lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tangled

  Käytiin Anskun kanssa tossa yks päivä katsomassa Kaksin karkuteillä. Se oli aivan mahtava! Nousi heti yhdeksi mun Disney suosikeiksini, vaikka nykyajan piirrostekniikat eivät olekaan entisen veroisia.. Se silti unohtui pian, sillä kaikki kohdat oli tehty niin yksityiskohtaisesti ja kauniisti, että ei siinä voinut kuin ihastella. Mulla loppui Finnkinon rinkulasipsitkin ennen puoltaväliä, mutta en edes tajunnut koko asiaa, kun tuijotin elokuvaa innosta soikeana.
  Elokuva oli todella hauska ja erittäin Disneymäinen. Paikoin siis ennalta-arvattavakin.. mutta kyllä sitä tuli naurettua ja meinasin yhdessä vaiheessa vääntää keskellä teatteria itkutkin. Kun elokuva loppui, oisin halunnu sen vaan jatkuvan ja mulle tuli mahdottoman hyvä fiilis koko leffasta. 
  Muutamassa kohdassa huomattiin Anniinan kanssa, että mulla ja Tähkäpäällä on muutama yhteinen luonteenomainen piirre.. yritä siellä sitten pidätellä hiljasena naurua.. 
  Tähkäpään hiukset oli tehty aivan mielettömän kauniisti, tuli heti mieleen Anskun hiukset, vaikka ne ei vielä noin blondit olekaan. Samalla ajattelin siskoni hiuksia, jotka ovatkin samanlaiset, vain ei yhtä pitkät.. 
   Laulut oli tosi kivoja, varsinkin kukkalaulu, heti kun saan ostetuksi ton leffan, opettelen sen ulkoa ja laulan varmaan kaiken aikaa.. (varokaatte). En vain ymmärrä, miten Disney aina onnistuu näissä.. menkääs katsomaan!

Pascal on Tähkäpään paraskaveri.. ja toi Tähkäpään mekko on aivan ihana

Tässä torni..tahtoisin itsekin moisen.. tosin hissillä.

Hmm.. Pascal ei taida pitää?

Tää oli ehkä kaunein kohtaus ever
Äiteliini

Miekkaileva heppa?


Tää oli ihana kohta, yritin kovasti olla hirnumatta..
/Leena

   Hei mulla hakusessa uusi kesämekko, eli jos jollai on myynnis mekkoi tai netist löytyy jtn mulle sopivaa. ni kertokaapa. Mulla oli muiden blogeihin aikasemmin jtn varauksia, mutta ilmeisesti viestit ei ole heille menneet perille, koska en ole saanut tilinumeroita enkä muutakaan.. 0_o no eniveeii. Nyt jatkan Aliasta. Ja ens viikolla katsomaan Black Swan!

3 kommenttia:

AC kirjoitti...

En ihan tarkalleen ottaen tajunnu et miks se maito sitä pahentaa, mut siis ilmeisesti siks et lehmät syö ruohoo ja sitku se ruoho o radioaktiivista ni sit se siirtyy lehmää ja lehmäst eteepäi ihmisee. Et kai yhtläil jos soijaviljelmä olis liki ydinvoimalaa, ni yhtälailla se kai saastuis. Mutta koska mä oon muutenki tosiaan halunnu vähentää noita maitotuotteita, ni toiki sopii mulle hyvin syyksi vaihtaa soijamaitoon, vaik ehkä onki toi maido radioaktiivisuus vähä kaukaa haettu :)

BrokenCinderella kirjoitti...

Tää oli tosiaan aivan ihana elokuva! <3

Leena kirjoitti...

Chrisis: Mut eihän Suomes ruoho mitenkää radioakttivista ole? Suomen maito on suomalaista xD Kummaa.. Mut kantsii sun silti jättää pois, ku ei massus kestä.

ApprehensiveFairy: No oli!! Pakko saada omaksi!