keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Funtasma

Jaha jaha, lukijoita jo yli 150 ja merkintöjäkin tullut kirjotettua jo 200.. Hyvä kun joku jaksaa lukea (vaikka silti kaikilla tuntuu olevan jotain pahaa sanottavaa tästä samperin blogista, hei tää on vain blogi xD)..

Joo eli siis Turusta mulle tarttui Tiinan avustuksella mukaani nämä ihanuudet.. maksoivat 30 e. Fustasman Exotica-60. Mukavat jalassa, kokeilin pikasesti perjantaina. Odottelen vaan hienompia säitä.. ja tajusin, ettei mulle ole noihin sopivia vaatteita, eli shoppailemaan!
Ja viime viikolla kävin Annan kanssa kirpparilla ja mukaani tarttui vähän illan vietettä.. Ostin myös läjän Nora Robertseja, mutta ne ei ketään kiinnosta.. ja uuden paidankin ostin, siitä esittelyä sitten laivakuvista (joita joskus taas saan ehkä miljoonan vuoden päästä.. on se nii kiva ku unohdan aina itse ottaa kuvia ja sit joutuu venaa puol vuotta, että muut jaksaa joskus ne antaa tai julkast johki..) Eli tänään siis vissiin vielä luvassa Aliasta ja nyt menen katsomaan Janini kanssa elokuvaa<3 Olipa ikävä sitäkin, ei olla nähty kunnolla päiväkausiin.


/Leena

7 kommenttia:

Lady Grotesca kirjoitti...

Miten sait noin halvalla moiset ihanuudet`? ^^

Saara kirjoitti...

Ihanaa steampunk-vibaa noissa kengissä, kauniit :)

Nani Vengeance kirjoitti...

Pikkasenki upeat popot!!

Leena kirjoitti...

Grotesca: Tiina kävi mun puolesta Raisiosta jostain liikkeestä ostamassa, kun siellä oli tarjous :)

Saara: Niin on<3

Nani: No on! Olen ihan rakastunut..<3

Miss Chaos kirjoitti...

Oi hemmetti, jännät kenkulit. Jotenkin tosi camp ^^ Steampunkkia, merirosvomaisuutta, rokokoo-viboja, kaikkea jänskää, hieno löytö.

Nimetön kirjoitti...

hei apua...vaikken edes tunne sua niin jotenkin kun luen blogias yms. niin tunnen vaa vetoo suhunXD
pakko oli sanoa!

Leena kirjoitti...

Miss Chaos: No on kyllä ja mulla tuli ihan samanlaiset tyylivibat ku sullaki! Sopii niin monenlaiseen eri vaate- ja asustetyyliin, ihanat kenkulit!<3

Ano: Mitä ihmettä? XD Kuka ihme sä oikein olet? Kivaa saada tälläsiä kommentteja vihaajien sijasta xD <3 Säkin olet kiva xD