaria, onpas kivaa vaihtelua


Tän päivän mekit, kulmat meni vähä päi vittua

Ja mm. tällästä juomaa illan ratoksi
   Mulla on ollut ihana päivä Janin kanssa, ollaan juteltu, naurettu, kikkailtu yhdessä, murehdittu asioista yhdessä, tutustuttu toisiimme lisää (aina löytää toisesta jotain uutta), käytiin jopa kylvyssä yhdessä.. makkarissakin oli oikein mukavaa.. Nyt Jani on nukkumassa, sillä on vuorotyöt vieny unirytmin vähän sekavaksi. Nyt on ihana ja rento olo, ei vois toivoa enää enempää. Näin nää mun mielialat menee, toisena päivänä päin persettä ja toisena, ei vois mikään mennä paremmin. Olen mutustanut sipsejä, katsonut Sinkkuelämää, Jani teki mulle ihanaa salaattia.. Oli tarkotus mennä lenkille, mutta huomenna sitten. 
   Ainiin, olen tosiaan ensi viikolla menossa Turkuun ja monet ovat ehdottaneet, että pitäisin miitin, osa onkin jo mulle pistänyt sähköpostia, mutta jos tosiaan joku tahtoisi mua nähdä.. sanotaanko vaikka ensiviikon .. perjantai tai sunnuntai kävisi parhaiten, päivällä. Sanokaa kumpi sopii teille paremmin, missä Turussa olisi hyvä paikka (mieluiten lähellä rautatieasemaa), monelta ja tietenkin, haluatteko tulla mukaan tähän. Jos joku haluaa nähdä vain kahdestaan, niin täytyy katsoa, että aikaa riittää siihenkin.

Leena

Eli kommenttia kehiin ja ideoita pöydälle

11 kommenttia:

Lady Grotesca kirjoitti...

Kesämies on hyvää ^^

Usva kirjoitti...

Onko toi "kesämies" millasta? Maistuuko se päärynäsiiderille? Tosi kivat noi sun uudet hiukset ja oot kaunis. <3 Tykkäätköhän sä sipseistä yhtä paljon ku minä? :-D

Leena kirjoitti...

Grotesca: Niin onkin :)

Aurelie: Siitä tulee mieleen lapsuuden päärynämehujää, se oli sellanen pitkä pyöreässä tikussa ja koko mehujää oli kierretty kiemuralle, namia.. eli lapsuus ja kesä tulee mieleen tota juodessa xD Maistuu paremmalta kuin päärynäsiideri! Ja kiitoksia<3 Ja mä tykkään sipseistä niin paljon, että pitää pakottaa ittens syömään muutakin ku niitä.. siks olinki viime kuukauden ilman, mä olen noista ihan tajuttoman riippuvainen, en hyvällä tavalla. Mutta ne on niin hyviä ja aina ollut apuna mun ahistukseeni..

Marianna kirjoitti...

Voi räkä, voisin miitata juuri lauantaina kun taas pe ja su ovat huonoja päiviä :( No ehkä sitten kesällä festareilla.....

Laura kirjoitti...

Olen menossa poikaystäväni kanssa ainakin sinne, varmaan sinne muitakin tuttuja tulee. Mutta voitais järjestää joku get together-hetki ainakin joksikin aikaa, kyllä tuo pitkätukka varmasti omien kavereidensa kanssa hetken viihtyy :) Kiitos kutsusta!

Bea kirjoitti...

Mihin aikaan olit ajatellut et porukka vois tavata? Kun mä pääsisin perjantaina vast iltapäivällä joskus kun mun mies on kotiutunu töistä, mua kun ei oikein huvittais ottaa lasta mukaan... Sunnuntaina sitten taas saattais onnistua aikaisemminkin :)

Leena kirjoitti...

Feline: Voi räkä =/ Ku mä oon tatskattavana, enkä viel tiedä tehdäänkö perjantai iltana vai lauantaina, joten en voi sanoa et ehtisin lauantaina näkee =/ Ja meen vaan Nummirockiin, enkä oo varma meenkö sinnekää..

Dark Shadow: Joo ois kyl kiva ainaki ees treffata!

Beatamarie: En oikeen tiedä vielä tarkkaa aikaa, siks kyselinkin miten ihmisille sopis parhaiten.. iltapäivällä varmaan, ennen seitsemää ainakin. Ja sunnuntaina .. pitää katsoa miten noita junia menee.. Mut perjantai ois kyl jees :)

Nimetön kirjoitti...

Leena, mikä on sun lempi sipsi :)? Taidat Pringleseista aika paljo tykätä? Ja merkin lisäs että mikä maku :)?

Nimetön kirjoitti...

miksei sulla oo formspring.me:tä??

Janette kirjoitti...

Toi kurko.. :3
Ja hienot meikit!

Leena kirjoitti...

Ano: Olen täysin ulkona kaikista tälläsistä.. mikä se on? Siksi ehkä mulla ei ole sellasta xD

Mango: Jeps<3 Ja kiitos!