keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Behind my style: Gothabilly


Vaihteeksi on taas sellainen päivä, kun pitää omaa ulkonäöstään pitkästä aikaa. Tosin mulla sattuu olemaan taas huono hiuspäivä, eli ihan sama mitä tolle tukalle tekee ni se sojottaa silti ihan täysin totaalisen väärin. Väri on silti aika kivaksi muodostunut, eli mulla on vaaleita raitoja violetin kanssa ja latvoissa vaaleanpunaisia raitoja. Olisin taas ottanut kuvia miten laitan hiukseni, mutta meillä on ehkä maailman huonoin valaistus, kuvista tulee siis ihan paskoja. Ehkä mä saan jonkun tutorial videon tehtyä joskus.. 

Pääasiassa hiukset jaetaan kolmeen osaan. Kaksi niistä on rullia varten ja viimeinen osa on nutturaa, kiharia tai jotain muuta säkerrystä varten. Otan toisen puolen rullahiuksia varten olevasta osiosta kiinni tupeeraan alle menevän osan ja kampaan sileäksi ulkopuolelle tulevan osan, lakkaa perään. Pidän hiuksia tiukalla, kun otan puolesta välistä kiinni, rullaan latvoja kahden sormen ympärille. Sitten löysään hieman rullaa, otan sormet vois välistä ja rullaan koko homman pään lähelle. Sitten vain asettelua ja kauhea kasa pinnejä. Ja kilo lakkaa. Itse laitan useimmiten victory rollssini (tosin ei niitä enää varmaan voi edes kutsua sillä nimellä.. mitkähän rullat noi mahtaa ollakaan XD) menemään vähän päätä pitkin, en pieneksi rullaksi, mutta kaipa niinkin voisi taas tehdä seuraavaksi. Valitettavasti tää päätä myötäilevä tyylini on siitä perseestä, että siinä tarvitsee normaalia enemmän pinnejä, jotta painavat hiukset pysyy lässähtämättä ja mun pinnini usein näkyy siitä kaiken keskeltä. Noh, tänään se ei niin haittaa, koska olen vain kotona. 

Netistähän löytyy hurjasti victoriarolls tutorialeja ja olen itsekin katsonut niitä jo varmaan miljoonan verran.. Loppu osalleni tein niin, että kiersin hiuksia yhdeksi pötköksi, tungin hiuslakkaa ja siinä se oli.  Otsatukkaa pyöristän hieman sisäänpäin. Meikit on samat kuin aina ennenkin, mutta tässä tyylissä kirkkaan punaiset huulet on pop. Kuitenkin, laitanpa muutaman videon missä on kivoja vinkkejä hiustenlaittoon.

I found these on youtube:

I love my little bats <3

Today's outfit:

Necklace: Glitter 5,50 e
Dress: Morticia 30 e
Corset: From my friend 40 e
Shoes: Fleamarket 3 e


Eli ens kerralla kuvissa näkyykin varsinaiset victory rollsit ja vähän erilaista vaatekertaa. Ensi kertaan!

/Leena

4 kommenttia:

Lady Grotesca kirjoitti...

Tosi kivat! ^^ Voisi itsekkin kokeilla moisia joskus päähän taiteilla. :)

netteraven kirjoitti...

Ihana tucca ja sinä <3

Mrs Munster kirjoitti...

Upea gothabilly tyyli. Mii laiks!

Leena kirjoitti...

Lady Grotesca: Kiitoksia :) Kaikenlaisten kampauksien tekeminen on hurjan kivaa ja kun ne saa päähän niin olo on superonnellinen xD

Nette: Kiits hani <3

Mrs Munster: Kiitoksia, miekin!