keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Suunta hukassa- What is my style part 9


   Kuvat siis vuodelta -08, syksyltä. En edes uskalla katsoa mun lisäkepussiin, noi on varmaa puoliks syöty jo (ne pahuksen koiperhoset).. Eilenki löysin niitä taas lisää, lentäviä, sekä toukkia, yök. Makkarin siivous siis jatkuu.. vieläkin. Meillä on ihan kamalasti vaatteita, eikä ees käytetä, kuin murto-osaa niistä, oisko aika vähä vähentää? Viime yönä en saanut unta miettiessäni, että mulla on unikaverina valkoisia pieniä toukkia. 

   Itseasiassa olen ollut nukkumatta 3 yötä, ihan mania vaihe. Mulla riittää välillä tajutonta innostusta vähän kaikkeen ja aamuisin se aina katoaa, kunpa nyt olisi aamuisinkin pian. En tajua miten selviän välillä näin vähällä unella, normaalisti en kestä ilman 10 tunnin yöunia ja joskus viel päikkäritkin on tarpeen. Tää yöllinen mania ei tietenkään auta koulunkäyntiä, koska olen tajuttoman väsynyt ja en jaksa tehdä oikeestaan mitään. Tänään tuli aamulla poissaoloja liikasta, joten kävin puhumassa opon kanssa siitä ja koska mulla on vaikka kuinka paljon valinnaisia kursseja ollut nyt koulussa ja lukioaikoina, ei mun tartte käydä noilla tunneilla, nyt saan edes pari tuntia nukkua aamuisin, jos ei yöllä tule uni.


Oiski kiva näyttää taas hyvältä tossa pvc- topissa.. mutta onpa mulla ollut terävät kyynärpäät!


   Huomenna olisi tarkotus mennä koulun jälkeen shoppailemaan. Haluan pitkästä aikaa kirpparille, samalla ostan värinpoistoainetta ja uusia shokkivärejä, kuten sinistä ja violettia ainakin. Huomenna on muutenki aika kiva päivä, koska ei tartte enää mennä liikkatunneille, mulla on vaan pari tuntia koulua :) Tosin huomenna olis se Teräsbetonin keikka, enkä oo vielä saanut ketään mun seurakseni. Jani ois muuten tullu, mutta se on yötöissä, hitto.

   Mulla on kauhea hinku sisustamaan, varsinkin laittamaan toi eteinen kuntoon. Haluan tohon hyllyyn mun kenkäni, multa alkaa ihan oikeasti pian loppumaan tila! Hitsit ku pystyiski myymään kenkiäns, mut ei.. ei pysty. 

  Kesähimotus on kanssa kovempi ku pitkään aikaan. Olisi jo kesä! Haluan juomaan Kirjuriin kavereiden kanssa, käyttää korkkareita ja kivoja mekkoja, antaa tuulen tuivertaa hiuksissa.. polkee fillarilla ja käydä rentouttavilla lenkeillä pururadalla ja kaupungilla.. mennä jätksille jätskibaariin käviksellä ja syödä sitä auringossa (tietenkin päivänvarjon kanssa, elkää ny kuvitelko, että mä mitään aurinkoa ottaisin!).. Haluan jollekin festarille. Luultavasti olisin menossa Myötätuulirockiin, onko kukaan muu? Haluan kans kävellä paljain jaloin hiekkarannalla (Yyteriin tänä kesänä!) ja mennä uimaan.. grillailla ja juoda, nauraa ystävien kanssa.. siis, olisi jo kesä!   Syömäpuolelle kuuluu sellasia, että sipsejä tässä taas vaan syödään, eiih taas tää meni näin.. Voisi mennä tekemään tän jälkeen jotain ruokaa, ettei natriumglutamaattihiilaripläjäykset ole mun ainoaa ruokaani joka päivä. Sipsit, vaikka niistä nautinkin, tuo mukanaan silti taas kaikenmaailman syyllisyyden tuntoja.. Damn. Lähinnä sellasia, että nyt, kun paino laski ollessani noita syömättä, en tahtois sen nousevan takasin. Ja sitten tahtoisin mennä oksentamaan ne, koska en halua syödä muuta ruokaa, koska noissa on nii paljon kaloreita.. ja sitten tunnen syyllisyyttä siitä, että tahtoisin oksentaa. Siksi sipsit mulla niin usein sitten johtaa siihen oksentamiseen, varsinkin jos on huono päivä. Loputon tunneryöppy joka yhtäkkiä saa kaikki asiat liittymään yhteen.. Mutta, enpä silti oksenna. Ajattelin, että kun mulla tässä tulis se 2 kuukautta täyteen, voisin palkita itseni taas jotenkin kivasti, en vaan tiedä miten. Viime kuun palkintokaan ei oo ees tullu vielä postissa.. kyllä niillä Saksasta kestää lähettää yhet kengät! Niin mutta siis.. meen tekee jotai sapuskaa!

Toi ristihän oli ensimmäinen give awayni täs blogissa :)
/Leena

7 kommenttia:

Lady Grotesca kirjoitti...

Tyttå! Nyt villat pussiin ja tiukasti kiinni. Tai sitten pakkaseen. Koit on himo viheliäisiä tapauksia turkiskuoriaisten ohella! Meillä ei kumpiakaan tosin ole ollut, mutta joskus tuli joku yksittäinen mörkö ulkoa syömään lapastani :''D

Silti pidän itse kaikki arvokkaat villavaatteet pusseissa tiukasti suljettuna ettei mikään pääse niitä vahingoittamaan :) Pvc:tä nyt tuskin mikään ötö maiskuttaa xD

M kirjoitti...

Huh, osannotot niistä koiperhosista. Saan vilunväreitä ajatuksistakin!

Heidi kirjoitti...

Musta sulle sopii tosi hyvin noi rastat ja tuollainen tyyli. Kaikista paras :)

Kylänmahti kirjoitti...

erittäin kaunis, ihana ! <3

Nimetön kirjoitti...

Millon teet rakkaimpien tavaroiden/vaatteiden esittelyn? Oottelen jo mielenkiinnolla! :)

Leena kirjoitti...

Grotesca: Joo turkiskuoriaiset on kans iha samanlainen kauheus, toivottavasti niitä ei tulisi! Kannattaa niin pitää vaatteistaan huolta.. ja juu kyllä nyt tulee kaikki pussiin tiiviisti xD

M: No aijaa, mä nukun niiden kans samas huonees yöhhhh

Mistress: Kiitoksia<3 Ja kiva ku joku tykkää!

Demoni: Aww kiitos<33

Ano: Vaikkapa tällä viikolla, vois tehä vaiks huomenis tai täs viikonlopun aikana :)

Nimetön kirjoitti...

"mutta onpa mulla ollut terävät kyynärpäät!" - kuinka usein kyynärpäät ovat pyöreät?