torstai 17. maaliskuuta 2011

Welcome to the magic forest

   Eli tässäpä pari kuvaa Turun reissulta. Vaikka olinkin vähän kipeä vielä illallakin, päädyttiin viettämään iltaa Caritan 20-vuotis synttäreillä. En olis ikinä uskonut, että siellä olisi ollut niin hauskaa, yksi parhaista kotibileistä joissa olen ollut! Teemana oli keijut ja kaikki muu metsäinen eli mukana oli peikko, hamppukeijuja, absinttikeiju, varasteleva (??) hobitti (joka aiheutti paljon hilpeyttä aina, kun tuli vieras jolla ei ollut pukua.. hän nimittäin yritti ampua heitä lelupyssyllä ja ryöstää heidät.. huvittavaa siinä oli se, että se oli lorupussissa, joka tuntui aina olevan umpisolmussa). 

Joinpa absinttia ekaa kertaa ikinä, oli tosi hyvää, maistu vähän salmarilti (johtuisko aniksesta?). Ei ollut ihan aitoa, mutta tarpeeksi hyvää silti mun makuuni, eikä niin paha ensi kokemus.. toisin ku oli tequilan kanssa Mystiksen synttäreillä (purskautin osan pitkin pöytää ja Litan päälleki kai). Ehdottomasti tälläsiin bileisiin uudestaan. Kuvia olen saanut vain muutaman, mutta ainakin musta ja Suvista on kerranki yhteiskuva joka on suhteellisen julkaisu kelpoinen.


I love you always Suvi<3

Aww

Suvi and the birthday girl<3 She had a tail also <3
 Translation:

I ended up in Turku,  Suvi's friend Carita's 20 - year anniversary celebrations. The theme was fairies and forest spirits, etc. There were mm. absinthe fairy, fairies hemp, thieving hobbit (which caused much laughter) .. I drank absinthe for the first time in my life and it was terribly good. Celebrations were very successful, one of the best where I've visited. I never would have thought that so much liked me. So I got new friends, a big state of drunkenness, a good takeaway food and the incredibly good feeling. I got a couple of pictures, I'll share them with you.
/Leena

2 kommenttia:

Jonsu kirjoitti...

Aaa, olit Caritan synttäreil, hitsin pieni maailma! Kuulin noista kemuista, oli varmaan kivaa :--) harmi ku ei nähty tuona viikonloppuna :-<

Leena kirjoitti...

Jonna: Nojoo on kyllä harmi ettei nähty ja on harmi että en sit jaksanu pitää mitään miittiä tai tapaamisia.. en mä ees tienny meneväni tonnekaan ku vasta viime tipassa xD Suvi oli jo lupautunu menee ja minä olin maniassa ni väliäkö hällä xD