lauantai 15. lokakuuta 2011

Mono inc


Huomasin heti sen jälkeen, kun olin ottanut nämä kuvat, että otsikseni on kaukana symmetrisyydestä, joten leikkasin sitä vähän lisää ja nyt se on parempi, mutta kelvatkoon nämä nyt silti. Eli leikin tänään taas violetilla värilläni ja päätin leikata otsistakin uuteen uskoon. 

Näin Annaa tänään kaupungilla, ostettiin liput Chisun keikalle (en jaksanutkaan torstaina mennä kattomaan Apulantaa) ja ilmeisesti nykyinen tukkatilanne miellytti neitostakin, sain kuulla pariinkin otteeseen kuinka hyvältä näytän ja kyllähän se paransi mielialaa suuresti. Oli kyllä ihanaa nähdä! Torstaina keikalle ja nyt yritän muistaa ottaa enempi kuviakin.


Loppuun vielä vähän hypetystä uudesta lempparibändistä, johon ollaan Janin kanssa ihastuttu. Ja lemppari biisi vielä loppuun, ehdottomasti kannattaa kuunnella. Bändi on saksalainen ja laulut on laulettu englannin kielellä. 


Translation:
I changed my hair again and this is how it end up. And we are absolutely in love in Mono inc, gothic rock band from Germany, please enjoy!
/Leena

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä tuo Mono Inc. Täytyypä ottaa tarkempaan syyniin lähiaikoina. Ihan uusi tuttavuus minulle.

Toi violetti sopii sulle hyvin, ihanat nuo sun hiukset, tykkään erityisesti noista sun otsahiuksista. Miksei mun otsis näytä tuolta?

Katarina kirjoitti...

Miä en kerta kaikkian kestä näitä biisejä joita tänne laitat! Pakko kuunnella kaikki kun kaikki on niin pirun hyviä ja koukuttavia! :D Äiti täs vieres aina hinkuu koneelle, mut kun eksyn siun blogiin ni kuuntelen aina kaikkeja biisejä joita olet tänne laittanut elikkä "äiti, pääset sit ku oon kuunnelu yhen biisin... eiku kaks biisii... eiku kolme tai neljä... no, pääset tunnin päästä..." :D

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Ehdottomasti on kyllä kuuntelemisen arvoista ;) Ja kiitoksia <3 En tiedä miksei sun otsis näytä samalta xD

Katzu: Kiva kun tota luki ni ekaks oli mieles tääh onks mun musamaku noin kauhea xD Mutta pointti olikin että ne oli hyviä xD Hyvä siis jos miellyttää, siks mä niitä tänne laitankin, jos joku toinenkin tykkäisi :) Sun kommentti sai kyllä hymyn huulille ;)